Szerző Téma: Sport hírek a nagyvilágból különböző sportágból  (Megtekintve 60187 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Sport hírek a nagyvilágból külömböző sportágból
« Válasz #735 Dátum: 2009 Július 15, 07:20:37 pm »
a nagy baj az az hogy a magyarok sem  lesznek okosabbk mert pont ez a cirkusz lessz kint is ...

Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #736 Dátum: 2009 Július 15, 10:51:17 pm »
Részemről gyilkolják egymást...nem érdekel...mindkettőt utálom.... :yeah: Hajrá Fradika!!!
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #737 Dátum: 2009 Július 15, 10:55:41 pm »
Részemről gyilkolják egymást...nem érdekel...mindkettőt utálom.... :yeah: Hajrá Fradika!!!

Milyen volt a mérkőzés? Esetleg képek

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #738 Dátum: 2009 Július 15, 11:25:34 pm »

biza...

hogy jatszodtak a hungurok ?

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #739 Dátum: 2009 Július 16, 05:28:42 pm »
Egy kis törtélem lecke a bocskorosoknak :

Clujanul, [ 16.07.2009 - 17:14 ]

Prea multe cuvinte murdare si prea putin fotbal. Legat de istorie ungurii au condus ardealul mai bine de 1000 de ani. In rest ce sa spun pentru noi ardelenii comunicarea cu maghiarii din zona este una foarte buna. Sincer prefer sa imi fac vacanta in secuime Praid sau in alta parte decat sa merg la mare. E ciudat sa asculti atata maghiara in zona si sa nu intelegi mare lucru dar servirea si respectul fata de client e altfel decat in sud sau la mare. Romanul te priveste cu dispret si nu doreste decat sa iti ia banii fara a oferii servicii. Este un mare pas inainte ca Funar nu mai este primar frana dezvoltarea unui oras cum este clujul. Vreau sa stie toti toti cei din sud ca problemele legate de maghiari, doar la bucuresti sunt, la cluj in mures, sau la oradea romanii si ungurii convietuiesc in pace si fara scandaluri. Tot legat de istorie e de remarcat cu Attila a unit atatea triburi vorbind atatea limbi diferite si ia convins sa lupte pentru el. Cand a ajuns in trasilvania erau doar trei ginte mai rasarite conduse de Gelu, Glad si Menumorut pe care le-a zdrobit usor in trecerea spre Roma. Inca de pe atunci romanii erau scindati intre ei si nu exista buna comuniune asa cum este si astazi intre ardeleni, moldoveni, sudisti sau olteni. Vorbim aceeasi limba dar nu putem convietui impreuna. Extremisti sunt si maghiarii care au venit dar si la ei probabil sunt niste sudisti care nu locuiesc in ardeal si nu stiu despre ce vorbesc. Cine traieste si locuieste in ardeal stie despre ce vorbesc. Un urma cu ani cand inca era student si mai exista inca putin fotbal si in romania(era hagi) am vizionat impreuna cu un prieten maghiar meciul Romania-Ungaria. Victoria romanie ne-a bucurat pe amandoi si amandoi am facut baie la fantana de la statuia lui Avram Iancu din fata teatrului din cluj. Bucuria a fost sincera si neconditionata dar sunt lucruri pe care alti oameni nu o pot intelege.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/ultrasii-lui-ujpest-au-sosit-in-gara-de-nord-vezi-aici-cum-s-au-comportat-suporterii-4646979

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #740 Dátum: 2009 Július 16, 07:54:31 pm »

biza...

hogy jatszodtak a hungurok ?

Hát mit is mondjak.... :hanyas: :hanyas: :hanyas: kb. ilyen volt.

Ferencváros jelenlegi csapattal az NB1 középmezőnyében fog harcolni...leirhatatlanul gyenge ez a csapat igy.

Képek nincsenek, mert nem vittem magammal a kamerát.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #741 Dátum: 2009 Július 16, 08:01:16 pm »
hat jo mondjuk a Hertha sem epp rossz csapat  s ezert nekem nem is tunt 2-0 olyan rossz eredmenynek...

jo  hogy nem let 5,6-0

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens