0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Pont ez jutott nekem is eszembe, csak nem akartalak megsérteni De ezen kivűl, engem már kezd zavarni a sok általánositás. Ha valamit mond, hát támassza is alá. Lenne nekem egy szerény véleményem, de inkább nem irom le...
de mi is altalanositunk most , Laci ir sok ertelmes dumat de mi csak a marhasagait lassuk es eliteljuk...elfelejtve hogy mi is irunk eleg kaposztale-dumat en varom vissza Lacit , mert tudom sokaig nem birja ...
Idézetet írta: El Barto - 2010 Január 29, 05:33:55 pmde mi is altalanositunk most , Laci ir sok ertelmes dumat de mi csak a marhasagait lassuk es eliteljuk...elfelejtve hogy mi is irunk eleg kaposztale-dumat en varom vissza Lacit , mert tudom sokaig nem birja ...Megsértettek és kész... és nem egy személy hanem jónéhányan... És olyanok sértettek meg, akiktöl ezt nem is vártam...Téma lezárva.
Idézetet írta: Bici - 2010 Február 01, 06:04:21 pmIdézetet írta: El Barto - 2010 Január 29, 05:33:55 pmde mi is altalanositunk most , Laci ir sok ertelmes dumat de mi csak a marhasagait lassuk es eliteljuk...elfelejtve hogy mi is irunk eleg kaposztale-dumat en varom vissza Lacit , mert tudom sokaig nem birja ...Megsértettek és kész... és nem egy személy hanem jónéhányan... És olyanok sértettek meg, akiktöl ezt nem is vártam...Téma lezárva.Te Laci! Alig írogatunk itt egy néhányan .ne hülyéskedj.Idd le magad a fekete földig és felejtsd el ezt a dolgot.