Szerző Téma: Takaritás  (Megtekintve 18180 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
Re: Takaritás
« Válasz #15 Dátum: 2008 december 20, 04:02:22 pm »
Mindjárt kapsz valamit...
Olyant amire jónéháyunknak viszket a tenyere... ;D ;D ;D :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető Feri

• Sogor Andras
  • be vagyok lőve
  • Rezidens
  • De ki pofog erre eppen. Nicsak, hat ez Thomas!
« Válasz #16 Dátum: 2008 december 20, 04:38:30 pm »
Megviszketlek en mindjar, hogyha nem hagyod abba.
-Szia, Thomas.
-Sziasztok.

Nem elérhető Pityu

• Demeter István
  • Fórumfüggő
  • ,,Korán keltem, de hol az arany??
    • http://www.e-lexicon.ro
« Válasz #17 Dátum: 2008 december 20, 06:50:51 pm »
Feri. Én a szaszregeniforum kariered elején szólltam, hogy nem lesz olyan téma, hogy "nem láttátok Ferit". Mondtam ne sérts meg senkit. Most tényleg túlzás és már röhögni sem tudok rajtad.
Szerintem szedd össze magad és viselkedj normálisan, ha valamit nem tudsz vagy nem érts hozzá ne pofázz bele. Értelmetlen így a jelenléted. Komolyan.

Nem elérhető ptp

• Peti
  • Veterán
« Válasz #18 Dátum: 2008 december 20, 06:56:48 pm »
Szerintem szedd össze magad és viselkedj normálisan, ha valamit nem tudsz vagy nem érts hozzá ne pofázz bele. Értelmetlen így a jelenléted. Komolyan.
ezzel egyet ertek en is
Ha dolgozni támad kedvem, leülök csendben egy sarokba, és megvárom amíg elmúlik.

Nem elérhető Feri

• Sogor Andras
  • be vagyok lőve
  • Rezidens
« Válasz #19 Dátum: 2008 december 21, 10:44:10 am »
Feri. Én a szaszregeniforum kariered elején szólltam, hogy nem lesz olyan téma, hogy "nem láttátok Ferit". Mondtam ne sérts meg senkit. Most tényleg túlzás és már röhögni sem tudok rajtad.

Osszefogom szedni magam, az egesz ugyis csak egy kis vicc volt.Vagyis teszteltem a humorerzeketeket.De latom, hogy nincsen, es akkor inkabb befejezem.
-Szia, Thomas.
-Sziasztok.

Nem elérhető Feri

• Sogor Andras
  • be vagyok lőve
  • Rezidens
« Válasz #20 Dátum: 2008 december 21, 10:44:37 am »
ezzel egyet ertek en is

Most mar en is egyetertek.
-Szia, Thomas.
-Sziasztok.

Nem elérhető ptp

• Peti
  • Veterán
« Válasz #21 Dátum: 2008 december 21, 10:52:43 am »

Osszefogom szedni magam, az egesz ugyis csak egy kis vicc volt.Vagyis teszteltem a humorerzeketeket.De latom, hogy nincsen, es akkor inkabb befejezem.

Te Feri....nem lehet, hogy már túl késő. A szavazás még folyik és nem neked kedvező eredménnyel....Eddig kellett volna összeszedd magad! És nem mondhatod, hogy nem voltál figyelmeztetve, söt folyamatosan csak figyelmeztetett mindenki...
Ha dolgozni támad kedvem, leülök csendben egy sarokba, és megvárom amíg elmúlik.

Nem elérhető Feri

• Sogor Andras
  • be vagyok lőve
  • Rezidens
« Válasz #22 Dátum: 2008 december 21, 07:26:52 pm »
Most mar tenyleg osszefogom szedni magam, es ezentul csak erdekes dolgokrol fogok irni.
-Szia, Thomas.
-Sziasztok.