Szerző Téma: Ingyen energia avagy Térenergia, mint új energiaforrás  (Megtekintve 12608 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gymisi

• Junior
  • **
Ingyen energia avagy Térenergia, mint új energiaforrás
« Dátum: 2007 augusztus 17, 10:40:56 pm »
Minden kedves válalkozó szellemű honfitársam figyelmébe ajánlom az alábbi oldalak megtekintését kéremadják tovább ismertessék a fizika valamint kémia tanáraikkal ,kérjék véleményűket és  ha valamire mennek irjanak vissza nekem.
http://www.terenergia.proxynet.hu/terenergia.htm
http://fenykapu.free-energy.hu
Energiát mindenkinek ólcsóbban, :great:

Nem elérhető gymisi

• Junior
  • **
Re: Ingyen energia avagy Térenergia, mint új energiaforrás
« Válasz #1 Dátum: 2007 augusztus 19, 03:19:29 am »
Ne vegye be senki,hogy a hidrogén előállítása drága!!!Azt se vegye be senki,hogy bonyolult,azt se,hogy gazdaságtalan és azt se,hogy nehéz tárolni!!!Ilyet csak az mond,akit lefizetnek az olajtársaságok!A hirogén a legolcsóbb üzemanyag lenne a belső égésű motorokban!Olyan egyszerű,mintha földgázzal hajtanánk a járművünket.Kevesebb.mint egy tizede lenne a mai benzin áraknak!!!!!!!!!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #2 Dátum: 2007 augusztus 19, 03:02:42 pm »
Olajtarsasagok biztos hazudnak de nem gondolod hogy general mototrs vagy toyota vagy mittom en ki mar reg kihasznalna ezt s nem kinlodnanak elektro meg gazas motrokkal ?
hagyni kene a konspiracio teoriakat...  :cya:
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Orbán1Ferenc

• Rezidens
« Válasz #3 Dátum: 2007 augusztus 19, 09:35:30 pm »
Valami fék biztosan be van húzva..... Mégpedig kormányközi szinten. Ha a rakéta hajtóművek működnek hidrogénnel, és a mai autók is mennek földgázzal, akkor csak a legmagasabb szintről lehet megtiltani a hidrogén elterjedését üzemanyagként! :cya:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #4 Dátum: 2007 augusztus 20, 11:16:53 pm »
aha igaz es AREA 51 nel lezuhant 1 ufo...

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #5 Dátum: 2007 augusztus 21, 02:06:18 am »
Hidrogén drága kocsiba. Előállitani elektrolizissel nem éri meg, másképp meg ugyanúgy csomó szennyezéssel jár, vagyis ugyanott vagy mint a mostani kocsikkal. Majd ha az űrből lehet importálni, akkor olcsó lesz. Amúgy csináltak már elég sok hidrogén meghajtású kocsit, s ez egyáltalán nem titkolt dolog.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető gymisi

• Junior
  • **
« Válasz #6 Dátum: 2007 augusztus 21, 11:47:28 am »
Gondolkodjunk csak,hogy csinálhatunk egyszerüen a vizböl oxigént és hidrogént??.....Na ha megvan akkor rájöhetünk arra is mért emelkedik oly gyorsan a vizgöz(pára ) a magasba mert nagy a hidrogén felhordó ereje
és rendkivűli a sebessége.
Színtelen, szagtalan, íztelen.

Standard állapotban gáz halmazállapotú.

A legkönnyebb gáz, sűrűsége 14,4-szer kisebb a levegő sűrűségénél.

Olvadás- és forráspontja igen kicsi (okot ls. az előző alpontban). Közönséges hőmérsékleten, a többi gázzal ellentétben, kiterjedéskor felmelegszik. Ezért a legnehezebben cseppfolyósítható gázok közé tartozik.

Minthogy molekulái igen kis tömegűek, ezért hőmozgásuknak a sebessége igen nagy (0°C-on 1845m/s). Ezzel magyarázható a nagy diffúziósebesség valamint a nagyon jó hővezetőképesség.

Fajhője igen magas (minden anyag fajhőjénél nagyobb), ez a kis atom- illetve molekulatömegnek a következménye.

Vízben igen kismértékben - gyakorlatilag nem - oldódik, melynek oka az apoláros molekulaszerkezet.

Egyes fémekben, elsősorban a platinafémekben nagymértékben oldódik. Fémekben való oldódása azonban nem csupán fizikai, hanem részben kémiai folyamat is, mert ún. fémes hidridek keletkezésével jár.

És a hidrogén hajtású motorhoz nem szűkséges a folyékony hidrogén csak a gáz azért tudta megcsinálni a Fülöpszigeteki feltaláló,ö ugyanis pillanatok alatt előálitt hidrogént amiből kevés kell a motorba de inkább nézzétek végig nagyon figyelmesen az oldalt   http://fenykapu.free-energy.hu/.Az ö szerkezete elöállitja a hidrogént némi vizgözzel amit a katalizátora nem enged ki hanem visszaforditt na ezt probálom elérni én is.

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #7 Dátum: 2007 augusztus 21, 12:06:35 pm »
Gondolkodjunk csak,hogy csinálhatunk egyszerüen a vizböl oxigént és hidrogént??.....Na ha megvan akkor rájöhetünk arra is mért emelkedik oly gyorsan a vizgöz(pára ) a magasba mert nagy a hidrogén felhordó ereje
és rendkivűli a sebessége.

Ezt én nem értem pontosan, de ha a vizgőzre azt mondja, hogy hidrogénből van, akkor :wall:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #8 Dátum: 2007 augusztus 21, 04:46:24 pm »
Fábol vaskarikát tud valaki gyártani? A sivatagi eszkimok ezt keresik mint olcso szállitási megoldásnak.

Nem elérhető gymisi

• Junior
  • **
« Válasz #9 Dátum: 2007 augusztus 21, 09:30:07 pm »
Mindenkinek van egy álma ,vágya amit általában forumokon barátoknak  idegeneknek ki beszél.Látom ezen a forumon inkább ,idiótaságok,sűket duma,kertészkedés és stb. a fontos,hát nem merűnk nagyban gondolkodni,szerintem nekem itt kár a gőzért erösködni,sebaj de nem adom fel :cya:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #10 Dátum: 2007 augusztus 21, 10:50:26 pm »
Miert mit is akartal itt reklamozni?
mind1 ha te NAGYBAN gondolkozol gratula...  :idiot2:

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #11 Dátum: 2007 augusztus 21, 11:52:04 pm »
gymisi, ne add fel, en tamogatlak! Ugyan a kemiahoz (sem) nem ertek, de biztos vagyok benne, hogy elobb-utobb eljon egy olyan kor, amikor mar nem ronditunk bele az eletterunkbe. Ez a hidrogenmeghajtasu auto elgondolkoztatja az ember lanyat (is). Ha osszejon, hogy kitorpold a megfelelo hidrogeneloallito mutyurt es a hozza tartozo autot, nekem, meg hogy eloteremtsem az arat, vevo vagyok...
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

• Rezidens
« Válasz #12 Dátum: 2007 augusztus 22, 12:25:02 am »
Gondolkodni csak nagyban érdemes! Aki nem mer az biztosan nem nyer! Nem kell foglalkozni a fanyalgókkal, menni kell előre, meg kell csinálni! Majd előbb utóbb megjelennek a szakmabeliek is!

• Rezidens
« Válasz #13 Dátum: 2007 augusztus 22, 12:36:11 am »
Hidrogén drága kocsiba. Előállitani elektrolizissel nem éri meg, másképp meg ugyanúgy csomó szennyezéssel jár, vagyis ugyanott vagy mint a mostani kocsikkal. Majd ha az űrből lehet importálni, akkor olcsó lesz. Amúgy csináltak már elég sok hidrogén meghajtású kocsit, s ez egyáltalán nem titkolt dolog.
Pontosabban a mai technika túl primitív a hidrogén maximális kihasználásához, más szóval a mai motorok hatásfoka nagyon alacsony. Nem lesz ez mindig így. A hidrogén előállítása is nagyságrenddel olcsóbbá tehető némi szennyezés árán, ez nem biztos hogy sokkal visszafogná a teljesítményt, és a kőolajhoz hasonló szennyeződést okozna!  A főld kőolajkészlete véges, ezt mindenki tudja, biztosan megírták már a forgatókönyvet a kőolaj nélküli időkre! Biztosan nemsokára megkezdődik az átállás valami más üzemanyagra.....

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #14 Dátum: 2007 augusztus 22, 02:31:39 am »
Pontosabban a mai technika túl primitív a hidrogén maximális kihasználásához, más szóval a mai motorok hatásfoka nagyon alacsony. Nem lesz ez mindig így. A hidrogén előállítása is nagyságrenddel olcsóbbá tehető némi szennyezés árán, ez nem biztos hogy sokkal visszafogná a teljesítményt, és a kőolajhoz hasonló szennyeződést okozna!  A főld kőolajkészlete véges, ezt mindenki tudja, biztosan megírták már a forgatókönyvet a kőolaj nélküli időkre! Biztosan nemsokára megkezdődik az átállás valami más üzemanyagra.....
Nem olyan alacsony a hatásfok, üzemanyagcellával 50-60%. De ez az elektromos motorhoz képest még mindig gyenge, úgyhogy azt inkább fejlesztik. Elő lehet állitani hidrogént szennyezéssel elég sok szerves anyagból, főleg metánból állitják elő ipari mennyiségben, de metánnal is lehet kocsit hajtani, szal ugyanott vagy. Nukleáris reaktor -> áram -> elektromos kocsi messze veri ezeknek a hatásfokát. Ott van még a szélenergia stb. amiből lehet majdnem ingyen áramot fejleszteni, úgyhogy a hidrogénes kocsi messze van még attól, hogy elterjedjen.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!