Szászrégen.ro fórum
2010 szeptember 05, 04:18:13 pm *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katona Csaba  (Megtekintve 1941 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Rena
Kovács Renáta - Koko,Meli
Dumagép
Nem elérhető Nem elérhető

.

« Dátum: 2006 november 02, 09:25:33 am »

Sziasztok!Katona Csabáról szeretnék infót,ha valaki ismeri és tud róla valamit,írjon!!!Osztálytársak voltunk a 2-es licibe,95-be végeztünk.Évek óta nem tudok róla semmit,csak annyit hogy évekig külföldön tartozkodott.Remélem sikerűl fölvenni vele a kapcsolatot. help help help
Naplózva
LAcIk@
Miklós László
Fórumfüggő

Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.

« Válasz #1 Dátum: 2006 november 02, 10:49:47 am »

Katona Csabi most otthon virágzik Régenben. Egyelőre marad is otthon, de aztán még szeretne hajókázni is. Ha nagyon szeretnéd, még valami elérhetőséget is megpróbálok szerezni  Wink
Naplózva

milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Fuck the Free World!

« Válasz #2 Dátum: 2006 november 02, 11:55:14 am »

ja...ja...én is találkoztam vele otthon.
Naplózva

Nigga's try to be the king, but the Ace is back...
Rena
Kovács Renáta - Koko,Meli
Dumagép

.

« Válasz #3 Dátum: 2007 február 01, 03:24:09 pm »

Még mindig nem szólt senki Katona Csabinak,hogy látogasson el erre az oldalra???Szóljon már valaki neki hogy keresik a fórumon.Vagy legalább egy tel.számot kérjetek tőle,és írjátok meg nekem.Előre is köszi!!!
Naplózva
NOKID
Fórumfüggő

« Válasz #4 Dátum: 2009 április 14, 11:22:07 am »

Még mindig nem szólt senki Katona Csabinak,hogy látogasson el erre az oldalra???Szóljon már valaki neki hogy keresik a fórumon.Vagy legalább egy tel.számot kérjetek tőle,és írjátok meg nekem.Előre is köszi!!!
Szia Melinda,velem is osztálytárs voltál,és ha még érdekel az osztálytarsak elérhetösége,fordulhatsz hozzám a fórumon. Igyekszünk hónaponként találkozni,de sajnos túlbuzgóság miatt elmarad ez is. Az utolso talalkozó ápr. 5-én volt, amelyen 3 személy vett részt . De még azért is beültünk valahova és jól eldumáltunk. Ha hazajösztök,jelentkezzetek és összehozunk valamit. Telefonszámom 0721985919.   fumator
Naplózva
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás: