UEFA FUTSAL CHAMPIONSHIP HUNGARY 2010
Magyarország nyerte el a 7. Futsal EB rendezési jogát amit Budapesten a "Papp László Sport Arénában" és Debrecenben a "Fönix" csarnokban játszanak. 12 futball válogatottnak sikerült bravúr azzal hogy kvalifikálták magukat az EB-re.
A Csoport: Magyarország, Csehország, Azerbajdzsán
B Csoport: Olaszország, Ukrajna, Belgium
C Csoport: Oroszország, Szerbia, Szlovénia
D csoport: Spanyolország, Portugália, Fehéroroszország
A Spanyol, Olasz és a Portugál csapat a legesélyesebb a trófea elnyerésére de meglepetés csapatnak számíthat az azerbajdzsáni csapat, aki egy helyi milliárdos - nem tudom hogy milyen pénznemben - sponzorál és aki 8 vagy 10 brazil játékost honosítottak erre a célra. A szászrégeni származású, jelenlegi Sport1 kommentátorral Farkas Norbival találkoztam a Magyarország - Azerbajdzsán mérkőzésen, és többek között erről is szó ezekről a honosítási dolgokról is.Remélem hogy a FIFA hamarosan korlátozni fogja ezeket a honosításokat.De ez legyen az ők dolguk.
Ezek a légiósok jelentették a különbséget az összecsapásokon.
A magyar csapat eredményei:
HUN - AZE 1-3 - ezen a meccsen és is ott voltam, az alábbiakban felteszek egy pár képet
HUN - CZE 5-6 - erről a meccsről csak annyit hogy a magyar válogatott 4-0 is vezetett!!! No comment!!!!
Az alábbi linken megtekinthetőek a többi eredmények is.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/7-futsal-europa-bajnoksag-magyarorszag-2004565/#Csoportok