Szerző Téma: Katona Csaba  (Megtekintve 2418 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
Katona Csaba
« Dátum: 2006 november 02, 10:25:33 am »
Sziasztok!Katona Csabáról szeretnék infót,ha valaki ismeri és tud róla valamit,írjon!!!Osztálytársak voltunk a 2-es licibe,95-be végeztünk.Évek óta nem tudok róla semmit,csak annyit hogy évekig külföldön tartozkodott.Remélem sikerűl fölvenni vele a kapcsolatot. :help: :help: :help:

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
  • Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
    • Myspace
Re: Katona Csaba
« Válasz #1 Dátum: 2006 november 02, 11:49:47 am »
Katona Csabi most otthon virágzik Régenben. Egyelőre marad is otthon, de aztán még szeretne hajókázni is. Ha nagyon szeretnéd, még valami elérhetőséget is megpróbálok szerezni  ;)

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #2 Dátum: 2006 november 02, 12:55:14 pm »
ja...ja...én is találkoztam vele otthon.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
« Válasz #3 Dátum: 2007 február 01, 04:24:09 pm »
Még mindig nem szólt senki Katona Csabinak,hogy látogasson el erre az oldalra???Szóljon már valaki neki hogy keresik a fórumon.Vagy legalább egy tel.számot kérjetek tőle,és írjátok meg nekem.Előre is köszi!!!

Nem elérhető NOKID

• Fórumfüggő
« Válasz #4 Dátum: 2009 április 14, 01:22:07 pm »
Még mindig nem szólt senki Katona Csabinak,hogy látogasson el erre az oldalra???Szóljon már valaki neki hogy keresik a fórumon.Vagy legalább egy tel.számot kérjetek tőle,és írjátok meg nekem.Előre is köszi!!!
Szia Melinda,velem is osztálytárs voltál,és ha még érdekel az osztálytarsak elérhetösége,fordulhatsz hozzám a fórumon. Igyekszünk hónaponként találkozni,de sajnos túlbuzgóság miatt elmarad ez is. Az utolso talalkozó ápr. 5-én volt, amelyen 3 személy vett részt . De még azért is beültünk valahova és jól eldumáltunk. Ha hazajösztök,jelentkezzetek és összehozunk valamit. Telefonszámom 0721985919. :coffee:  :beer: :fumator: