0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
en exotikusabb hasonlatot dobnak fel :Infratirea Apalina es Van Damme
Idézetet írta: Bici - 2009 június 18, 10:53:57 pmIdézetet írta: milan - 2009 június 18, 10:35:16 pmIdézetet írta: Bici - 2009 június 18, 10:31:15 pmépp erre én is kitérni...ha AC Milanról van szó, két játékos jut eszembe : Maldini és a lelkes GatussoNekem nem...nekem ha Ac Milanról van szó, akkor egy csapat jutt eszembe, aktuális játékosok, s legendák.Ez úgyanolyan mentalitás amit a románok csinálnak...Fiorentina??? áááá...echipa lui Mutu... Nem, nem hiszem...pld. olasz focit ujabban ritkán nézek... talán a Sport1 adja, és azt nálunk nem lehet fogni...Inkább asszociáció aűolyan játékosokkal, akik klubjukban nagyok voltak...pld. ha Juventus akkor Del Pieropld, ha Sampdoria ,akkor Vialliha Inter akkor Rossi a kapus, aki talán valami 900 vagy valami hasonló percen keresztül nem kapott gólt ...Zidane-t például nem tudom belőnni se a Juvé-hoz, se a Real Madridhoz.A Realhoz pld CassilasReal Casillas? Hát ha már igy veszük a dolgokat, akkor hamarabb Raul...
Idézetet írta: milan - 2009 június 18, 10:35:16 pmIdézetet írta: Bici - 2009 június 18, 10:31:15 pmépp erre én is kitérni...ha AC Milanról van szó, két játékos jut eszembe : Maldini és a lelkes GatussoNekem nem...nekem ha Ac Milanról van szó, akkor egy csapat jutt eszembe, aktuális játékosok, s legendák.Ez úgyanolyan mentalitás amit a románok csinálnak...Fiorentina??? áááá...echipa lui Mutu... Nem, nem hiszem...pld. olasz focit ujabban ritkán nézek... talán a Sport1 adja, és azt nálunk nem lehet fogni...Inkább asszociáció aűolyan játékosokkal, akik klubjukban nagyok voltak...pld. ha Juventus akkor Del Pieropld, ha Sampdoria ,akkor Vialliha Inter akkor Rossi a kapus, aki talán valami 900 vagy valami hasonló percen keresztül nem kapott gólt ...Zidane-t például nem tudom belőnni se a Juvé-hoz, se a Real Madridhoz.A Realhoz pld Cassilas
Idézetet írta: Bici - 2009 június 18, 10:31:15 pmépp erre én is kitérni...ha AC Milanról van szó, két játékos jut eszembe : Maldini és a lelkes GatussoNekem nem...nekem ha Ac Milanról van szó, akkor egy csapat jutt eszembe, aktuális játékosok, s legendák.Ez úgyanolyan mentalitás amit a románok csinálnak...Fiorentina??? áááá...echipa lui Mutu...
épp erre én is kitérni...ha AC Milanról van szó, két játékos jut eszembe : Maldini és a lelkes Gatusso
Idézetet írta: milan - 2009 június 18, 10:58:23 pmIdézetet írta: Bici - 2009 június 18, 10:53:57 pmIdézetet írta: milan - 2009 június 18, 10:35:16 pmIdézetet írta: Bici - 2009 június 18, 10:31:15 pmépp erre én is kitérni...ha AC Milanról van szó, két játékos jut eszembe : Maldini és a lelkes GatussoNekem nem...nekem ha Ac Milanról van szó, akkor egy csapat jutt eszembe, aktuális játékosok, s legendák.Ez úgyanolyan mentalitás amit a románok csinálnak...Fiorentina??? áááá...echipa lui Mutu... Nem, nem hiszem...pld. olasz focit ujabban ritkán nézek... talán a Sport1 adja, és azt nálunk nem lehet fogni...Inkább asszociáció aűolyan játékosokkal, akik klubjukban nagyok voltak...pld. ha Juventus akkor Del Pieropld, ha Sampdoria ,akkor Vialliha Inter akkor Rossi a kapus, aki talán valami 900 vagy valami hasonló percen keresztül nem kapott gólt ...Zidane-t például nem tudom belőnni se a Juvé-hoz, se a Real Madridhoz.A Realhoz pld CassilasReal Casillas? Hát ha már igy veszük a dolgokat, akkor hamarabb Raul...igen... vagy tovább fokozzam a dolgot, pld a 90-es években volt egy nagyszerű csatár : George Weah .Lehet, hogy más csapathoz ment, de akkor nekem őmiatta volt szimpatikus az AC Milan. És azért mert a Steaua-t 4-0 ra verte.
Idézetet írta: El Barto - 2009 június 18, 10:29:56 pmne haragudj Lori de szerintem jol tettek hogy eladtak ...tolem Ribery is menjen...az igazi jatekosok azok olyanok mind Maldini mind Kahn stb.aki penzert jatszik az munkas nem sportolo...tolem mindenki menjen aki akar...csak azok maradjanak akik akarnak es akik buszkek a csapatjukra...Ezzel egyetértek...csak itt egy gond van. Kaka nem akart egyáltalán menni...csak ha eladják...úgyhogy kibasztak vele.Mert ő úgy értelmezte, hogy a Milan-nak akkor fontosabb a pénz, mint ő. Én Kakát tisztelem, s mindig is tisztelni fogom, mert valahogy nem olyan mentalitású, mint a mai köpködő játékosok. A bajom ezekkel a seggfejekkel van, mint Perez, meg Galliani...Huh, de a Real nagyon meg fogja szivni..újra... Ireál Madrid sucks for4ever.bocs Messzi...
ne haragudj Lori de szerintem jol tettek hogy eladtak ...tolem Ribery is menjen...az igazi jatekosok azok olyanok mind Maldini mind Kahn stb.aki penzert jatszik az munkas nem sportolo...tolem mindenki menjen aki akar...csak azok maradjanak akik akarnak es akik buszkek a csapatjukra...
mahoz 1 het othon vagyok mehetunk 1et...
Idézetet írta: El Barto - 2009 június 18, 10:02:04 pmmahoz 1 het othon vagyok mehetunk 1et...Ha mghivtok en is elmegyek egyet focizni , ce csak ha nem ugy lesz mind a kosarazas
Látom hogy itt kialakult egy "Portik kontra Portik" terefere!!!!
eh, csak annyi, hogy mindketten makacsok és más értékrenddel vagyunk, és azt hiszük csak nekünk, és senki másnak lehet igazuk...
Na, mi lett a tárgyalás eredménye? Megyünk pestre szurkolni?