Feri
Sogor Andras
be vagyok lőve
Rezidens

Nem elérhető
De ki pofog erre eppen. Nicsak, hat ez Thomas!
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008 december 22, 04:56:35 pm » |
|
A czigany megy haza lohaton.Megszolitja a rendor. -He te, Czigany, honnan loptad ezt a lovat? mire a Gazsi. -En nem csortam, kerem alassan en sem ertem. Megyek nyugodtan az uton,egyszer csak ott van elottem.Barhogy kerulom, sehogy se nem tudom kikerulni.Gondolok egyet, ha' atlepem.Ha' mire epp felette vatyok,nem felallt. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
-Szia, Thomas. -Sziasztok.
|
|
|
Feri
Sogor Andras
be vagyok lőve
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008 december 22, 04:58:30 pm » |
|
Ez itt most egy gyok, vagy a szamok bealltak az eso elol.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008 december 22, 10:06:25 pm » |
|
Kerdes: HOL VAN A TÖBBI VICC??  Ket topic van, az egyik nagybetuvel. Ossze kell vonjam oket. Bulan, asszem veletlenul letorolted a masik vicces topicot mert most nem kapom sehol csak egy atiranyitast hagytal 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008 december 22, 11:52:20 pm » |
|
Kerdes: HOL VAN A TÖBBI VICC??  Ket topic van, az egyik nagybetuvel. Ossze kell vonjam oket. Bulan, asszem veletlenul letorolted a masik vicces topicot mert most nem kapom sehol csak egy atiranyitast hagytal  jepp ezentul reggel 3kor nem iranyitok semmit at 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008 december 24, 02:53:37 am » |
|
megvannak meg a javaslatoknal ... nem tom hogy kerultek oda de ott vannak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
|
k_timi
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008 december 25, 02:14:26 pm » |
|
a lenyeg hogy megvannak a viccek... mert kar lett volna öket kitörölni... igazabol sok jo vicc van abban a topicban.. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008 december 29, 07:51:06 pm írta k_timi »
|
Naplózva
|
You can´t live in fear !
|
|
|
|
k_timi
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008 december 29, 07:50:32 pm » |
|
Öreg székely ül a háza kertjében és pipázik. Kiabálva rohan feléje az unokája. - Nagyapa, nagyapa! Medve van a háztetőn! Az öreg szippant egyet a pipából és így szól: - No, akkor hozd a kutyát, a puskát meg a petrencésrudat. - Minek ennyi minden, nagyapa? - Én majd felmászok a tetőre, a petrencésrúddal lepiszkálom a medvét, te meg ráereszted a kutyát, hogy harapja le nekije a tökeit. - De minek a puska? Az öreg megint szippant a pipából és azt mondja: - Ha netalán a medve piszkál le engem, akkor lelövöd a kutyát.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
You can´t live in fear !
|
|
|
|
k_timi
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008 december 29, 08:06:14 pm » |
|
Jézus nagyon gondterhelten összehívta az apostolokat, hogy tartsanak egy gyűlést, a világszerte jellemző igen magas drogfogyasztás miatt. Hosszas megbeszélés után arra jutottak, hogy jobban meg kell ismerniük a problémát. Ki kell próbálniuk a drogokat magukon, és akkor eldönthetik, hogy hogyan küzdhetnek ellene. Azt is elhatározták, hogy néhányan közülük visszatérnek a Földre és beszereznek különféle drogokat. Ez így is történt, és két nappal később a tanítványok kezdtek visszaérkezni a mennybe. Jézus az ajtónál várakozott: - Ki az? - Pál vagyok. Jézus kinyitotta az ajtót. - Mit hoztál, Pál? - Hasist Marokkóból. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Márk vagyok. Jézus kinyitotta az ajtót. - Mit hoztál, Márk? - Marihuanát Kolumbiából. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Máté vagyok. Jézus kinyitotta az ajtót. - Mit hoztál, Máté? - Kokaint Bolíviából. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - János vagyok. Jézus kinyitotta az ajtót. - Mit hoztál, János? - Crack-et New Yorkból. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Lukács vagyok. Jézus kinyitotta az ajtót. - Mit hoztál, Lukács? - Speed-et Amszterdamból. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Júdás vagyok. Jézus kinyitotta az ajtót. - Mit hoztál, Júdás? ..... - Júdás, mit hoztál? - ...Itt az FBI, ti rohadékok, mindenki álljon a falhoz!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
You can´t live in fear !
|
|
|
|
k_timi
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008 december 29, 08:14:54 pm » |
|
A cigánybörtönben ásatnak a rabokkal egy hosszú, mély gödröt, amit folyadékkal töltenek fel. Miután elkészült a medence, sorbaállítják a rabokat. Azt mondja a börtönigazgató: - Aki ezt a medencét átússza, hazamehet. Beugrik az első cigány, úszik a negyedéig, de elmerül. Beugrik a második, úszik úszik, de a felénél elmerül. Begurik a harmadik is, jól úszik, de a háromnegyedénél elmerül. A negyedik is beugrik, úszik, úszik, már majdnem átér, de a végén elmereül. A börtönigazgató megkönnyebbülten felsóhajt. -Fú, már azt hittem saválló.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
You can´t live in fear !
|
|
|
Feri
Sogor Andras
be vagyok lőve
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008 december 30, 03:31:44 pm » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feri
Sogor Andras
be vagyok lőve
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008 december 30, 03:34:23 pm » |
|
-Mi kell, Jackson? -Maj kell, Jackson.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008 december 31, 12:44:59 pm » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feri
Sogor Andras
be vagyok lőve
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008 december 31, 04:51:16 pm » |
|
Szerintem pedig, nagyon is siraly.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009 január 01, 09:12:25 am » |
|
semmi mast nem vartam töled...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009 január 02, 06:27:59 pm » |