Nekem van egy Bison kiskutyám, egy szürke, meg egy fekete cicám. A kutyus négy éve került hozzánk, sógorom az árvízből mentette ki, bevitte egy kutya menhelyre és mi onnan hoztuk el, amit nem bántunk meg, mert nagyon szeretetre méltó, hűséges jó házörző kutyus.
A szürke cicámat a munkahelyemről vittem haza, valaki kidobta és ott keresett menedéket, de ott nem maradhatott ezért hazavittem. Neki gond van a farával, vagy csípő ficammal született, vagy valami megtámadta, de nem fáj neki, csak erőtlen, de mi annál jobban szeretjük, mert olyan kis bicegős.
Fél évig kínlódtam, hogy a kutya megszokja a cicát, de végül összebarátkoztak. Nem mondom néha azért most is megkergeti, de nem bántja.
A fekete kiscicám még csak három hónapos, most azzal kínlódok megint, hogy összeszokjon a kutyával, kezdtünk mindent elölről. A nagy cica sem szereti a kicsit, mert az folyton neki ugrál, mert játszani akar, az nem érti és veri meg, de a kicsi mégis mindig visszamegy, nagyon kitartó.
Szóval azt szeretném főleg megtudni, hogy tud-e valaki valami rövidebb távú összeszoktatási módszert kutya- macska és macska-macska között?