Szerző Téma: Bartha Ilona  (Megtekintve 1487 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bab

• Junior
  • **
Bartha Ilona
« Dátum: 2006 október 18, 12:09:00 pm »
1974-ben született, az Unirii negyedben laktak (laknak még szülei), 90-től Kolozsvárra járt suliba (Református Gimnázium), majd egyetemet végzett, s hazaköltözött Régenbe, férjhez ment, s azóta semmit nem hallottam róla. Ismeri-e valaki közületek?

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
Re: Bartha Ilona
« Válasz #1 Dátum: 2006 október 18, 02:36:32 pm »
Szia Bab! Én Kovács Melinda(szül.Barta Melinda)vagyok ,Barta Ilonának a huga.Te ki vagy???Mármint a rendes nevedre lennék kiváncsi.Ilona valóban férjnél van és van két szép gyönyörü gyereke.2 éves kisfia,valamint 4 hónapos kislánya.Mo-gon élnek,már az állampolgárságot is megkapták.Írjál bövebben magadról,hogy tudjalak beazonosítani.

Nem elérhető bab

• Junior
  • **
« Válasz #2 Dátum: 2006 október 18, 05:18:35 pm »
Szia Meli! Én Szonda Kinga vagyok (szül. Mezei). Nővérednek osztálytársa és jó barátnője voltam, gondolom, emlékszel rám. Örvendek, hogy rádtaláltam. Már régóta nézegetem ezt a honlapot, aztán ma én is bejelentkeztem, így többször olvashatok szülővárosomról. Üdvözlöm Ilont (így szólítottuk őt diákkorunkban, Fazékkal - emlékszel rá is, gondolom), s ha van valamilyen elérhetősége (pl. e-mail-cím), szívesen venném, ha elküldenéd.
Szia,
Bab

Nem elérhető nalim

• Junior
  • **
« Válasz #3 Dátum: 2006 október 19, 02:48:13 pm »
szia Bab! Hát megtaláltál!
Írtam neked privátba.