Szerző Téma: Idiótaságok  (Megtekintve 75725 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Idiótaságok
« Dátum: 2007 április 11, 01:39:50 pm »
Döbbenet: babát szült a WC-ben a férfinek hitt kínai szakács

Egy shaanxi-i szakács a közelmúltban alaposan meglepte munkatársait: férfi létére egy kisbabának adott életet a vendéglátóhely WC-jében.

A szóban forgó hölgy, Gao Linsen igazán jó leckét adott munkatársainak arról, hogy a külső bizony néha megtévesztő lehet. Már egy hónapja dolgozott szakácsként munkahelyén, egy étterem konyháján, amikor egyik nap, munka közben beindultak a fájásai. Megindult ugyanis nála a szülés.

A munkatársak ezen igencsak elcsodálkoztak, mivel fogalmuk sem volt arról, hogy szakácsuk igazából egy nő. Máig sem tudni, miért bújt férfiruhába és adta ki magát férfinak Gao, aki még azt sem volt hajlandó elárulni, hogy honnan jött, és ki gyermekének az apja.

:wall: :wall: :wall: :wall: :2guns: :lehany: :hanyas: :segg: :finger: :2finger:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Re: Idiótaságok
« Válasz #1 Dátum: 2007 április 11, 01:47:52 pm »
A bánattól megszakadhat a szívünk - de hogyan?

Megszakad a szíve annak, aki belebetegszik a bánatba - mondja a köznyelv; tudósok pedig most először tudományos magyarázatot is adtak arra, hogyan történik mindez.

Egy kutatás rávilágított arra, hogy például egy közeli ismerős halála, vagy bármilyen negatív érzelmeket kiváltó esemény hogyan okozhat olyan mértékű stresszt egy embernél, hogy abba belehaljon.

Egy brit kutatócsoport megállapította, hogy az emlékek és az érzelmek negatív hatással lehetnek a szívizom működésére annál, akinek egyszer már volt valamilyen szívproblémája. A stressz ugyanis olyan változást okoz az agy működésében, amelynek következtében nem küld üzeneteket a szívnek, így az rendellenesen kezd működni. Ez pedig akár halált is okozhat azoknál, akiknek a szíve gyengébb az átlagosnál.

A tudósok azt eddig is tudták, hogy a stressznek, illetve a rossz kedélyállapotnak sok köze van a szívbetegségekhez, de hogy az agyműködésnek kulcsszerepe lenne mindebben(dögöljek meg, ha erre gondoltam volna), arról csak sejtéseik voltak. (InfoRádió)

Hogy lehet ilyen baromságokat kutatni? Biztos már nincs más téma, a rákot simán lehet gyógyitani, senki nem hal be.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #2 Dátum: 2007 május 04, 10:05:57 am »
"Könnyebben adhat le testsúlyából az, aki tojást eszik reggelire, az ugyanis nagyobb teltségérzetet biztosít más ételeknél.

A louisianai egyetem kutatói a túlsúlyos, de diétát folytató nők étkezési szokásait vizsgálták, és arra kérték a felmérésben résztvevőket, hogy minden nap két tojást vagy valamilyen édes süteményt egyenek reggelire. A két étel ugyanis azonos mennyiségű kalóriát tartalmaz, és súlyuk is közel megegyező.

A kutatók azt figyelték meg nyolc hét után, hogy azok a nők, akik tojást reggeliztek, többet tudtak leadni testsúlyukból.

A felmérés szerint 65 százalékkal többet fogytak a reggelire tojást evők, mint az édes süteményt fogyasztók, és derékbőségük is jobban csökkent.

A tojás nagyobb teltségérzést biztosít, így aki ezt reggelizik, kevesebbet fog ebédelni, ezáltal testsúlyát is nagyobb mértékben csökkentheti.

A tojásos reggeli okozta hatás az étkezés után még 24 órával is érezhető. A kutatók nem tettek különbséget a főtt és a buggyantott tojás, valamint a rántotta között, vagyis valamennyi fogyasztható reggelire. (InfoRádió/Daily Mail)"

Mekkora idióták. Összekarmolom magam. Még szép, hogy ha édes süteményt eszel akkor az szarabb mint a tojás. Megdobja az inzulinszintet s ettől megnő az étvágyad és könnyebben raksz el mindent zsirba. Az elképesztő, hogy ezt több hétig kellett kutatni.

« Utoljára szerkesztve: 2007 május 08, 06:04:25 pm írta vmlinuz »
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #3 Dátum: 2007 május 04, 10:07:44 am »
"Brutális gyilkosság - boszorkánynak hitték, és élve elégették az idős házaspárt

Benzinnel leöntöttek és élve felgyújtottak egy idős házaspárt egy indiai faluban. A szomszédok azt hitték róluk, hogy boszorkányok, mert hagyományos orvoslással is foglalkoztak.

A hetven éves férfi és 61 éves felesége egy Hiderabád közeli faluban élt India déli részén. Földművesek voltak ugyan, de foglalkoztak hagyományos orvoslással is – nyilván emiatt hitték azt a szomszédaik, hogy ismerik a fekete mágiát.

Az idős házaspár brutális meggyilkolása miatt hat embert vettek őrizetbe, mondta el a helyi rendőrfelügyelő. Szunil Kumar beszámolt arról is, hogy a házaspár hiába kiabált segítségért, senki nem sietett a megmentésükre.

Az indiai falvakban még ma is sokan hisznek a fekete mágiában; évente több tucatnyi asszonyt gyilkolnak meg azért, mert boszorkánynak gondolják őket.

Tavaly egy borbély a saját négyéves fiának vágta el a torkát borotvával az észak-indiai Uttar Prades államban, mert látomásai voltak, amelyekben a vérszomjas Káli istennő áldozat bemutatását követelte tőle. (InfoRádió/Reuters)"

:o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :bash: :wall: :twak_125: :spaz: :idiot2: :idiot2: :idiot2: :finger:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #4 Dátum: 2007 május 08, 06:02:38 pm »
Az apák a bűnösek a gyermekek elhízásáért

"Egy ausztráliai kutatás szerint nagyobb arányban válnak kövérré azok a gyermekek, akiknek az életében nem játszik túl nagy szerepet az apjuk.

Egy 5.000 gyermek adatainak áttekintésével készült vizsgálat szerint, ha az apák részt vesznek a gyermekük nevelésében, akkor a csemeték ritkábban híznak el. Az ausztrál kutatócsoport azt is megállapította, hogy az anyáknak kevés szerepük van a gyermekek elhízásában.

Ez az első kutatás, amely azzal az eredménnyel zárult, hogy az apáknak nagy szerepe lehet a gyermekkori elhízás megelőzésében. Eddig ugyanis általában az anyákat hibáztatták azért, ha egy gyermeknek túl kövér volt.

Most azonban a tudósok számára is világossá vált, hogy a probléma okának felmérésénél az egész családot kell alapul venni.

Az is kiderült, hogy az elhízott gyermekek 40 százalékának az édesanyja is túlsúlyos volt, az apákra azonban ez különösen igaz, 60 százalékuk súlya volt magasabb a kívánatosnál. (InfoRádió/Reuters)"

Beszarás, nem azért hiznak el, mert tömik őket sok szar kajával meg édességgel, hanem azért mert az apa nem vesz részt a nevelésben, s az anya meg egyáltalán nem hibás ezért, csak az apa egyedül. :wall: :wall:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #5 Dátum: 2007 május 18, 06:09:12 pm »
Egy par idiota nem is ittas allapotban azt alitja az emberi test sulya 21 grammal csokken a halal bekovetkezesevel
ez szep es jo de szerintuk ez a lelek sulya....
tehat a lelek egy emberi szerv mint a vese

ha vki megmondja en kivagom s nagyon olcson eladom jelentkezes info a 0040742998774 tel. szamon

:wall: :wall: :wall: :wall:
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #6 Dátum: 2007 május 18, 06:38:35 pm »
Egy par idiota nem is ittas allapotban azt alitja az emberi test sulya 21 grammal csokken a halal bekovetkezesevel

ha vki megmondja en kivagom s nagyon olcson eladom jelentkezes info a 0040742998774 tel. szamon

Egyetlen orvos állitotta azt vmikor 1900 elején, ott van leirtam az egészet az evolúciónál.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Orbán1Ferenc

• Rezidens
« Válasz #7 Dátum: 2007 május 18, 08:59:11 pm »

Rendben van! Tudok is rá egy vevőt! Nem kell kivágnod, majd Ő elveszi. Mit kérsz érte?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #8 Dátum: 2007 május 21, 05:00:09 pm »
mivel  hogy tom hogy neked fontos kihasznalom a helyzetet 1 forint?
ha eladom meghalok?
a korhazban kirohognek ha megkerem vagjak ki ?
vagy a papnal kell eltavolitsam?
ha igen nem lehetseges a tranzakcio mert oda nem megyek...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #9 Dátum: 2007 május 21, 05:03:36 pm »

Egyetlen orvos állitotta azt vmikor 1900 elején, ott van leirtam az egészet az evolúciónál.

1900  szep idok a suket orvosok makbol fozott teaval erzektelenitettek s nem volt szerencsed hogy elajulj akkor ebren vagtak fel...
ezentul nem nekem hosszabb a farkom hanem nekem nehezebb a lelkem lessz a duma...   

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #10 Dátum: 2007 május 24, 10:02:04 am »
El Barto, akinek nehez a lelke, gyonjon meg. Ha a lelke nem is, a penztarcaja megkonnyebbul biztosan... ;)
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #11 Dátum: 2007 június 07, 02:39:40 pm »
ehe   :beerchug:

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #12 Dátum: 2007 június 12, 07:49:32 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=frA8Dwvf5Dc

Az isten bassza szájba az egész hülye gyógyszergyáras faszkalap gecit :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #13 Dátum: 2007 június 13, 07:55:38 am »
No, ez igen! Demokracia, szabad velemennyilvanitas! Gratulalok...
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető ÉVA

• Veterán
« Válasz #14 Dátum: 2007 június 13, 09:49:37 am »
Én is csatlakozom Piroskához. Ápoljuk anyanyelvünket! Ilyen emberek nevelik majd a jövő generációját?