Szerző Téma: Állatbarátok  (Megtekintve 19492 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
Re: Állatbarátok
« Válasz #60 Dátum: 2006 Július 26, 02:54:44 pm »
Pici Csuri, aki kiesett a fészekből és valaki megsajnálta! :'(
És most hogy van? Visszakerült a fészekbe?
Rozita

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #61 Dátum: 2006 Július 26, 11:18:25 pm »
Pici Csurit az unokatesóm neveli, mert nem fogadták vissza.Naponta ezerszer eteti és még a munkába is beviszi magával.repülni is tanítgatja már. :great:
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #62 Dátum: 2006 Augusztus 01, 04:13:01 pm »
Pici Csurit az unokatesóm neveli, mert nem fogadták vissza.Naponta ezerszer eteti és még a munkába is beviszi magával.repülni is tanítgatja már. :great:
Mi lesz vele ha nagy csuri lesz, nem fog elrepülni? Meg lehet tartani?
Rozita

atta

• Vendég
« Válasz #63 Dátum: 2006 Augusztus 02, 12:18:02 am »
   Ha nagy csuri lesz , akkor egyedül is képes lesz bejárni az unokatesó helyett a melóba.  :D

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #64 Dátum: 2006 Augusztus 10, 04:54:18 pm »
Mi újság Babi, megműtötték a kutyusodat?
Rozita

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #65 Dátum: 2006 Augusztus 10, 04:55:22 pm »
És a te cicád Réka, hogy van?
Rozita

Nem elérhető piglyt

• Dumagép
« Válasz #66 Dátum: 2006 Augusztus 14, 12:30:53 pm »
  A lehető leg rosszabbul,szegénykém,nem tudok már mit csinálni vele.  :'( Csont ée bőr,vegetál,de a doki szerint még van egy pici remény.Ha nem akkor marad az altatás.Az a jó,ha lehet ilyet mondani,hogy nincs fájdalma!
"I'm not fat,I'm big bone!!!!"

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #67 Dátum: 2006 Augusztus 14, 12:44:25 pm »
  A lehető leg rosszabbul,szegénykém,nem tudok már mit csinálni vele.  :'( Csont ée bőr,vegetál,de a doki szerint még van egy pici remény.Ha nem akkor marad az altatás.Az a jó,ha lehet ilyet mondani,hogy nincs fájdalma!
Annyira sajnálom  :'(, borzasztó lehet nap mint nap végignézni ahogy lassan elfogy, az viszont tényleg jó, hogy nincs fájdalma. Miből gondolja a doki, hogy még van remény, ha már csont és bőr szegényke?
Rozita

Nem elérhető piglyt

• Dumagép
« Válasz #68 Dátum: 2006 Augusztus 17, 10:59:43 pm »
Annyira sajnálom  :'(, borzasztó lehet nap mint nap végignézni ahogy lassan elfogy, az viszont tényleg jó, hogy nincs fájdalma. Miből gondolja a doki, hogy még van remény, ha már csont és bőr szegényke?
    Sajna ennyi volt.......már szétbőgtem az agyam!Reggel viszem altatni!! :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
"I'm not fat,I'm big bone!!!!"

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #69 Dátum: 2006 Augusztus 17, 11:09:46 pm »

Bocsi Rozita, hogy eddig nem reagáltam kérdésedre  :-[ . Dagi barátom meg van és a csomója is, most ha lejár a meleg és a szabadságolások megműttetjük.Remélhetőleg nem viseli meg majd.
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #70 Dátum: 2006 Augusztus 18, 09:45:29 am »
    Sajna ennyi volt.......már szétbőgtem az agyam!Reggel viszem altatni!! :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
:'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
Rozita

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #71 Dátum: 2006 Augusztus 18, 09:55:57 am »

Bocsi Rozita, hogy eddig nem reagáltam kérdésedre  :-[ . Dagi barátom meg van és a csomója is, most ha lejár a meleg és a szabadságolások megműttetjük.Remélhetőleg nem viseli meg majd.

Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen  :)
Az én kis fekete cicám is októberben lesz 6 hónapos és akkor el is viszem megműteni, hogy ne legyen gondja a tüzeléssel, mert nagyon eleven így is.
Képzeld amíg a kutya kint vigyáz a házra, ő bent vigyáz, egyik nap bejött a postás egy csomaggal, alig úszta meg szerencsétlen a kutyát, bent a cica háromszor is a feje tetejére mászott és ütögette a fejét, alig bírta lecsapni, be kellett zárni a szobába. Nekem még volt gyerekkoromba is cicám, meg sok cicát ismertem és ismerek, de ilyen harci cicát még nem láttam, félek, hogy soha nem fognak a kutyával összebarátkozni, mert egyik sem enged :-((
Rozita

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #72 Dátum: 2006 Október 17, 01:22:13 pm »
Kuszu

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #73 Dátum: 2006 Október 17, 04:27:15 pm »
Kuszu
Nagyon aranyos  :)
A magyar vizsla nagyon jó kutya és cicabarát.

Az én kutyám is végre úgy néz ki, hogy nem eszi meg a kiscicámat, de azért kicsit még megharapdálja, hogy az ne felejtse el ki az úr a háznál.
A kiscica rendesen az asztalon fekszik amikor reggel a kávézáskor bejöhet a kutya is, az meg rámászott az asztalon, de a férjem amikor rászólt akkor szépen leszált róla és oda feküdt mellé. Szóval mindketten az asztalon feküdtek és úgy kávéztunk négyesben, aztán a kutya leugrott a földre, mert ő jól nevelt, a cicát meg nem érdekelte hogy épp az asztalon fekszik, neki ott volt kényelmes.
A nagy cicám viszont csak enni jár haza és ha szeretgetni akarom akkor sír, ez engem egy kicsit elkeserít, mert soha nem volt az a bújós fajta, de ennyire sem volt idegen, de ez van, azt hiszem rossz társaságba keveredett, mert folyton elmászkál valahová elég messzire, mert reggel amikor hívom beletelik pár percbe amíg hazaér, de jön a kajára rendesen.
Rozita

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #74 Dátum: 2006 November 26, 08:29:57 pm »
Végre megműtötték a kutyánkat. Zsírcsomó volt csak, szerencsére. :ok: Holnap lesz egy hetűs "beteg".Pénteken jön ki a doki varratszedésre.
Daginak van most egy szép gallérja, amit egész nyugodtan visel.Már második nap felugrott a kedvenc helyére, a háza tetejére. :jump2_125: