Szerző Téma: informatika  (Megtekintve 21248 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Re: informatika
« Válasz #180 Dátum: 2009 július 25, 12:55:53 pm »
en elkezdtem egy site-on dolgozni az utobbi idoben. nem jott ki kitudja milyen jol egyelore, de fo hogy en csinaltam. meg lehet nezni ot :great:letekkel lehet jonni. ha epp ugy latjatok akko le is lehet "hurrogni". de a tovabbiakban folytatom a munkat rajta. tehat ha akarjatok meg is lehet nezni www.joacaonline.net  :) ::)
Na igy startból irok pár dolgot és ötletet. Ezeket vedd úgy, mintha kicsit irányelvek lennének.
Ez első a design. A fejléc, ahogy most van, túl nagy és nem tartalmaz hasznos információt a site nevén kivül. Emellett elvonja a figyelmet az alatta levő főmenüről és az oldalsó menüről. Szerintem vedd kisebbre. Maga a főmenü (index, forum stb) nagyon jól ki van emelve a másikhoz képest. Annak a cimét is jobban ki kellene emelni (categorii jocuri).
A másik, hogy majd a későbbiekben figyelj a keresőoptimizálásra. Ez fontos, mivel a legtöbb látogatót a keresőkből várhatod. Rengeteg cikk van a neten a SEO-ról.

Harmadszor meg sok sikert hozzá. :great:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető lewy10

• Mesesan Levente
  • Dumagép
    • E-lexicon
« Válasz #181 Dátum: 2009 július 26, 08:54:36 pm »
en elkezdtem egy site-on dolgozni az utobbi idoben. nem jott ki kitudja milyen jol egyelore, de fo hogy en csinaltam. meg lehet nezni ot :great:letekkel lehet jonni. ha epp ugy latjatok akko le is lehet "hurrogni". de a tovabbiakban folytatom a munkat rajta. tehat ha akarjatok meg is lehet nezni www.joacaonline.net  :) ::)
Na igy startból irok pár dolgot és ötletet. Ezeket vedd úgy, mintha kicsit irányelvek lennének.
Ez első a design. A fejléc, ahogy most van, túl nagy és nem tartalmaz hasznos információt a site nevén kivül. Emellett elvonja a figyelmet az alatta levő főmenüről és az oldalsó menüről. Szerintem vedd kisebbre. Maga a főmenü (index, forum stb) nagyon jól ki van emelve a másikhoz képest. Annak a cimét is jobban ki kellene emelni (categorii jocuri).
A másik, hogy majd a későbbiekben figyelj a keresőoptimizálásra. Ez fontos, mivel a legtöbb látogatót a keresőkből várhatod. Rengeteg cikk van a neten a SEO-ról.

Harmadszor meg sok sikert hozzá. :great:
Koszi az otleteket. Tudom hogy a SEO az egyik leegfontosabb. Mar probaltam optimizalni megcsinaltam a metakat is. Az a fejlec szerintem is kisse nagy csak azert hagytam mert nekem tetszett ahogy kijott, de meg fofok dolgozni rajta. Megprobalom megvalosittani amiket elsoroltal, elmondtal nekem. A design az meg elvesz egy kis idot de szerintem nem is annyira rossz. Koszi szepen az utmutatasokat  :ok:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #182 Dátum: 2009 július 27, 02:40:12 am »
lehet tudsz lopni innen egy par otletet www.fettspielen.de
www.alexo.org
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető pancho

• Veterán
« Válasz #183 Dátum: 2009 szeptember 01, 10:29:50 am »
Lóri viccelsz?
Aki komoly munkát akar kiadni, az megkeresi rá a komoly embert, akit valaki ajánl, vagy legalább megnézi magának, nem összevissza senkikkel dolgoztat. Hol van a neten garancia a rendes munkára? Megbiznál te vadidegenben, hogy normálisan megcsinálja? (Elvégre a munkáltató a legtöbb esetben még ha akarja sem tudja leellenőrizni a minőséget, azért felelősséget kellene vállalni, és ez egy nick mögül nehéz). Amelyik pedig olyan, hogy "számtalanok s névtelenek" végezhetik... azt hiszem, olyant nem is akarsz. Végtére is - azok a "klikkelős munkák". Nekem folyton vannak munkáim, amiket neten kapok és küldök el, de a kapcsolat az mindig személyes. Mellesleg lehet, hogy te nem is szeretnél ilyen munkákat: korrektúrázások, szerkesztése, forditások, begőpelések... A többi tök uncsi, de a forditás nagyon érdekes. ;)
Ettől eltekintve, ha van valami jó tippetek, én is várom :-)
http://www.rentacoder.com freelancer munkák vannak. Leginkább programozás, grafika meg ilyesmi

a kolegam ezen is dolgozik evek ota de egy kicsit szar minnt mondtatok keves penzt kinalnak ...viszont nagyon sok kliense akivel dolgozott visszajon s projektet kinal neki...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #184 Dátum: 2009 szeptember 13, 08:17:33 pm »
Az idei év első felében Románia bekerült az első tíz olyan ország közé, amelyekből az elektronikus levélszemét (spam) származik. A globális spamforgalom 3 százalékának Románia a forrása – derül ki a számítógépes biztonságtechnika egyik vezető cége, az orosz Kas- persky Lab jelentéséből.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #185 Dátum: 2009 szeptember 13, 09:02:04 pm »
Az idei év első felében Románia bekerült az első tíz olyan ország közé, amelyekből az elektronikus levélszemét (spam) származik. A globális spamforgalom 3 százalékának Románia a forrása – derül ki a számítógépes biztonságtechnika egyik vezető cége, az orosz Kas- persky Lab jelentéséből.

le kell szokni arról arról az eddigi szokásról, hogy a  kapott hülyeségeket továbbküldöm. És kész.
Vagy megfontolni hogy érdemes-e továbbküldeni?

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #186 Dátum: 2009 szeptember 13, 11:36:04 pm »
A másik meg a sok idióta román cég aki csak most kezdett online is megjelenni s azt hiszik spammel ügyfeleket fognak szerezni. Az anyjukba kell küldeni az egészet :2finger: De van ilyen fasz magyar cég is bőven.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető lewy10

• Mesesan Levente
  • Dumagép
    • E-lexicon
« Válasz #187 Dátum: 2009 november 10, 05:13:15 pm »
egy kis segitseget szeretnek. Van egy kis "haziallatom" ami a gepemben "feszket" csinalt maganak. A neve "sality.nar". Valaki mar latott ilyen "haziallatot"? Kicsi ugyes, elbassza az exe filekat, jogokat von vissza a felhasznalotol, nem tudom hasznalni a taskmanager-t. Az antivirusom nem takaritotta ki. A gepet formataltam legalabb 4szer, annyiszor is csereltem windows-ot es meg mindig ott van. 3 merevlemezemet toltotte meg. A sztikkemet is megtoltotte de az mertem egy mas gepbe beletenni es ott ugyanaz az antivirus jelezte ezt a kis "allatkat" hogy ismeros neki es szerencsere "elkobozta", de meg ott vannak a merevlemezek. Tud e valaki segitteni nekem??? :help:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #188 Dátum: 2009 november 11, 10:34:01 pm »
egy kis segitseget szeretnek. Van egy kis "haziallatom" ami a gepemben "feszket" csinalt maganak. A neve "sality.nar". Valaki mar latott ilyen "haziallatot"? Kicsi ugyes, elbassza az exe filekat, jogokat von vissza a felhasznalotol, nem tudom hasznalni a taskmanager-t. Az antivirusom nem takaritotta ki. A gepet formataltam legalabb 4szer, annyiszor is csereltem windows-ot es meg mindig ott van. 3 merevlemezemet toltotte meg. A sztikkemet is megtoltotte de az mertem egy mas gepbe beletenni es ott ugyanaz az antivirus jelezte ezt a kis "allatkat" hogy ismeros neki es szerencsere "elkobozta", de meg ott vannak a merevlemezek. Tud e valaki segitteni nekem??? :help:

Figyelj Levi, menj be szépen az első állat-patikába s mond meg a néninek, hogy adjon neked sality-irtót... :D Biztosan segit majd.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #189 Dátum: 2009 november 12, 09:02:10 am »
Nekem nincs ötletem :( Dobd ki az xp-t s tegyél windows 7-et.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető lewy10

• Mesesan Levente
  • Dumagép
    • E-lexicon
« Válasz #190 Dátum: 2009 november 12, 03:53:17 pm »
Nekem nincs ötletem :( Dobd ki az xp-t s tegyél windows 7-et.
Hat en kidobnam az xp-t de a videokartyam csak xp-n es vistan mukodik, mig az alaplapom nem kompatibilis a vistaval. Tehat csak az xp-n kell maradjak :(. De nagyon remelem hogy sikerult kiirtani az "allatkat" mert ma is tettem windowsot es most mar nem jelenkezett meg egy ismert error sem a gepen, minden mukodott rendesen. Futtattam vagy ket antivirust es spyware irtot es most jol mutatkozik, remelem igy is marad.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #191 Dátum: 2009 november 13, 07:29:48 pm »
Do Not Format anymore. Reinstall windows. This is the only option left. This Virus uses an Autorun feature which starts whenever computer is switched on.

Win32/Sality.NAR also detected as Sality.NAR is a polymorphic win32 worm that can download and execute malware entries from a outlying hacker servers.

This Virus Disables Avast and Lavasoft. It also sometimes terminates Kaspersky.

To Remove, you can use AVG Free. download frm free.avg.com
Source(s):
http://free.avg.com/

Nem elérhető lewy10

• Mesesan Levente
  • Dumagép
    • E-lexicon
« Válasz #192 Dátum: 2009 november 13, 10:23:21 pm »
Do Not Format anymore. Reinstall windows. This is the only option left. This Virus uses an Autorun feature which starts whenever computer is switched on.

Win32/Sality.NAR also detected as Sality.NAR is a polymorphic win32 worm that can download and execute malware entries from a outlying hacker servers.

This Virus Disables Avast and Lavasoft. It also sometimes terminates Kaspersky.

To Remove, you can use AVG Free. download frm free.avg.com
Source(s):
http://free.avg.com/
Ujratettem a windowsot mar 4-szer, de amint altom most 5szorre meg nem lett semmi az elozokbol, remelem igy is marad.  :yeah:

Nem elérhető Pityu

• Demeter István
  • Fórumfüggő
  • ,,Korán keltem, de hol az arany??
    • http://www.e-lexicon.ro
« Válasz #193 Dátum: 2009 december 17, 05:14:50 pm »
Latom par hozzaszollassal fennebb a windows 7-est ajanlotta vmlinuz.

Valakinek van tapasztalata ezzel az operacios rendszerrel??? MIlyen?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #194 Dátum: 2009 december 17, 06:26:41 pm »
Latom par hozzaszollassal fennebb a windows 7-est ajanlotta vmlinuz.

Valakinek van tapasztalata ezzel az operacios rendszerrel??? MIlyen?
a munkaba hasznalom es szerintem erdekes es mindha jobb mint a vista amit ithon hasznalok...
de oszinten nekem az xp tetszik a legjobban  :buck2: