Szászrégen.ro fórum
2010 szeptember 05, 03:20:20 pm *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: BARAT KERESES  (Megtekintve 6610 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Rakosi Hajnal
Junior
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 2008 június 17, 11:23:09 am »

Szisztok Rákosi Hajni vagyok énis Régenbe laktam nagyon régen 20éve Szegeden lakom                    keresek olyan ismeröst aki 1984-be végezte a 10 osztályt   A 2-es liciben Török Adél,  Péntek Tünde, Feher Leon,KoCSIS Mária(Babuli)Váradi Levente,Suller MELINDA STB 
Naplózva
csiki dalma
Junior
**

« Válasz #31 Dátum: 2008 június 18, 01:13:26 pm »

szia hajni!en 83-ban vegeztem a 10-et az 1-es liciben,az osztalytarsaidat nem ismerem en 90-tol Nagyvaradon lakok.szia.
Naplózva
Speedy
Junior
**

« Válasz #32 Dátum: 2010 június 23, 06:19:20 pm »

SZIASZTOK LANYOK,FIUK REG  NEM LATOTT OSZTALYTARSAK.KERESEM,BIRO KATALINT ,CSIBI EVAT, SZABO ZOLTANT ,LAKATOS TEREZT, KATONA ILDIKOT, KELEMEN ANNAMARJAT, PAPAI EMESET, ALBERT TUNDE ,BARABAS EMESET , MAJER CSABAT ,TEUTSCH EGONT, KISS SZILARD LEOT,  ORBAN FERENCET , DEMETER FERENCET. AKI TUD ROLUK VALAMIT IRJON NEKEM.javascript:void(0);
smitten
Hello , en csak 2 napja olvasgatom a forumot de a fenti nevsorbol egy jo par embert ismerek . Ha erdekel meg a tema irj es adom az infokat . king_125
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  

Ugrás: