Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #420 Dátum: 2010 április 26, 10:18:31 pm » |
|
A bajnokság elején minden jel arra mutatott, hogy az udvarhelyiek valahol a kieső hely közelében lesznek.
De látod hogy a bajnokság folyamán az udvarhelyiek jobban teljesítettek.Nekem az az érzésem, hogy régenben egy jó időre el "csend" lesz a foci körül.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Fuck the Free World!
|
 |
« Válasz #421 Dátum: 2010 április 26, 10:22:27 pm » |
|
A bajnokság elején minden jel arra mutatott, hogy az udvarhelyiek valahol a kieső hely közelében lesznek.
De látod hogy a bajnokság folyamán az udvarhelyiek jobban teljesítettek.Nekem az az érzésem, hogy régenben egy jó időre el "csend" lesz a foci körül. Andy, már rég csend van...én pl. személyesen nem tudok egy olyan csapat mérkőzéseire kimenni amelynek a játékosai éjszaka a klubbokban mánéléra táncol meg részegedik meg, s másnap jól szeretne teljesíteni a pályán félig kómában...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #422 Dátum: 2010 április 27, 07:13:57 am » |
|
De látod hogy a bajnokság folyamán az udvarhelyiek jobban teljesítettek.Nekem az az érzésem, hogy régenben egy jó időre el "csend" lesz a foci körül. Andy, már rég csend van...én pl. személyesen nem tudok egy olyan csapat mérkőzéseire kimenni amelynek a játékosai éjszaka a klubbokban mánéléra táncol meg részegedik meg, s másnap jól szeretne teljesíteni a pályán félig kómában... Gondoltam hogy ez van.Meg is érdemlik. Csak annyiszor újrakezdték már, hogy meg sem tudom számolni.nekem az a javaslatom hogy vissza kell térni az amatőr focira. Délelött dolgozól és délután pedig edzésre jársz. Mert a jelenlegi állapotot figyelembe véve senki nem fog pénzt befektetni most a csapatba.Szerintem abból élnek amit a polgármesteri hivatal ad nekik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Fuck the Free World!
|
 |
« Válasz #423 Dátum: 2010 április 27, 10:31:23 am » |
|
De látod hogy a bajnokság folyamán az udvarhelyiek jobban teljesítettek.Nekem az az érzésem, hogy régenben egy jó időre el "csend" lesz a foci körül. Andy, már rég csend van...én pl. személyesen nem tudok egy olyan csapat mérkőzéseire kimenni amelynek a játékosai éjszaka a klubbokban mánéléra táncol meg részegedik meg, s másnap jól szeretne teljesíteni a pályán félig kómában... Gondoltam hogy ez van.Meg is érdemlik. Csak annyiszor újrakezdték már, hogy meg sem tudom számolni.nekem az a javaslatom hogy vissza kell térni az amatőr focira. Délelött dolgozól és délután pedig edzésre jársz. Mert a jelenlegi állapotot figyelembe véve senki nem fog pénzt befektetni most a csapatba.Szerintem abból élnek amit a polgármesteri hivatal ad nekik. És nem kis fizetést kapnak...a mi pénzünkből...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #424 Dátum: 2010 április 27, 02:02:00 pm » |
|
De látod hogy a bajnokság folyamán az udvarhelyiek jobban teljesítettek.Nekem az az érzésem, hogy régenben egy jó időre el "csend" lesz a foci körül. Andy, már rég csend van...én pl. személyesen nem tudok egy olyan csapat mérkőzéseire kimenni amelynek a játékosai éjszaka a klubbokban mánéléra táncol meg részegedik meg, s másnap jól szeretne teljesíteni a pályán félig kómában... Gondoltam hogy ez van.Meg is érdemlik. Csak annyiszor újrakezdték már, hogy meg sem tudom számolni.nekem az a javaslatom hogy vissza kell térni az amatőr focira. Délelött dolgozól és délután pedig edzésre jársz. Mert a jelenlegi állapotot figyelembe véve senki nem fog pénzt befektetni most a csapatba.Szerintem abból élnek amit a polgármesteri hivatal ad nekik. szerintem abbol elnek amit eladnak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #425 Dátum: 2010 április 27, 03:16:34 pm » |
|
De látod hogy a bajnokság folyamán az udvarhelyiek jobban teljesítettek.Nekem az az érzésem, hogy régenben egy jó időre el "csend" lesz a foci körül. Andy, már rég csend van...én pl. személyesen nem tudok egy olyan csapat mérkőzéseire kimenni amelynek a játékosai éjszaka a klubbokban mánéléra táncol meg részegedik meg, s másnap jól szeretne teljesíteni a pályán félig kómában... Gondoltam hogy ez van.Meg is érdemlik. Csak annyiszor újrakezdték már, hogy meg sem tudom számolni.nekem az a javaslatom hogy vissza kell térni az amatőr focira. Délelött dolgozól és délután pedig edzésre jársz. Mert a jelenlegi állapotot figyelembe véve senki nem fog pénzt befektetni most a csapatba.Szerintem abból élnek amit a polgármesteri hivatal ad nekik. szerintem abbol elnek amit eladnak... Esetleg ha el nem adják a füvet amit nyáron lenyírnak!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Fuck the Free World!
|
 |
« Válasz #426 Dátum: 2010 április 27, 05:13:00 pm » |
|
Téli szünidőben volt egy érdekes tárgyalásuk a város vezetőségével, s annak következtében elég sok embert eltávolítottak a csapattól, s ezek mellett megyszüntették a második csapatot is, amely elég jól teljesített a 4-dik ligában.
Akkor kérdezték az egyik játékost, hogy mennyit keres,s azt mondta 20 milkát. Hát nem is olyan rossz szakma ez a focizás...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #427 Dátum: 2010 április 27, 07:34:19 pm » |
|
Szerintem ezen a szinten elég sok a 20 milka. csak ez most bruttó vagy nettó?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Fuck the Free World!
|
 |
« Válasz #428 Dátum: 2010 április 27, 08:16:33 pm » |
|
Szerintem nettó...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #429 Dátum: 2010 április 27, 08:23:28 pm » |
|
Szerintem nettó... Nem valós ez a pénz az elvégzett munkához.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #430 Dátum: 2010 április 28, 04:45:48 am » |
|
hat 20 mioert en is fociznak s nem hiszem , hogy rosszabbul mind ezek...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #431 Dátum: 2010 május 02, 07:19:21 pm » |
|
A 27 fordulóban:
SC Zalatna - Szászrégen 2-2
FC Zilah - Udvarhely 2-0
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010 május 02, 08:20:27 pm írta Andy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #432 Dátum: 2010 május 11, 06:59:45 pm » |
|
A 28. forduló eredményei: Szászrégen - Máramarossziget 2-1 Udvarhely - Nagyvárad 2-5 !!!! Bici - szerintem ez szőrme volt  A 29. forduló eredményei: Aranyosgyéres - Szászrégen 2-1 Nagydisznód - Udvarhely 3-2
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010 május 18, 08:32:11 pm írta Andy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #433 Dátum: 2010 május 18, 08:39:20 pm » |
|
A 30. forduló eredményei:
AFC Székelyudvarhely – CS Zalatna 3-1
Avântul Szászrégen – Gaz Metan II Medgyes 1-1
A bajnokság utolsó négy fordulójában a szászrégeniek csak a helytállásért küzdhetnek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #434 Dátum: 2010 május 29, 02:53:03 pm » |
|
A 31. fordulóban a Szászrégeniek Szász-szebesen kellet volna rúgniuk a bőrt, de mivel a házigazdág visszaléptek ezért szabadnaposok voltak. A másik érdekelt mérkőzésen az AFC Udvarhely 4-0 kiütéses győzelmet aratott idegenben a szintén biztos kieső Máramaros otthonában.
A 32. forduló eredményei:
AFC Székelyudvarhely - FC SESO Aranyosgyéres 1-2
Avântul Szászrégen - Gloria II Beszterce 2-1
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|