Szerző Téma: Idiótaságok  (Megtekintve 77239 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

atta

• Vendég
Re: Idiótaságok
« Válasz #60 Dátum: 2007 November 15, 11:13:55 am »
A FIFA kizárta Craiovát az igazolásokból

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 180 ezer eurós büntetéssel sújtotta az Universitatea Craiova csapatát, továbbá egy évig megtiltotta számára új játékosok szerződtetését. Az együttest három brazil játékos, Marguinhos, Edu Magri és Negri jelentette fel, mivel 2005-ben három havi bérükkel adós maradt a klub.

Egyes román foci vezetök azt hiszik, hogy ők a mindehato istenek. Valahogy ehhez hasonlo, amikor a nyáron, petrozsényi Zsil játékosait verrette meg a "patron"., mert azok átakartak igazolni más csapathoz.Ilyen mentalitással vezetnek egyesek román focit.

....csak nem akartak szerződést hosszabbítani....és csak egyet vertek meg...a másik kettő azonnal aláírt.... ( a média szerint legalábbis) , mert ha valaki menni akar az úgyis megy előbb vagy utóbb, a kérdés az volt , hogy fizetnek -e értük majd, vagy szabadon igazólhatóak lesznek... (maradj tárgyilagos, bici)

köszi a figyelmeztetést.
de a verés, az tény marad igy is ugy is.Amit hangsulyozni akartam, a mentalitás.Eröszakkal te tudnál focizni eredményesen?

...sajnos én sem erőszakkal sem  anélkül nem tudok... csak szeretek focizni...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #61 Dátum: 2007 November 15, 11:49:17 am »
A FIFA kizárta Craiovát az igazolásokból

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 180 ezer eurós büntetéssel sújtotta az Universitatea Craiova csapatát, továbbá egy évig megtiltotta számára új játékosok szerződtetését. Az együttest három brazil játékos, Marguinhos, Edu Magri és Negri jelentette fel, mivel 2005-ben három havi bérükkel adós maradt a klub.

Egyes román foci vezetök azt hiszik, hogy ők a mindehato istenek. Valahogy ehhez hasonlo, amikor a nyáron, petrozsényi Zsil játékosait verrette meg a "patron"., mert azok átakartak igazolni más csapathoz.Ilyen mentalitással vezetnek egyesek román focit.

....csak nem akartak szerződést hosszabbítani....és csak egyet vertek meg...a másik kettő azonnal aláírt.... ( a média szerint legalábbis) , mert ha valaki menni akar az úgyis megy előbb vagy utóbb, a kérdés az volt , hogy fizetnek -e értük majd, vagy szabadon igazólhatóak lesznek... (maradj tárgyilagos, bici)

köszi a figyelmeztetést.
de a verés, az tény marad igy is ugy is.Amit hangsulyozni akartam, a mentalitás.Eröszakkal te tudnál focizni eredményesen?

...sajnos én sem erőszakkal sem  anélkül nem tudok... csak szeretek focizni...

te kis szerény....

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #62 Dátum: 2007 November 15, 11:25:04 pm »

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #63 Dátum: 2007 November 20, 10:21:57 am »
Különös szokást vett fel egy Angliában élő macska:
minden éjjel elmegy hazulról, hogy másnap a gazdájának mindig ugyanarról a helyről és ugyanakkor kelljen begyűjtenie.

A 12 éves norvég erdei macska idén kapott rá az éjszakai vándorlásra, ezért gazdája, Liz Bullard először nem tudta, hol keresse, felhívta az állatvédőket és több környékbelit is. Utóbbiak közül egy idősebb nő visszahívta, és kiderült, hogy valóban a keresett házi kedvencet látta, így sikerült begyűjteni az állatot.

A következő reggelre azonban ismét eltűnt a macska, és ez azóta így megy minden áldott nap; a cirmos egy járdán várakozik, mintegy 2,4 kilométerre Liz Bullard bournemouth-i otthonától.

A macska begyűjtéséhez alkalmazkodott a gazdi napi rutinja is: először elviszi a fiát az iskolába, majd reggel 8 és negyed 9 között felveszi a sétáját letudó állatot. Ha esik az eső, a macska a fák között várakozik a fuvarra, de kifut a járdára, amint Liz Bullard tapsol egyet, és beugrik a kocsi első ülésére.

Senki sem tudja, miért szokott rá az állat az esti vándorútra, a gazdi szerint az lehet az ok, hogy egy közelben lakó nő korábban szardíniával etette, ezért körülnézett, hátha máshol is van ingyen reggeli.

Persze a cirmost nem kell félteni, mert amint hazaér, rögtön megkapja a hazai ételadagot, majd leheveredik a meleg radiátor mellé.

atta

• Vendég
« Válasz #64 Dátum: 2007 November 20, 10:05:29 pm »
... az okos macska így próbálja legyalogólni a feleslegesen bevitt kalóriákat... :D

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #65 Dátum: 2007 November 20, 11:37:29 pm »
Ellopták Jézus szobrát
Tom nem itt kéne reklámozzam a blogom :P

Kommenteket várok a blogba :beerchug:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #66 Dátum: 2007 November 21, 09:20:26 am »
A Magyar Könnyklub örömmel értesíti tisztelt olvasóit, hogy a világon először Magyarországon megjelent a Biblia cigány nyelvű fordítása.

Egy kis ízelítő a tartalomból:

... dzsávéltak á zénészek messze fődre vezette őket á Lákodálmás Orsós Mózes. Áztá elértek nágy fojóhoz, háde dikmá' nem vót híd, sé pálló, még egy kis deszká sé. Há rodáztak ám mer sé nem tudnák úszni, sé nem ákárnák fürödni, á hegedű meg nem ályá á vízet. Há fogták magukát oszt mongyá nekik á Lákodálmás Orsós Mózes, eháteni, sutty oszt odálegyíntet á vizre. Dikmá há' kettévát á viz, á sok zenész még romá átháladt, száráz lábbál kelték át á nágy fojón, ázótá sé vót ijent csodá
... vót egy csávó dikmá' á Féhérember főgyén, hítták őtet Lákátos Sámsonnák. Jáj, nágy hoszú hájá vót neki, áztát montá neki az ászonyá "Háde dikmá' Láksi áveljunk mán be áz ágybá" - dikhel. Há ugrot ám á csóká á kisgádzsórá és ráztá á csóveszt, delláztá á mácát, de nem tudtá, hogy á sápádtárcúák megbábonázták á luvnyát, áki míg fárádtán feküdt lévágtá neki 7 öles hájászálát é. Á csorró még - Devlá! - anyirá meggyengűt, hogy még á bérétvát sé tudtá előkapní, amikó á sok fehír pátkán kájákrá mént vele. Vót ám nágy ünneplés á fehírek közöt, de áztá megnőtt á hájá és rájuk hágot
... vót nágy víz, ávelt lé á hegyekbül! De ákko' Kolompár Noé drábákolt á fehírektül nágy hájót, mer vót péze á szinesfémhulladék árusításábú. Há' megpákoltá á hájót á sok kis pulyává, rokonává, oszt úgy vészelték át á nágy vízet …

Rendelje meg még ma!"

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #67 Dátum: 2007 November 21, 09:44:24 am »
Győzike lesz a prédikátor... ;D

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #68 Dátum: 2007 November 27, 10:02:42 pm »
Sírfeliratok

1. - Utánaaam! -
2. - Nem kétséges, hogy van túlvilág. A kérdés csupán az, hogy milyen messze van a belvárostól, s hogy meddig tart nyitva. -
3. - Ennyi volt, ennyi. Tényleg csak ennyi. Sakkban csak paraszt, kártyába' betli. -
4. - Kíváncsi vagyok, ideát is ennyi szívás vár-e rám -
5. - Szuterén albérletbe kiadó, alacsony rezsi nyugodt környezet. -
6. - Így még sose jártam! -
7. - Az emberiség olyan, mint a krumpli, a legjava a föld alatt van. -
8. - Fatal error. System shut down. -
9. - Nem tudtam kifejezni magam, úgyhogy befejeztem magam. -
10. - Press any key to continue! -
11. - Voltam, mert lettem, Untam, hát mentem.-
12. - Megszületett, virágzott, eltemették, kimászott. -
13. - Ha zajokat hallasz lentről, vagy segíts, vagy menekülj! -
14. - Visszajövök még hozzátok, viszontlátásra pajtások! -

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #69 Dátum: 2007 November 30, 08:31:00 pm »
Itt nyugszik DR. Nagy Zsolt ...   s korulotte a paciensei ...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #70 Dátum: 2007 December 07, 10:57:09 am »
Eu -s disznóőlés

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #71 Dátum: 2008 Január 22, 09:53:12 am »
Nagyon megdöbbentő volt a tegnap esti M1-eses a Kékfény cimű műsör.
Egy nő terhes ,12 éves fiutól, és az sem biztos, hogy ő az apuka, mert a nő gyengéje, hogy fiatalkoruakkal szeretkezzen,saját gyerekei elött.
Megnézhető a www.mtv.hu videotárában a meghökkentő történet.(2008.jan.21-i adás)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #72 Dátum: 2008 Január 22, 10:44:43 am »
Egy nő terhes ,12 éves fiutól, és az sem biztos, hogy ő az apuka, mert a nő gyengéje, hogy fiatalkoruakkal szeretkezzen,saját gyerekei elött.
Megnézhető a www.mtv.hu videotárában a meghökkentő történet.(2008.jan.21-i adás)
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
szerintem Satan muve...    ;D
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

atta

• Vendég
« Válasz #73 Dátum: 2008 Január 22, 11:07:58 am »
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
szerintem Satan muve... ;D

....de lehet csak az evolúció egyik mutációjáról van szó   ;D  :beerchug:
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 22, 11:11:35 am írta atta »

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #74 Dátum: 2008 Január 24, 12:29:38 pm »
Harsány légyottok helyszine volt egy rákoskeresztúri társasház egyik garzonja. A kiskorú gyermekeit egyedül nevelő 32-éves nő, kamaszokkal létesített szexuális kapcsolatot.

Csapatostul jártak fel hozzá, előszőr csak a házban lakó fiatalok, majd azok barátai is.Falrengető ordibálások, pikáns sóhajok fültanúi voltak a szomszédok, mégis hallgattak a szörnyű állapotokról,mert tartottak a lakásban rendszeresen leittasodott, garázda fiatalok bosszújától.Egyikük úgy protestált a lármázás ellen, hogy folyton felhangosította a televízióját, de ez olaj volt a tűzre. Hiába beszéltek a sokszor bódúlt állapotban lévő durván szájaló nő lelkére, hogy legalább a saját csemetéit kímélje meg a "sok csúnyságtól"az anya legyintéssel válaszolt a "vén banyák" hegyi beszédére.Olyankór mindennek nevezte őket, csak úri nőnek nem.

Reménykedtek, hogy talán elege lesz a gyerekcsürhéből, de végűl a nő volt férje tett pontot a dolog végére,fejlentést tett tavaly nyáron , mondván, elmúlasztja a 10-és-12-éves gyermekeik gondozását. Előfordúlt, hogy a kisfia a küszöbön aludt, míg az anyja bent dorbézolt. A gyerekek egyre elhanyagoltabban jártak iskolába. A gyámhivatal elvette a kicsiket, ami nem javított, inkább rontott a helyzeten.

Egymásnak adták a kilincset a 14-16-éves bikák,de volt náluk fiatalabb is.
A távozó vendégek sokszor az ajtóból kiabáltak vissza és adták egymásnak az instrukciót,mit és hogyan csináljanak az asszonnyal.Néha tucatnyian dörömböltek az ajtaján, de közülük néhányat engedett be a piaszagtól, dohányfüsttől és ragasztótól bűzlő csepp lakásba.

A nőnek születet egy kisbabája, aki az anya italazó, dohányzó életmódját sínylette meg, a nélkülöző csöppséget a Gyámügy szintén elvette az anyától.

Az egyik szülő elmondta, hogy az ő 14-16-éves fiaival is létesített szexuális kapcsolatot , már azelőtt, hogy a gyermeke betőltötte volna a 14-ik életévét.

Azt sem tartják kizártnak,de ezt DNS: vizsgálattal fogják megállapítani, hogy a gyermeke apja, egy 12-13-éves gyermek.
A nő előzetes letartóztatásban van.

Pedofíliával, megrontással, kiskorú veszélyeztetéssel gyanúsítják.