Szerző Téma: Karácsony  (Megtekintve 5554 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Karácsony
« Dátum: 2007 December 24, 11:34:26 am »
El Barto baratom
nezd csak a mult honapban hany hozzaszolas volt.
666.
na mit szolsz?

nem tudom miert hasonlitod az evoluciot a satanizmushoz mert a vallas az a baromsag amely soran jelentek meg ezek az uj divatu vallasok pl satanizmus ...
en pont annyira vagyok a satanizmus ellen mint a katolicizmus ellen mert mindaketto fejmoso oriasi baromsag...
kellemes karacsonyt...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

atta

• Vendég
Re: Karácsony
« Válasz #1 Dátum: 2007 December 24, 02:42:28 pm »
 Kellemes Karácsonyt , el barto ?.... ;D , nahát... még az is kiderűl a végén, hogy te is várod a Jézuskát, vagy az angyalt... vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy mi lesz a fa alatt....  ;D...habár az evolúcióba még ez is belefér.... :2funny:
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 24, 02:51:02 pm írta atta »

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #2 Dátum: 2007 December 24, 10:20:55 pm »
igazad van mert mindenki ma Jezuska  :hanyas: szulinapjat unnepli...
tudod ha tenyleg korul nezel mindenki csak az ajandekokat latja es ezt meg azt s elfelejtik a regi jellemet az unnepnek s szerintem ez nagyon helyes mert en inkabb azt unneplem hogy lehetek azokkal akiket szeretek es ...  szep lassan kimegy divatbol...
s baszok ra az egessz marha vallasos reszere ennek a nagy mesenek amit ti keresztenysegnek neveztek...  :yeah:
nah s maskepp neked is kellemes unnepeket...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #3 Dátum: 2007 December 26, 09:04:30 am »
Hát azért sokkal többről van szó mint Jézuska szülinapja...Vedd pld. az egész esemény szimbolisztikáját. Az adakozást, a szeretetet.Érezni, hogy adni örömöt jelent.Érezni, hogy szeretet nélkül e világi lét semmit sem ér. Érezni , hogy egy kicsit ujjászületsz.
Ezek mint a lelkedbe vannak.Vallástól függetlenül.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #4 Dátum: 2007 December 26, 01:19:29 pm »
igen csak az a baj hogy kihasznaljak jezuska szuleteset es egy meset epitenek aminek az az eredmenye hogy mindenkit kontrolalnak ugyhogy ne gyertek nekem jezuskaval mert szarok jezuskanak a fejire... :cya:

atta

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2007 December 26, 03:26:34 pm »
igen csak az a baj hogy kihasznaljak jezuska szuleteset es egy meset epitenek aminek az az eredmenye hogy mindenkit kontrolalnak ugyhogy ne gyertek nekem jezuskaval mert szarok jezuskanak a fejire... :cya:

...ez egy kicsit dúrva, nem gondolod ? - az ilyen felekezeteket sértő kijelentéseket nem kellene propagálni,megtarthatnád magadnak, mert azokat is megsérted ezzel akik kevésbé vallásosak , de keresztények...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #6 Dátum: 2007 December 26, 04:10:25 pm »
Hát azért sokkal többről van szó mint Jézuska szülinapja...Vedd pld. az egész esemény szimbolisztikáját. Az adakozást, a szeretetet.Érezni, hogy adni örömöt jelent.Érezni, hogy szeretet nélkül e világi lét semmit sem ér. Érezni , hogy egy kicsit ujjászületsz.

bici, azért adakozni lehetne az év 365 napján, s ne csak egy pár nap jusson eszünkbe ilyesmi...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #7 Dátum: 2007 December 26, 05:45:23 pm »

bici, azért adakozni lehetne az év 365 napján, s ne csak egy pár nap jusson eszünkbe ilyesmi...

Épp erről van szó.A szeretet, az ajándékozás kihangsúlyozásáról. Mert vagyunk, sajnos annyira gyarlók, hogy ezt nem gyakoroljuk.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #8 Dátum: 2007 December 26, 06:04:15 pm »

...ez egy kicsit dúrva, nem gondolod ? - az ilyen felekezeteket sértő kijelentéseket nem kellene propagálni,megtarthatnád magadnak, mert azokat is megsérted ezzel akik kevésbé vallásosak , de keresztények...

igaz de ha bici elvtars satanistanak nez hat nezhetem en is jezuskat maskepp...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #9 Dátum: 2007 December 26, 09:37:55 pm »

Persze.Jó kifogás sohasem árt.Valamiért valaki hibás kell legyen. S nagyon sajnálom, hogy  PONT miattam nem hiszel Jézusba.
De azért jo lenne, ha egy ici-picit is azon lennél, hogy nem egyedül a világ ellen.

atta

• Vendég
« Válasz #10 Dátum: 2007 December 26, 10:41:43 pm »
...felőlem lehet egyedül a világ ellen is, csak ne sértegessen senkit vallásában..., mert ha a zsidóságot emlegetni antiszemitizmus és elítélendő , akkor legyen ez érvényes a kereszténységet semmibe vevőkkel szemben is...

Nem elérhető hajni

• kiraly hajni
  • Junior
  • **
« Válasz #11 Dátum: 2007 December 27, 12:31:12 am »
hat fiuk ebbe en is beleszolok !
Teljesen eggyetertek Attaval es Bicivel , teged pedig El Barto nagyon sajnallak  :(  .....szerintem igazan boldog ember csak Istenfelo ember lehet....te minek szoktal orulni? mikor  mosolyogsz? es eggyaltalan boldog vagy? mi boldogit? kivancsi lennek a valaszaidra........az en eletemben jelen van Jezus , o a legjobb baratom es buszke vagyok erre , mindent neki koszonhetek  (egeszsegem , csaladom es azt ,hogy tudok szeretni mindenkit).....hogy mert sajnallak ? mert nem ismered Jezust , es nagyon sokat veszitesz......
Ha van meg valami szep , tiszta, ezen a romlott vilagon , azt sehol nem talalom , csak a lanyom szemebe latom

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #12 Dátum: 2007 December 27, 10:37:48 am »
Most szerintem már tényleg kellene nyitni egy vallás kategóriát, annyira teletömtétek a fórumot ilyesmikkel...

Van aki hisz Istenben, s van aki nem...én tisztelem bizonyos szinten mind a két embert, hisz mindenkinek megvan a lehetősége, hogy azt válaszon amit akar.
Egyedül azokat nem szeretem akik az egyik oldalon mocskolják Istent az utolsó civilizálatlan módon (ha nem hisznek, hát ok, de ne ordibálják ezt nap, mint nap, mert lehet mást nem érdekel), a másikok peddig azok akik probálják meggyözni az embereket, hogy templomba járjanak, meg hogy Isten igy, és Isten úgy...ez mindkettő két extrém eset, melynek szerintem semmi értelme.

Mindenki csinálja úgy, ahogy szerinte jónak tűnik.

Maga az egyházról jól tudjuk, hogy az évszázadok során sok rosszat csinált, s mindig ott volt egy állam vezetésében is...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #13 Dátum: 2007 December 27, 10:56:34 am »
Amint vetted észre senki nem végezz itt miszionárus szolgálatot valamelyik vallás mellett.Tiszteletbe tartjuk a mások vallási meggyöződését... és  tudja a fene, ezt valahogy kölcsönösnek vélem, hogy ez igy kellenne legyen.
Mint mindennek, meg vannak a pro és kontra vélemények...

De szerintem...
El Barto "csak hecceli" a jó népet.

atta

• Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2007 December 27, 11:20:33 am »
Idézet

...... mi köze a kettőnek egymáshoz ? ...bicivel intézzétek el a nézetkülönbséget és ne sértegesd kereszténységében a többséget...( Iránban a vallási szimbólum bemocskolásáért  halálbüntetés jár...., Magyarországon meg ha, megszavazzák a "gyűlölettörvényt" akár 3 év börtönnel is díjazhatják a hasonló sértegetéseket, mert minden csak értelmezés kérdése..)
  ......ami meg a "heccelést" illeti , lehet azt ízléssel is tenni , nem kell feltétlenül modortalanságba átcsapni....
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 27, 11:35:30 am írta atta »