Szerző Téma: Teremfoci  (Megtekintve 14902 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
Re: Teremfoci
« Válasz #90 Dátum: 2009 március 24, 05:05:43 pm »
ühüm...megértem , hogy magas...csak a AC Milan kicseszett velem...a vasárnapi 6 meccsből amit a pariloton vettem azt buktam el...
többet se szurkolok a Milannak...
Bezzeg az Udiné-t,a mely a leszeszélyesebb csapat elkaptam...

Nah, itt a bizonyiték is...te árultad el magad: nem értesz hozzá....hogy miért?

1. Pariloto-n játsszasz.
2. Minnél több mérközés van egy szelvényen annál kisebb az esély, hogy nyerj. S neked már 6 volt...az rengeteg.... :o

1. Kereszturon mást mit lehet játszani ?
Itt csak ez van...

2. 2 lejjel milyen más esélyed van,hogy nagyobb üsszeget nyerj ? ...pld nekem már a 124,00 lej nagy összeg...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #91 Dátum: 2009 március 24, 05:12:40 pm »
ühüm...megértem , hogy magas...csak a AC Milan kicseszett velem...a vasárnapi 6 meccsből amit a pariloton vettem azt buktam el...

1. Pariloto-n játsszasz.
2. Minnél több mérközés van egy szelvényen annál kisebb az esély, hogy nyerj. S neked már 6 volt...az rengeteg.... :o

Itt csak ez van...

2. 2 lejjel milyen más esélyed van,hogy nagyobb üsszeget nyerj ? ...pld nekem már a 124,00 lej nagy összeg...

Jah, most már értem:

1. Kereszturon nincs internet...érdekes, de tudtom szerint te is onnan netezel...

2. Sok kicsiből lessz a sok....de nem az egy szelvény, melynek hatalmas a nyereményszorzója...az tiszta bukás.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #92 Dátum: 2009 március 24, 05:21:34 pm »

1. Pariloto-n játsszasz.

Itt csak ez van...

Jah, most már értem:

1. Kereszturon nincs internet...érdekes, de tudtom szerint te is onnan netezel...

2. Sok kicsiből lessz a sok....de nem az egy szelvény, melynek hatalmas a nyereményszorzója...az tiszta bukás.

na igen...minden félévben ráveszem magam, hogy , megvegyek egy szelvényt.
Értem, hogy te mire célzol... ;)
azért annyira nem bonyolodtam be... és nem is akarok...

2. tudom, hogy egy-két biztosat megvenni, nagy téttel... :P

nah, de a nagy tét  a próbléma

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #93 Dátum: 2009 március 24, 05:25:08 pm »
Én nem mondtam, hogy nagy téttel...ha ügyes vagy kicsivel is meg lehet gazdagodni...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #94 Dátum: 2009 március 24, 05:34:51 pm »
Én nem mondtam, hogy nagy téttel...ha ügyes vagy kicsivel is meg lehet gazdagodni...

prezse, ha  a Milan nem bundázza meg  a meccset  :poke:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #95 Dátum: 2009 március 24, 05:46:14 pm »

prezse, ha  a Milan nem bundázza meg  a meccset  :poke:

Bundázás?  ;D

Jól van bici...úgyanúgy mondhatjuk, hogy bunda minden meccs amit játsszanak.  :2finger:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #96 Dátum: 2009 március 24, 05:51:22 pm »
a kulonbseg az hogy a Milant elkaptak a tobbieket nem...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #97 Dátum: 2009 március 24, 06:00:49 pm »

s a Juvé-t akkor miért száműzték a B-be ?

s ha azt vesszük...Steaua, Dinamo...már rég fel kellett volna számolják, annyit bundáztak...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #98 Dátum: 2009 március 24, 06:01:39 pm »

Igy van...egy hatalmas nagy rabló banda, de én imádom őket.  ;)

Úgyhogy Lacikám:  :finger: :finger: :finger:  Menj szurkolj az Előre Kereszturnak!  ;D

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #99 Dátum: 2009 március 24, 06:06:01 pm »

Úgyhogy Lacikám:  :finger: :finger: :finger:  Menj szurkolj az Előre Kereszturnak!  ;D

tévedsz : hajrá udvarhelyi SK !!!!

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #100 Dátum: 2009 március 24, 06:22:54 pm »

tévedsz : hajrá udvarhelyi SK !!!!

nah, nem szar, mert kaka... ;D

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #101 Dátum: 2009 március 24, 07:38:11 pm »
jÓL VAN LÓRI, ÉRTLEK...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #102 Dátum: 2009 június 16, 11:45:15 pm »
Megismételte kupasikerét a City’us

Zsinórban másodszor szerezte meg a teremlabdarúgó Románia-kupát a marosvásárhelyi City’us II., miután a hétfô esti brassói kupadöntôben 4-3 arányú gyôzelmet arattak az idei bajnoki címet megszerzô CIP Déva felett.

Kelemen Sándor tanítványait mintegy száz marosvásárhelyi szurkoló is elkísérte a döntôre, melyet a szoros eredmény ellenére végig a címvédô csapat tartott irányítása alatt. A vásárhelyi csapat védekezô taktikával lépett pályára, és hagyta támadni az ellenfelet a mérkôzés elején. A 12. percben aztán Carlao, a City’us hálóôre félpályáig elôrement egy labdával, és a hosszú sarokra lôtt, ahonnan a játékszert Nuno Miguel tessékelte be a dévai kapuba. Négy perccel késôbb a vásárhelyiek megduplázták elônyüket Faria révén, aki a Kacsó és Hugo támadó akciója végén kapott labdát juttatta a hálóba.

A szünetig további helyzeteket hagytak ki a vásárhelyiek, de újabb gól csak a második félidôben esett, szintén Faria révén, aki 12 méterrôl lôtte ki a dévai kaput. Háromgólos hátrányban a dévaiak a kapust is mezônyjátékosra cserélve erôltették a támadásokat, de nem sok haszonnal, a 32. percben Nuno Miguel is duplázott, a saját térfelérôl szerzett góllal.

Már hagyományszámba megy, hogy a vásárhelyi és dévai csapatok fordulatos meccseket vívnak, ez most sem alakult másként. A mérkôzés utolsó perceiben a bajnokcsapat három gólt rámolt be a vásárhelyi kapuba, és az egyenlítésben Carlao utolsó pillanatokbéli nagy védése akadályozta meg a dévaiakat. Akiknek a hajrázása már kevés volt a fordításhoz, így a vásárhelyi csapat megvédte címét a Románia-kupában. A sikert az edzôk és játékosok egyaránt a klub nemrég elhunyt néhai elnöke, Kiss István "Bill" emlékének ajánlották.

A klub közlése szerint tegnaptól Sorin Terbea lett a City’us sportklub új elnöke. A játékosokkal és a szakvezetéssel tartott ülésen mutatták be a csapatnak az új klubvezetést, melynek tagjai még Sorin Moldovan alelnök és Dorin Naste sportigazgató. A megbeszélésen az új vezetôség ismertette a jövô szezonra érvényes célkitûzést is a csapattal, ami nem kevesebb, mint a bajnoki cím megszerzése. A City’us kerete tegnaptól nyári szüneten van, a felkészülést a következô idényre július 25-tôl kezdik meg a vásárhelyi klub játékosai.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #103 Dátum: 2009 július 06, 10:27:18 pm »
Braziliában zajlott a Grand Prix Futsal 2009 elnevezésű torna:

16 csapat kapott meghívást, íme a 4 csoport végeredménye:

A: Brazilia 9 p, Cehia 4 p, Peru 3p, Mozambic 1 p
B: Iran 7 p, Románis 6 p, Costa Rica 4 p, Uruguay 0 p
C: Paraguay 6 p, Guatemala 6 p, Magyarország 4 p, Angola 1 p
D: Argentina 9 p, Ucraina 4 p, Venezuela 2 p, Ecuador 1 p

Minden csoport 1-2 helyezettje továbbjutott a negyeddöntőbe.

Itt a román válogatott 3-3 döntetlen után 7-5 kiütötte Argentinát.
Aztán következett az elődöntő a házigazda Brazilok ellen akik egy klasszikus szamba
játéknak köszönhetően 12-0 kiütötték a románokat.

http://tricolori.gsp.ro/stiri/3409/futsal-grand-prix-2009-romania-a-fost-zdrobita-de-campioana-mondiala-brazilia-cu-12-0s.htm

A bronz éremért a román futsal válogatott 4-2 legyőzte a cseheket.
A magyar válogatott a 11-12 helyekért játszott és 3-2 alulmaradt Peruval szemben.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #104 Dátum: 2009 augusztus 03, 10:29:01 pm »
Barátságost vesztett a City’us

Kétgólos vereséget szenvedett a marosvásárhelyi City`us teremlabdarúgó csapata vasárnap délután Marosvásárhelyen az új szezon elôtti felkészülési idôszak elsô barátságos mérkôzésén, melyen a vásárhelyiek a magyar bajnok MVFC Berettyóújfalu csapatát fogadták.

A házigazdák játékán érzôdött, hogy még a felkészülési idôszak elején tartanak, fôleg erônlétileg bírták nehezen a mérkôzést. Így is tudták uralni a játékidô jó részén át a találkozót, gólhelyzeteik viszont inkább a vendégeknek adódtak, akik kétszer be is találtak a vásárhelyi kapuba. Elôször a 18. percben Togoi szerzett vezetést a vendégcsapatnak, majd a második félidôben a 33. percben Kovács büntetôbôl szerezte meg a magyar bajnokcsapat második találatát. A találkozón a marosvásárhelyi csapat teljes kerete játéklehetôséget kapott, a David Goncalves, Kelemen Sándor, Raul Ungur edzôtrió több felállást is kipróbált, azonban a kapusok, az újonnan igazolt Klein László és Carlao mentették meg a házigazdákat egy komolyabb vereségtôl.

A mérkôzés után a marosvásárhelyi klub játékosai Nagyadorjánba utaztak, ott edzôtáboroznak a héten. Vasárnap az élvonalba újonnan felkerült Galaxy Szászmedgyes társaságában játszanak formaellenôrzô mérkôzést idegen pályán.

A City`us teremlabdarúgói augusztus 15-én Piskitelepen vesznek részt a vendéglátó város teremlabdarúgó kupájának harmadik kiírásán. A négyes torna erôs mezônyt vonultat fel, a házigazda Olimpic csapatán és a marosvásárhelyieken kívül a bajnok CIP Déva és a Clujana Kolozsvár együttesei lesznek jelen. A City`us az Olimpic Piskitelep ellen játssza majd az elsô mérkôzését, a gyôztes a másik két csapat találkozójának nyertesével a kupadöntôben, a vesztesek a kisdöntôben találkoznak.