Szerző Téma: Megnyilt a vallas oriasi baromsag klubbbb...  (Megtekintve 17423 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
Re: Megnyilt a vallas oriasi baromsag klubbbb...
« Válasz #15 Dátum: 2008 Január 07, 02:34:31 am »
nezd meg te ignorans ez 1 argument
te veded istent hol volt amikor keniaban kinyirtak ezeket a gyerekeket?
azt mondjuk isten nyugtassa oket faszt mi kene csinaljunk valamit mert nincs isten...

tudom feri te hiszel istenben es tudom ezek a te szemedben nem gyerekek hanem negerek...
te vagy a jo s en a rossz mert nem hiszek jezuskaban... :cya:
Jól látod a lényeget: ezek nééégerek, nem emberek. Ha egy magamfajta csak egy-két gyereket tud felnevelni, akkor csak annyit vállal. Lucifer népe már nem ilyen: nem baj ha nincs mit enni, húsz gyereket kölyköznek mint a patkányok! És utána a sírás rívás, hogy nincs mit enni, segítsetek! Dolgozni?! Azt már nem! Egész nap tam-tam és dum-dum, hogy mi lesz holnap, senkit nem izgat! Ha annyira szíveden viseled a sorsukat, költözz afrikába egy időre misszionáriusnak, majd jóllaksz néééégerrel és cigánnyal! És egy kicsit helyrejön az értékitéleted! Nagyon finomnak tartják a fehér ember húsát, de semmi se megy veszendőbe belőled ne félj! :cya:

Azt a büdös kurva mindenét...nem szégyeled magad te senkiházi, hogy a pofád sülne le, te Feri...hogy átmegyek rajtad egyszer egy úthengerrel...helyetted már levegőt sem vennék.
Hogy lehet ilyesmit mondani, hogy ezek csak négerek???? Hogy rohadj máglyán, s a varjúk kaparják ki a szemeid... :finger: :finger: :finger:
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 07, 02:37:50 am írta milan »
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #16 Dátum: 2008 Január 07, 02:36:09 am »
Ezuton hivatalosan kijelentem, hogy holnaptól semmi keresnivalód a Szászrégen fórumán....ban...vagyis magyarul: tiltás...

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #17 Dátum: 2008 Január 07, 02:43:56 am »
nezd meg te ignorans ez 1 argument
te veded istent hol volt amikor keniaban kinyirtak ezeket a gyerekeket?
azt mondjuk isten nyugtassa oket faszt mi kene csinaljunk valamit mert nincs isten...

tudom feri te hiszel istenben es tudom ezek a te szemedben nem gyerekek hanem negerek...
te vagy a jo s en a rossz mert nem hiszek jezuskaban... :cya:
Jól látod a lényeget: ezek nééégerek, nem emberek. Ha egy magamfajta csak egy-két gyereket tud felnevelni, akkor csak annyit vállal. Lucifer népe már nem ilyen: nem baj ha nincs mit enni, húsz gyereket kölyköznek mint a patkányok! És utána a sírás rívás, hogy nincs mit enni, segítsetek! Dolgozni?! Azt már nem! Egész nap tam-tam és dum-dum, hogy mi lesz holnap, senkit nem izgat! Ha annyira szíveden viseled a sorsukat, költözz afrikába egy időre misszionáriusnak, majd jóllaksz néééégerrel és cigánnyal! És egy kicsit helyrejön az értékitéleted! Nagyon finomnak tartják a fehér ember húsát, de semmi se megy veszendőbe belőled ne félj! :cya:
Te meg menj a faszba az idióta dumáddal. Ha nem látod át a helyzet lényegét és még mindig, annyi év után nacionalista dumákkal jössz, akkor többet engem, és másokat sem érdekel a dumád. Értsd meg, egy náci köcsög vagy, aki nem látja sem az erdőt sem a fát. Nézzél még valami oktató műsort is ha már olvasni büdös a papir, és lásd az istennel s a faszával együtt mi a helyzet olyan országokban. Addig kuss legyen a kurva istenit neki, nem te éltél ott. És ember a néger is(tudom, éssel nem kezdünk mondatot, nehogy ebbe beleköss)! Voltak még olyanok, akik nem birták a fórumon és aszonták szétvernek. Még mindig itt állok és leszarom(lásd zorgbontort). Leszarom, mert rájöttem, hogy a nacionalizmus hülyeség. Egy ilyen illuzionnista barom miatt, mint te szoptak az erdélyi magyarok is, úgyhogy lófasz a seggedbe. Ne haragudjanak mások(de igen, és nem érdekel) mert ilyesmit irok, de röhej, egyesek agyvelőjében milyen idióta kapcsolatok alakulnak ki a valóság és beteg álmaik között.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető pegasz

• Junior
  • **
  • döm dödöm......
« Válasz #18 Dátum: 2008 Január 07, 08:55:44 am »
Na figyelj te ARGUMENTALO Muvesz, tenyekkel alatamaszthato, hogy a vilagon mindenutt, ahol termeszeti katasztrofak, haboruk vagy batmi mas okbol emberek szenvednek : ehseg, hoseg, betegseg, dogvesz es meg Isten tudja mi mindentol - ott vannak a kereszteny karitativ szervezetek/ es most nem bizonyos felekezetekrol beszelek/ hanem felekezettol fuggetlenul segitenek epitenek, vagy ha mar mas lehetoseg nem marad a lelkuket apoljak- anelkul hogy at akarnak oket terelni a kereszteny hitre, legyenek muzulmanok, hinduk, budhistak es sorolhatnam. Ha ad absurdum felteteleznem hogy nincs Isten, akkor is azok az emberek akik az O neveben mennek el a vilag vegere SEGITENI es ezt sikerrel teszik onzetlenul, engem meggyoznenek hogy hogy a HIT olyan valami ami melett ki kell allni.

atta

• Vendég
« Válasz #19 Dátum: 2008 Január 07, 09:20:06 am »
....gyerekek, mi ütött belétek , meghibbantatok ?
....ha ez egy "..óriási baromság klub", még ha vallási is , akkor minek kell ennyire komolyan venni ?
....ha az egyik provokál , a másik miért nem provokálhat ?
....mindenkinek lehet véleménye, nem ? -az egyik a keresztényeket provokálja ahol csak bírja, míg a másik csak a fehéreket tartja embernek..,baromság mindkettő szerintem, de hol itt a baj ? ....tudnék én olyan példát is felhozni ahol  nem keresztények gyílkolják a gyerekeket is , csakhogy arról "nem szabad" beszélni...olyankor meg mi van ,az evolúcióba belefér ez is ? http://www.youtube.com/watch?v=QpUC45vugdY&feature=related                                                     
http://www.youtube.com/watch?v=k5VMuV-Rtik&feature=related
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 07, 12:11:35 pm írta atta »

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #20 Dátum: 2008 Január 07, 12:26:26 pm »
Na figyelj te ARGUMENTALO Muvesz, tenyekkel alatamaszthato, hogy a vilagon mindenutt, ahol termeszeti katasztrofak, haboruk vagy batmi mas okbol emberek szenvednek : ehseg, hoseg, betegseg, dogvesz es meg Isten tudja mi mindentol - ott vannak a kereszteny karitativ szervezetek/ es most nem bizonyos felekezetekrol beszelek/ hanem felekezettol fuggetlenul segitenek epitenek, vagy ha mar mas lehetoseg nem marad a lelkuket apoljak- anelkul hogy at akarnak oket terelni a kereszteny hitre, legyenek muzulmanok, hinduk, budhistak es sorolhatnam. Ha ad absurdum felteteleznem hogy nincs Isten, akkor is azok az emberek akik az O neveben mennek el a vilag vegere SEGITENI es ezt sikerrel teszik onzetlenul, engem meggyoznenek hogy hogy a HIT olyan valami ami melett ki kell allni.

te 100 eve lejart bicikli marka a papa szerint oriasi bun az ovszer tudod e hamy szidas van afrikaban? s azert nem hasznelnek oveszert mert nekik nem volt szabad bantunak maradni mert jotte a keresztesek s kinyirtak oket tudod isten neveben pont mind most a jihad....
csak te is mind feri tul nagy barom vagy s nem latod az erdot a faktol...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #21 Dátum: 2008 Január 07, 12:30:44 pm »
....gyerekek, mi ütött belétek , meghibbantatok ?
....ha ez egy "..óriási baromság klub", még ha vallási is , akkor minek kell ennyire komolyan venni ?
....ha az egyik provokál , a másik miért nem provokálhat ?
....mindenkinek lehet véleménye, nem ? -az egyik a keresztényeket provokálja ahol csak bírja, míg a másik csak a fehéreket tartja embernek..,baromság mindkettő szerintem, de hol itt a baj ? ....tudnék én olyan példát is felhozni ahol  nem keresztények gyílkolják a gyerekeket is , csakhogy arról "nem szabad" beszélni...olyankor meg mi van ,az evolúcióba belefér ez is ? http://www.youtube.com/watch?v=QpUC45vugdY&feature=related                                                     

aztan te is megmondtad en provokalom de o amit rendez...    engem mint szemely tamadhat nyugodtan de amikor gyerekekrol ugy besze...
szerintem neked is van  gyereked ugyhogy gondolkozz...
s aztan a masik zsenialisan buta mondatod " tudnék én olyan példát is felhozni ahol  nem keresztények gyílkolják a gyerekeket"
ugyess vagy ...    en olyant is ahol foldon kivuliek nem arrol volt szo hogy keresztenyek vagy nem hanem arrol hogy egy segito isten nem engedne meg hogy ilyenek tortenjenek ...

S meg szeretnem tisztazni hogy nem csak a keresztenyek hanem minden mas szervezet ami a tomeg manipulasaval foglalkozik zavar engem...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #22 Dátum: 2008 Január 07, 01:05:51 pm »
Az éjszaka egy picit túl durva voltam, s elnézést kérek.
De attól eltekintve mégis igazam van...miért ne lennének a négerek emberek?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #23 Dátum: 2008 Január 07, 01:07:16 pm »
 ;D

mi a fene nem kene tulzasba vinni de valahogy elszabadultak a lovak...
legalabb latszik hogy nincs cenzura... :angel:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #24 Dátum: 2008 Január 07, 01:08:32 pm »
....gyerekek, mi ütött belétek , meghibbantatok ?                                                 meg
....ha ez egy "..óriási baromság klub", még ha vallási is , akkor minek kell ennyire komolyan venni ?                nem tom
....ha az egyik provokál , a másik miért nem provokálhat ?       feri nem provokalt az az o velemenye

atta

• Vendég
« Válasz #25 Dátum: 2008 Január 07, 01:14:08 pm »

S meg szeretnem tisztazni hogy nem csak a keresztenyek hanem minden mas szervezet ami a tomeg manipulasaval foglalkozik zavar engem...
Idézet

...pedig olyan jól sikerűlt mindezt titokban tartanod..., remélem sikerül hasonló "elóadásokat" tartanod nekünk, fórumozóknak a cionizmusról is...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #26 Dátum: 2008 Január 07, 01:16:33 pm »

Idézet

...pedig olyan jól sikerűlt mindezt titokban tartanod..., remélem sikerül hasonló "elóadásokat" tartanod nekünk, fórumozóknak a cionizmusról is...

na bine tehat en vagyok az ellenseged ...
ha neked a gyerekedrol beszelt volna ugy ferko mit szolnal?
vagy te is klu klux klan os vagy?  :idiot2:

atta

• Vendég
« Válasz #27 Dátum: 2008 Január 07, 01:25:58 pm »
  Semmilyen klánhoz nem tartozok ,( max. az Ilyés-klánhoz   ;) ) de borzasztóan zavar, hogy mindig csak egyirányba vagdalkozól . Amennyiben zavar az embertelenség bármely fajtája ,akkor hallasd a hangod akkor is amikor a média cinkosként elhallgat emberiség ellen elkövetett szőrnyű bűnöket...amik ráadásúl a jelen pillanatban is zajlanak etnikai, faji meg vallási alapra helyezve.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 07, 01:38:36 pm írta atta »

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #28 Dátum: 2008 Január 07, 01:30:03 pm »
  Semmilyen klánhoz nem tartozok ,( max. az Ilyés-klánhoz   ;) ) de borzasztóan zavar, hogy mindig csak egyirányba vagdalkozól . Amennyiben zavar az embertelenség bármely fajtája ,akkor hallasd a hangod akkor is amikor a média cinkosként elhallgat emberiség ellen elkövetett szőrnyű bűnöket...

de nem akarod megerteni mit mondok ...
ha annyi rossz van ezen a vilagon abszurd valakiben hinni aki fent ul a felhokon es vigyaz rank...
valahogy maskepp kell nekem istent fessed hogy elhigyem ...
s a vallas a baromsag mert istent mint szemely emlegeti s ez tokeletes vicc , a bibliara alapszik amely olyan mind egy szita...az egyhaz  penzt vasal fel s senki sem lassa hogy hova folyik stb...

atta

• Vendég
« Válasz #29 Dátum: 2008 Január 07, 01:33:53 pm »
...nem festegetem én neked az Istent, de ha az ördögöt kellene lefestenem , akkor azt "el barto" képére festeném...itt a fórumon... ;D , mivel elég rendesen felkavarod a fórumozók leki nyugalmát....
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 07, 01:36:02 pm írta atta »