Szerző Téma: Idiótaságok  (Megtekintve 77239 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Idiótaságok
« Válasz #75 Dátum: 2008 Január 24, 02:54:52 pm »
Harsány légyottok helyszine volt egy rákoskeresztúri társasház egyik garzonja. A kiskorú gyermekeit egyedül nevelő 32-éves nő, kamaszokkal létesített szexuális kapcsolatot.

Csapatostul jártak fel hozzá, előszőr csak a házban lakó fiatalok, majd azok barátai is.Falrengető ordibálások, pikáns sóhajok fültanúi voltak a szomszédok, mégis hallgattak a szörnyű állapotokról,mert tartottak a lakásban rendszeresen leittasodott, garázda fiatalok bosszújától.Egyikük úgy protestált a lármázás ellen, hogy folyton felhangosította a televízióját, de ez olaj volt a tűzre. Hiába beszéltek a sokszor bódúlt állapotban lévő durván szájaló nő lelkére, hogy legalább a saját csemetéit kímélje meg a "sok csúnyságtól"az anya legyintéssel válaszolt a "vén banyák" hegyi beszédére.Olyankór mindennek nevezte őket, csak úri nőnek nem.

Reménykedtek, hogy talán elege lesz a gyerekcsürhéből, de végűl a nő volt férje tett pontot a dolog végére,fejlentést tett tavaly nyáron , mondván, elmúlasztja a 10-és-12-éves gyermekeik gondozását. Előfordúlt, hogy a kisfia a küszöbön aludt, míg az anyja bent dorbézolt. A gyerekek egyre elhanyagoltabban jártak iskolába. A gyámhivatal elvette a kicsiket, ami nem javított, inkább rontott a helyzeten.

Egymásnak adták a kilincset a 14-16-éves bikák,de volt náluk fiatalabb is.
A távozó vendégek sokszor az ajtóból kiabáltak vissza és adták egymásnak az instrukciót,mit és hogyan csináljanak az asszonnyal.Néha tucatnyian dörömböltek az ajtaján, de közülük néhányat engedett be a piaszagtól, dohányfüsttől és ragasztótól bűzlő csepp lakásba.

A nőnek születet egy kisbabája, aki az anya italazó, dohányzó életmódját sínylette meg, a nélkülöző csöppséget a Gyámügy szintén elvette az anyától.

Az egyik szülő elmondta, hogy az ő 14-16-éves fiaival is létesített szexuális kapcsolatot , már azelőtt, hogy a gyermeke betőltötte volna a 14-ik életévét.

Azt sem tartják kizártnak,de ezt DNS: vizsgálattal fogják megállapítani, hogy a gyermeke apja, egy 12-13-éves gyermek.
A nő előzetes letartóztatásban van.

Pedofíliával, megrontással, kiskorú veszélyeztetéssel gyanúsítják.

nem adsz 1 cimet vagy tel. szamot mert lehet erdekli valakit... :2funny: :2funny: :2funny:
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #76 Dátum: 2008 Január 24, 03:26:09 pm »
Aha értem. de neked már semmi esélyed... rég elmúltál már 14  ;D ;D ;D

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #77 Dátum: 2008 Január 24, 05:13:05 pm »
Aha értem. de neked már semmi esélyed... rég elmúltál már 14  ;D ;D ;D
:buck2: :2funny: :2funny: :2funny:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #78 Dátum: 2008 Január 25, 03:36:52 pm »
A NOKIA  gyar azt ajanlotta a nemet munkasoknak hogy koltozzenek a gyarral egyutt Romaniaba....
a munkasok viccnek tartottak az egeszet...
 :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
azok se hulyek hogy ide jojjenek...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #79 Dátum: 2008 Január 25, 05:45:38 pm »
A NOKIA  gyar azt ajanlotta a nemet munkasoknak hogy koltozzenek a gyarral egyutt Romaniaba....
vissza kell csalogatni őket, és akkor megint lesznek szászok Erdélyben.Inkább Erdélybe mint Kínába!!! :wall: :wall:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #80 Dátum: 2008 Január 25, 06:23:00 pm »
vissza kell csalogatni őket, és akkor megint lesznek szászok Erdélyben.Inkább Erdélybe mint Kínába!!! :wall: :wall:
:2funny:
nem is rossz otlet mert biztos kicsit rendet csinalnanak csak olyanok mint W.C Tudor azt mondanak altii care vor sa fura tara...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #81 Dátum: 2008 Január 25, 07:21:44 pm »
A NOKIA gyar azt ajanlotta a nemet munkasoknak hogy koltozzenek a gyarral egyutt Romaniaba....

Ott a leggyengébben fizetett alkalmazott is 1600 euro-t kapott. (forrás : Europafm).
Itt az  kap annyit aki felelős vezető beosztásban van/lesz.
S akkor...?

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #82 Dátum: 2008 Január 25, 07:29:35 pm »
:2funny:
nem is rossz otlet mert biztos kicsit rendet csinalnanak csak olyanok mint W.C Tudor azt mondanak altii care vor sa fura tara...
Itt " tara de dincolo de Carpati" gondoltad?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #83 Dátum: 2008 Január 25, 08:13:06 pm »
A NOKIA gyar azt ajanlotta a nemet munkasoknak hogy koltozzenek a gyarral egyutt Romaniaba....

Ott a leggyengébben fizetett alkalmazott is 1600 euro-t kapott. (forrás : Europafm).
S akkor...?
nem tom de csufolkodas szerintem ...
ki adja fel az ottani szinvonalat Kolozsvarert...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #84 Dátum: 2008 Január 25, 08:42:23 pm »

S akkor...?
Nem tudod sosem hogy honnan szökik a nyúl.Esetleg valami felsővezetők eljönnének de nagyon kevés az esély. Vagy valami fiatal  német aki kalandra vágyik.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #85 Dátum: 2008 Január 25, 08:49:53 pm »

S akkor...?
Nem tudod sosem hogy honnan szökik a nyúl.Esetleg valami felsővezetők eljönnének de nagyon kevés az esély. Vagy valami fiatal  német aki kalandra vágyik.
hat az aztan kaland lessz...
de nem az ilyen kulonleges esetekre vonatkoztak hanem a munkasok tobbsegere...       s az erdekes hogy itt mar reg meg vannak a munkasok ugyhogy nem lehetett volna ide hozni 1 nemetet sem...
de ezt nem mondta meg senki...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #86 Dátum: 2008 Január 29, 08:56:13 am »
Állampolgárság nélkül maradó székelyek? 2008-01-29 
Antal Árpád letagadja, hogy beszéli a román nyelvet, ha a Konzervatív Párt készülõ nyelvtörvényét elfogadja a parlament.

„Az Európai Unióban elvenni valakinek az állampolgárságát minimum nevetséges, de hadd tegyék, mert akkor Románia szívében lesz több százezer ember, aki nem lesz román állampolgár" – fejtette ki tegnapi sajtótájékoztatóján az RMDSZ-es képviselõ. Hozzátette: ha a törvény életbe lép, azt állítja majd, nem tud egy szót sem románul, és arra kéri a székelyeket, tegyenek hasonlóképpen. „Majd meglátjuk, mit kezdenek 700 ezer székellyel, aki nem román állampolgár" – mondta a képviselõ. Mint arról beszámoltunk, Dan Voiculescu, a PC leköszönt elnöke törvénytervezetet nyújtott be, amely megvonná a román nyelvet nem ismerõ személyektõl a román állampolgárságot. Voiculescu azzal indokolta kezdeményezését, hogy Európa más országaihoz hasonlóan Romániában is mindenkinek beszélnie kell az állam nyelvét. Miután a diszkriminációellenes tanács nem találta hátrányosan megkülönböztetõnek a tervezetet, a pártelnök kijelentette: nem vonja vissza a javaslatot, csak annyiban módosítja, hogy elõírásai ne vonatkozzanak a nyugdíjasokra.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #87 Dátum: 2008 Január 30, 08:41:19 pm »
Én odadaom a román állampolgárságomat cserébe az erdélyi állampolgárságért. És nem hiszem hogy egyedül csak én akarom ezt.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #88 Dátum: 2008 Január 30, 08:54:08 pm »
Én odadaom a román állampolgárságomat cserébe az erdélyi állampolgárságért. És nem hiszem hogy egyedül csak én akarom ezt.
;D
mar ketten vagyunk ...
en le akartam volna mondani a romanrol de 400 euroba kerulne s akkor inkabb nem ...   de ugy is lejart minden roman igazolvanyom ugyhogy...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #89 Dátum: 2008 Január 30, 10:39:32 pm »
;D
mar ketten vagyunk ...
en le akartam volna mondani a romanrol de 400 euroba kerulne s akkor inkabb nem ...   de ugy is lejart minden roman igazolvanyom ugyhogy...
Miért akarsz lemondani? Könnyebb lesz románról erdélyire átváltani