Van nekem egy ido ota egy sejtesem, ami egy kicsit osszemossa ket fo vitapartner szelsosegeit. Igazabol meg nem fejlesztettem magamban elmelette

, de azert megprobalom megosztani veletek. Szoval, ugy gondolom, ebben a vegtelensegben mi, emberek, akik Istent is kepesek vagyunk kitalalni (es neha akar eljatszani is), olyan vegtelenul kicsik vagyunk, hogy akar rohoghetnenk is onmagunkon, de persze nem tesszuk. Kisert engem az atom szerkezete es a vilagur kozotti nagy hasonlosag. Talan a teljes valosaggal osszehasonlitva mi csak annyik vagyunk, mint egy atom a mi szamunkra. Talan tenyleg letezik egy hatalom, aki kepes atommaghasadast idezni elo ebben a mi kisvilagunkban, es mi ezt ugyanolyan mindanhatonak erezzuk, ha akarjuk, mint ahogyan a hangya , vagy az atomban lako esetleges kicsi elolenyek is annak erezhetnenek minket. Csupan hozzaallas kerdese. Es a maga soran ez a nagyhatalom is ugyanilyen pici talan a vegtelen vilagur egy masik dimenzioju "hatalmassaga" elott. Persze, ez az elmelet tamadhato, de hat csak egy kosza gondolat... Orban es ElBarto, azt hiszem, ugyanazt a dolgot probaljak megerteni-magyarazni a maguk szempontjai es tapasztalatai szerint. Az evoluciot tagadni es kozben azt mondani, a virusmodosulas egyszeru biologia, nyilvanvalo ellentmondas. De isten nemletenek sem bizonyiteka az, hogy a virus mutaciora kepes. Az ember azt, amit el akar hinni, konnyen elhiszi, ellenkezojerol meggyozni szinte lehetetlen.