Szerző Téma: van egy forum  (Megtekintve 18084 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
van egy forum
« Dátum: 2007 Június 11, 06:05:55 pm »
van egy forum.ahol eddig szivesen "jártam", hozzászoltam, olvastam más emberek véleményét.De az utobbi néhány hét egy kicsit már tulságosan is zsiros számomra,ami itt folyik.Az a személyeskedés.Most néhányan megbocsássanak, de ha van valami vita egymással, legyenek szivesek a privát levelezésbe lefolytatni, vagy... menjenek párbajozni, vagy mit tudom én...és csatlakozom Éva kéréséhez...
...mert volt egy szinvonalas forum...
ahol, igaz, egy kicsit cikiztük egymást néha, de belefért a jóizlés határába.
...és ezt a forumot, kérlek benneteket, ne süllyeszétek le egy városszéli utolsó kocsma szintjére.
Köszönöm.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
Re: van egy forum
« Válasz #1 Dátum: 2007 Június 11, 06:06:33 pm »
és remélem sokan egyet értenek velem...

Nem elérhető haidy

• Rezidens
  • glory glory MU
« Válasz #2 Dátum: 2007 Június 11, 06:28:38 pm »
Teljes mértékben egyetértek veled bici de, lásd be amióta ez kis ........ elbarto belépet, azóta folyik ez. Eddig nem szóltam de most már betelt a pohár főleg, hogy már a hölgyekkel is úgy beszél, mint egy ronggyal és ez már sok
go MU go go go

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #3 Dátum: 2007 Június 12, 09:36:33 am »
és remélem sokan egyet értenek velem...
:ok:
Rozita

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #4 Dátum: 2007 Június 12, 10:01:33 am »
En csak egy kicsit pontositanek. Igaz, hogy El Barto uj fiu a csapatban, igaz, hogy a megfogalmazasai gyakran nem turnek el a nyomdafesteket. De ezzel nincs egyedul. Nem allithatjuk, hogyt o volt a fekete, mindenki mas pedig hofeheren villog. Azt mondom, adjunk neki sarga lapot, Orbannak szinten. Es folytassuk a meccset. A jatekszabalyokat, gondolom, mindenki ismeri...
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető ÉVA

• Veterán
« Válasz #5 Dátum: 2007 Június 12, 11:24:57 am »
Attól féltem,hogy egyedül maradok a kérésemmel,de nem csalódtam Bennetek.Az a kevés cikizés,nem csak belefér de szerintem kell is,hogy ne válljon unalmassá a beszélgetés.További jó szórakozást mindenkinek.Üdv.Éva

Nem elérhető Orbán1Ferenc

• Rezidens
« Válasz #6 Dátum: 2007 Június 12, 01:43:45 pm »
En csak egy kicsit pontositanek. Igaz, hogy El Barto uj fiu a csapatban, igaz, hogy a megfogalmazasai gyakran nem turnek el a nyomdafesteket. De ezzel nincs egyedul. Nem allithatjuk, hogyt o volt a fekete, mindenki mas pedig hofeheren villog. Azt mondom, adjunk neki sarga lapot, Orbannak szinten. Es folytassuk a meccset. A jatekszabalyokat, gondolom, mindenki ismeri...
Tíltakozom bírónő! A szabályzat nem egyértelmű! Soha nem használtam obszcén kifejezéseket, mindig a vonalon felül maradtam! Ilyen mércével mérve mindenkinek jár a sárgalap, akinek nincs sapkája azért, akinek van, annak meg azért! Szegény El Baromarcú Bártó nem tehet róla, hogy pávián és makákó ősöktől származik, akik utolsó utáni pillanatban döntöttek úgy, hogy leszállnak a fáról! Tíltakozom!

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #7 Dátum: 2007 Június 12, 01:56:51 pm »
Hat, tiltakozni lehet. Hallottam, volt olyan is, aki megverte a birot, megharapta, elkuldte meleg eghajlatra, stb. stb. De attol a sarga lapot nem gyakran szoktak visszavonni. Es ha ugy gondolod, hogy a vonalon felul maradtal mindig, akkor ideje lenne magasabbra emelni a mercedet, mert serti a vizualis  fulunket a hangnem...  :avid: :kiss2:
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

• Rezidens
« Válasz #8 Dátum: 2007 Június 12, 02:02:40 pm »
Na de kedves Bírónő! Nem mindenki képes a magasabb szintű komunikációra! Szegény El Baromarcú Bártó barátunknak még ez a szint is nagyon magas! Egyébként Kiskegyed is próbálkozhatna egy kis tanfolyammal! Hátha több sikert láthatunk félmajmok evoluáltatásában!

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #9 Dátum: 2007 Június 12, 02:12:19 pm »
van egy szokatlan kérdésem.

hisztek-e abban, ha a két vitatkozó fél leül sörözni,elötte jollaknak valami fincsi étellel, akkor mindketten az Evolucio témában megegyezésre jutnak?

azt hiszem, most Haidy kellen őket a vendéglöbe meghivja...
baráti vacsorára..mint a politikusokat.

• Rezidens
« Válasz #10 Dátum: 2007 Június 12, 02:15:53 pm »
Ejnye Bicikém! Már megint az a rögeszméd, hogy mi haragszunk egymásra?  ;D ;D ;D ;D

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #11 Dátum: 2007 Június 12, 02:16:49 pm »
El Barto+ te

• Rezidens
« Válasz #12 Dátum: 2007 Június 12, 02:19:44 pm »
Én benne lennék, de neki az a rögeszméje, hogy meg fogom ruházni.....Sajnos meggyőzhetetlen....Meg a modora miatt élete végéig ki van tíltva a Hájdel vendéglőből! Jobb lenne egy kis flekkent sütni a Kerekerdő mellett, ott nem nagy gáz, ha kibújik belőle a pávián!
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 12, 02:24:16 pm írta Orbán1Ferenc »

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #13 Dátum: 2007 Június 12, 02:24:14 pm »
ok. Mindketten hivatalosak vagztok a forum találkozon, ok? ott majd megvitassuk.

• Rezidens
« Válasz #14 Dátum: 2007 Június 12, 02:38:51 pm »
Mikorra várható?