0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Idézetet írta: Bici - 2009 Március 23, 06:17:56 pmRománia-Ukrajna 2-2ami alapjában véve jó eredmény, csak kevés a tovább jutáshoz.Jakab Zoltán edző szerint a továbbjutás az Andorra elleni mérkőzés utolsó két percében uszott el.Bénák...nem képesek Andorrát legyőzni...
Románia-Ukrajna 2-2ami alapjában véve jó eredmény, csak kevés a tovább jutáshoz.Jakab Zoltán edző szerint a továbbjutás az Andorra elleni mérkőzés utolsó két percében uszott el.
Idézetet írta: milan - 2009 Március 23, 08:53:41 pmIdézetet írta: Bici - 2009 Március 23, 06:17:56 pmRománia-Ukrajna 2-2ami alapjában véve jó eredmény, csak kevés a tovább jutáshoz.Jakab Zoltán edző szerint a továbbjutás az Andorra elleni mérkőzés utolsó két percében uszott el.Bénák...nem képesek Andorrát legyőzni... Kik játszodnak Andorránál?
Idézetet írta: Andy - 2009 Március 23, 10:31:44 pmIdézetet írta: milan - 2009 Március 23, 08:53:41 pmIdézetet írta: Bici - 2009 Március 23, 06:17:56 pmRománia-Ukrajna 2-2ami alapjában véve jó eredmény, csak kevés a tovább jutáshoz.Jakab Zoltán edző szerint a továbbjutás az Andorra elleni mérkőzés utolsó két percében uszott el.Bénák...nem képesek Andorrát legyőzni... Kik játszodnak Andorránál?Azok akik nem kerültek be a spanyol válogatotba...és nagyobb részük spanyol klubokba rugják a lasztit
nem müxik a www.sportoldal.ro.Legalábbis én se a tegnap se ma nem tudtam megnyitani.
Idézetet írta: Bici - 2009 Március 24, 12:23:51 pmnem müxik a www.sportoldal.ro.Legalábbis én se a tegnap se ma nem tudtam megnyitani.Mi van bici? reklámozunk, reklámozunk??? Mennyit fizetnek neked ezért??? A www.sportfogadas.org tökéletesen bejön nekem... S neked?
Idézetet írta: milan - 2009 Március 24, 12:54:23 pmIdézetet írta: Bici - 2009 Március 24, 12:23:51 pmnem müxik a www.sportoldal.ro.Legalábbis én se a tegnap se ma nem tudtam megnyitani.Mi van bici? reklámozunk, reklámozunk??? Mennyit fizetnek neked ezért??? A www.sportfogadas.org tökéletesen bejön nekem... S neked? de ott nem irja, hogy AC Milan miért X-elt le...
Idézetet írta: Bici - 2009 Március 24, 02:33:19 pmIdézetet írta: milan - 2009 Március 24, 12:54:23 pmIdézetet írta: Bici - 2009 Március 24, 12:23:51 pmnem müxik a www.sportoldal.ro.Legalábbis én se a tegnap se ma nem tudtam megnyitani.Mi van bici? reklámozunk, reklámozunk??? Mennyit fizetnek neked ezért??? A www.sportfogadas.org tökéletesen bejön nekem... S neked? de ott nem irja, hogy AC Milan miért X-elt le... Azért okoskám...mert nem tudott nyerni...Napoli 11 emberrel védekezett...ezért nem birt nyerni...de ez neked magas....
Idézetet írta: milan - 2009 Március 24, 03:10:09 pmIdézetet írta: Bici - 2009 Március 24, 02:33:19 pmIdézetet írta: milan - 2009 Március 24, 12:54:23 pmIdézetet írta: Bici - 2009 Március 24, 12:23:51 pmnem müxik a www.sportoldal.ro.Legalábbis én se a tegnap se ma nem tudtam megnyitani.Mi van bici? reklámozunk, reklámozunk??? Mennyit fizetnek neked ezért??? A www.sportfogadas.org tökéletesen bejön nekem... S neked? de ott nem irja, hogy AC Milan miért X-elt le... Azért okoskám...mert nem tudott nyerni...Napoli 11 emberrel védekezett...ezért nem birt nyerni...de ez neked magas.... most a Cartu autobazája Napályba költözött ?áh, ez is csak egy kifogás...
ühüm...megértem , hogy magas...csak a AC Milan kicseszett velem...a vasárnapi 6 meccsből amit a pariloton vettem azt buktam el...többet se szurkolok a Milannak...Bezzeg az Udiné-t,a mely a leszeszélyesebb csapat elkaptam...