Szerző Téma: Ki tud róluk? Régmúlt idők fiai kerestetnek!  (Megtekintve 18513 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Orbán1Ferenc

• Rezidens
Re: Ki tud róluk? Régmúlt idők fiai kerestetnek!
« Válasz #90 Dátum: 2007 Március 23, 08:52:04 am »
Helló Csaba! Málnási Gyurikával szoktam találkozni, ő itt lakik Pesten, három gyereke van. Karda Pali Vácott lakott, most Vác mellett egy faluban Rádon. Közvetve összehozhatlak velük ha érdekel. Nem ismered Tavaszi Leventét?

Nem elérhető S Csaba

• Junior
  • **
« Válasz #91 Dátum: 2007 Március 23, 09:00:14 am »
    Szia Egyed András !
Na végre 1 ismerős aki elsőre "beugrik" ! Igen , jól emlékszel . :jump2_125:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #92 Dátum: 2007 Március 23, 11:15:12 am »
   Szia Egyed András !
Na végre 1 ismerős aki elsőre "beugrik" ! Igen , jól emlékszel . :jump2_125:

Sok ismerős van erre fele, csak sokat kell szimatolózni.

Nem elérhető pacsuli

• Kozma Mónika
  • Fórumfüggő
« Válasz #93 Dátum: 2007 Március 23, 06:19:37 pm »
Szia S Csaba
    Chetan Horatioról:
    6 évvel korábban a 2-es általános iskolában dolgozott laboránsként, de gondolom még mindig ott van. Fokt Emőkét vette el feleségül aki szintén a 2-es általánosban dolgozik mint tanítónő és van egy közös lányuk, Anna 8 éves.
Ha nem tévedek korábban Emő is írogatott a forumon.(emoke néven szerepel) 

• Rezidens
« Válasz #94 Dátum: 2007 Március 23, 08:01:37 pm »
És Horatio öcsse Toni?

Nem elérhető Nusi

• Junior
  • **
« Válasz #95 Dátum: 2007 Március 26, 09:34:38 am »
Üzenet Orbán 1 Ferencnek!!!

Hát Ferikém elkurtad nem kicsit , nagyon...
Te egy olyan lányt molesztálsz aki nem  Biró Annamária - Biró Kati huga,ugyanis ÉN Veled  nem tatálkoztam  itt Budapesten  SOHA !
Javaslom hogy kérj elnézést szerencsétlen lánytól akit azzal molesztálsz hogy ismerje el hogy régeni, miközben lehet hogy azt sem tudja hol van Régen
igy nem csodálom hogy símán letegadta   :uglystupid2:

Ui: Érdekedben javaslom ismeretlen emberekről ne írj zöldségeket , mert lehet hogy valaki "szilvást" akar majd játszani veled!!!!!!! :bash:

Biró Annamária

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #96 Dátum: 2007 Március 26, 10:23:00 am »
Jó olvasni a soraitokat és emlékezni a diákévekre. Én 37 éve érettségiztem és a"jó öreg Gyula bácsi"már akkor is regulázta a "vaddisznókat" és olyan jól csinálta,hogy szerintem midannyian áldhatjuk emlékét
A "2 sz.liceum" keménységéről és szigoruságáról híres tanári karának sokan köszönhetjük az Élet Iskolájában a helytállásunkat, kitartásunkat és sikereinket.
Ha már a régi nagyokról beszélünk,Kuli mama,Pistuka,Márta néni,Sólyom,Betty néni és a többiek-ha valaki még emlékszik rájuk(vagy csak én vagyok a honlapon őskövület?)

az bizti, hogy Mathe Marta lehet a pedagogusok mintakepe.Senkit sem engedett kozepszeru lenni.Azt inkabb megbuktatta matekbol.Jelesen engen is.Csak azert, hogy ebredjek fel.S most utolag belatom, igaza volt.Egyik evharmadba bukott diak voltam, a masikban pedig mar 7-essel zartam.Es az nala mar nagy jegy volt annakidejen.

• Rezidens
« Válasz #97 Dátum: 2007 Március 26, 10:57:05 am »

Te egy olyan lányt molesztálsz aki nem  Biró Annamária - Biró Kati huga,ugyanis ÉN Veled  nem tatálkoztam  itt Budapesten  SOHA !
Javaslom hogy kérj elnézést szerencsétlen lánytól akit azzal molesztálsz hogy ismerje el hogy régeni, miközben lehet hogy azt sem tudja hol van Régen

Ui: Érdekedben javaslom ismeretlen emberekről ne írj zöldségeket , mert lehet hogy valaki "szilvást" akar majd játszani veled!!!!!!! :bash:

Biró Annamária

• Rezidens
« Válasz #98 Dátum: 2007 Március 26, 11:04:10 am »

Biró Annamária

Szervusz Annamária! Hűha! Akkor én tévedésben éltem mostanáig! Dehát annyira hasonlít Rád meg Katira, hogy az már elképesztő! Javaslom látogassuk meg valamelyik szombat délelött, nem fogsz hinni a szemednek, mintha tükörbe néznél! Simán lehetnétek egymás dublőrei! Ha egy kicsit elkúrtam, sajnálom...... :kiss2:

• Rezidens
« Válasz #99 Dátum: 2007 Március 26, 12:32:34 pm »
Nálatok az a szokás, hogy "szilvást" játszottok mindenkivel aki udvariasan kérdez, és esetleg nemleges a válasz? ;D ;D ;D

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #100 Dátum: 2007 Március 26, 01:29:26 pm »

Ui: Érdekedben javaslom ismeretlen emberekről ne írj zöldségeket , mert lehet hogy valaki "szilvást" akar majd játszani veled!!!!!!! :bash

Biró Annamária

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Zorgbontor is meg akartak egyesek szilvasitani

Nem elérhető Nusi

• Junior
  • **
« Válasz #101 Dátum: 2007 Március 26, 01:34:52 pm »
Szia Kedves Feri!

Nem volt udavarias a kérdésed, hiszen kategorikusan kijelenteted hogy símán letagdtam ki is vagyok , miközben egy véltlen dolog az egész,ezért lettem nagyon mérges.
Nem szeretnék nagy ügyet csinálni ebből a dologból , de úgy éreztem nem hagyhatom szó nélkül az egész dolgot.Életmben nem bántottam senkit, boldogan jelntkezetem a Forumra, hiszen mindig is az igazi Hazám és Othonom Szászrégen amit büszkén válaltam és válalok bármikor de nem szeretem ha valótlan dolgokat állitanak Rólam.
Remélem megérted sérelmemet , nem szokás nálunk "szilvást" játszani , de nem jutott jobb eszembe. :kiss2:

Üdv. Annamária

• Rezidens
« Válasz #102 Dátum: 2007 Március 26, 01:44:24 pm »
Szentül meg voltam győződve, hogy mi már évek óta minden szombat délelött találkozunk, de Te valamilyért nem akarsz engem ismerni! Nem szoktam senkitől kétszer megkérdezni ugyanazt, elmentem mellette minden alkalommal. Örülnék, ha egyszer eljönnél és megnéznéd, biztosan magadra ismernél! És még egy italra is meghívnálak! :beerchug:

Nem elérhető Nusi

• Junior
  • **
« Válasz #103 Dátum: 2007 Március 26, 01:51:06 pm »
 OK.  Szent  a BÉKE    :ok:

Nem elérhető csiki dalma

• Junior
  • **
!!
« Válasz #104 Dátum: 2007 Március 26, 03:54:19 pm »
szia nusi!azt szereretnem kerdezni hogy ,hogy van a novered kati en osztalytarsa voltam  dalmanak hivnak Jo lenne ha irnal egy par sort  rola  meg magadrol.Tundenek vagyok a novere.szia