Kedves Aktív Fórumozó Kollegák!
Mi a véleményetek arra a javaslatomra hogy nyissuk meg a Forumot a nagyközönség előtt, egy előre meghatározott időre,
vagyis azt akarom hangsúlyozni hogy bárki regisztráció nélkül hozzászólhat minden témához.
Remélem hogy ilyen "Vasutas Ferikék" nem fogják teletömni hülyeséggel a témákat.
Nektek mi a véleményetek?
Nekem az az érzésem hogy a Forum egy zsákutcában halad előre.
Andy ...mint ötlet nem rossz. Csak megint visszatérek ahhozz a helyzethez, hogy az egyik topikban megkérdeztem, hogy Régenbe mi az érték, és utána pedig azon vesződtünk egy pár napig, hogy valamit miért nem kell vagy nem érdemes megcsinálni.Az utóhangok az, hogy "otthon" mindenki foglalt, nincs idő semmire se, és főleg haszontalan dolgokra, mert ebből nem jőn pénz.Magyarul szépen ki lettem osztva, hogy üljek le a seggemre.
Most nem veszem elő a példát , hogy udvarhely, mert nincs értelme, csak tangeciálisan megemlitem : az őszi vásár...
Rengeteg rendezvény volt... mellette gyümőlcs fesztivál, borfesztivál, kiállitás , vásár ....szóval szombaton és vasárnap volt élet. Ameddig csak beszélünk róla, hogy Régenbe is valamit mozditani kell, és senki sem akar mozdulni, addig én fölöslegesnek tartom.
De ki tudja... próba szerencse...