Szászrégen.ro fórum
2010 szeptember 11, 03:00:16 am *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szászrégen fejlődése...  (Megtekintve 12166 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2008 április 24, 10:25:19 am »

mi valtozott meg az utobbi idoben a varosunkban ?
haladunk ?
« Utoljára szerkesztve: 2010 július 09, 08:59:29 am írta Andy » Naplózva

Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #1 Dátum: 2008 május 03, 09:17:51 pm »

Szászrégenben is elindul a Rádió GaGa     

Ma este ( április 30 ) indul az első magyar kereskedelmi rádió Szászrégenben. A Rádió GaGa stúdiónyitását köszöntve fellép Nicola, valamint a Titan és a 112 szászrégeni zenekarok.

A 94,7 megaherc frekvencián fogható Rádió GaGa műsorrácsát úgy alakították ki, hogy a román és magyar ajkú hallgatóközönséget is egyaránt meg tudják szólítani. Ennek megfelelően naponta lesznek román és magyar adások.

figyelo.ro
Naplózva

pancho
Veterán

« Válasz #2 Dátum: 2008 június 02, 08:53:33 am »

Hat most, hogy aregi az uj .. lesz valtozas Regenben eleg!!!!!!
Naplózva
k_timi
Kloss Timea
Rezidens

« Válasz #3 Dátum: 2008 június 02, 06:40:27 pm »

...hat valtozas az lessz..
az mindig is van...csak nem tudom ha az emberek eltudjak fogadni ezt a fejlödest...vagy jobban mondva respektalni tudjak azt amit a varosert tesz a polgarmesterünk... icon_confused
Naplózva

You can´t live in fear !
k_timi
Kloss Timea
Rezidens

« Válasz #4 Dátum: 2008 június 02, 06:45:17 pm »

..mert sajnos nem egyszer latunk letört vagy felgyujtott szemeteseket..vagy letört közlekedesi tablakat...vagy szemetet eldobva mindenfele..
es a lista folytatodhat.. Sad sajnos folytatodhat es ez nem csak Regenre ervenyes hanem orszagszerte..es nem tudom ha az emberek tenyleg annyira nem tudjak megügyelni es ertekelni a környezetüket vagy nincs annyi kulturajuk hogy ezt megtudjak tenni...es ez elegge szomoru.. Cry
Naplózva

You can´t live in fear !
pancho
Veterán

« Válasz #5 Dátum: 2008 június 03, 05:27:33 am »

Na hat az semmi megkel nezni Regent a mostani vallasztasiok utan, ez a kampany sok huseges ember ragasztatta fel pofajat vallasztani ... hogy neznek ki most azok a felig letepett plakatok az oszlopokon ... Domnul Ranja lentrol fel ... azt hitte az emberek nem fogjak meglatni elfordult pofajat, el;eg lett volna egy kep is emberek, nem kell az egesz uccat be-Ranjazni .. meg a masik buta ember meg volt egyszer polgarmester akkor mit csinalt? semmit !!! Es meg rendes buszmegallokat is keszitettek a multnyaron szep atlatszoak voltak - most csak letepett plakatok meg ragaszto maradekok voltak, ugyebar nem is volt rakva oda ket nagy, egy fabol s egy vasbol keszitett hely amire plakatokat lehet ragasztani, de nem a roman mindenhova ragaszt bameg ... erdekes modon Andrasnek csak egy plakatja volt felragasztva ... mikor maer jottem vissza mar az sem volt ott
Na igy reklamozzak magukat hogy meg 4 ev mulva is fogjuk latni ki akart polgarmesternek probalkozni - csak akart!!!!
Naplózva
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Csurka Mari unokája

« Válasz #6 Dátum: 2008 június 03, 07:54:33 am »

Igen, András nagyon kulturált kampányt folytatott, minimális ragasztással, kevés szórólappal. Igy kell ezt, valahogy lassan rájönnek, hogy nem a sok plakáttal meg utcai zenéléssel fognak nyerni. Persze ugyanez Vásárhelyen nem mondható el az udéméré részéről, de be is szopták rendesen. Kell a f*sznak Borbély és társai. Csak azt sajnálom, hogy a disznó Lokodi nyert, úgyhogy megyei szinten marad minden a régi. Sem új aszfaltozás nem várható meg semmi egyéb fejlődés. Vénasszonyt a megye élére bazmeg. Most aztán fognak jönni, hogy nincs pénz aszfaltozni meg blabla, s szétbaszok még egy pár gumit a drága Maros megyei útakon. Jó, hogy Kolozs megyében van pénz. Nyald ki Hányás

Na hat az semmi megkel nezni Regent a mostani vallasztasiok utan, ez a kampany sok huseges ember ragasztatta fel pofajat vallasztani ... hogy neznek ki most azok a felig letepett plakatok az oszlopokon ... Domnul Ranja lentrol fel ... azt hitte az emberek nem fogjak meglatni elfordult pofajat, el;eg lett volna egy kep is emberek, nem kell az egesz uccat be-Ranjazni .. meg a masik buta ember meg volt egyszer polgarmester akkor mit csinalt? semmit !!! Es meg rendes buszmegallokat is keszitettek a multnyaron szep atlatszoak voltak - most csak letepett plakatok meg ragaszto maradekok voltak, ugyebar nem is volt rakva oda ket nagy, egy fabol s egy vasbol keszitett hely amire plakatokat lehet ragasztani, de nem a roman mindenhova ragaszt bameg ... erdekes modon Andrasnek csak egy plakatja volt felragasztva ... mikor maer jottem vissza mar az sem volt ott
Na igy reklamozzak magukat hogy meg 4 ev mulva is fogjuk latni ki akart polgarmesternek probalkozni - csak akart!!!!
Naplózva

vmlinuz blog

réducséré lá minőség!
pancho
Veterán

« Válasz #7 Dátum: 2008 június 03, 07:59:46 am »

Kell a f*sznak Borbély és társai. Csak azt sajnálom, hogy a disznó Lokodi nyert, úgyhogy megyei szinten marad minden a régi. Sem új aszfaltozás nem várható meg semmi egyéb fejlődés. Vénasszonyt a megye élére bazmeg. Most aztán fognak jönni, hogy nincs pénz aszfaltozni meg blabla, s szétbaszok még egy pár gumit a drága Maros megyei útakon. Jó, hogy Kolozs megyében van pénz

great great great great kepzeld milyen hamar lessz a banyanak rossz latasa ..kar hogy rovidlato!!!! S nekunk komolyan hosszu tavra kellett volna latni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote
Naplózva
hajni
kiraly hajni
Junior
**

« Válasz #8 Dátum: 2008 június 04, 06:05:14 am »

Szerintem is  Lokodi-ne csak a vizeket fogja zavarni(vagy meg azt se , atveszi a helyet es varja a jo nagy fizetest)......Dobre , ami az ove az ove  , sok penzt szerzett a megyenek , aktiv es  odaado volt az utolso 4 evbe , en sajnalom ..... dehat ez van....bar csalodnek
     Nem tudom mert , de nem bizok egy noszemely vezetoi kepessegeibe , tanacsosnak jok vagyunk de be kellene lassuk hogy egy ferfi kemeny kezere  szukseg van a kormanyzasba....Maria is mit akart csinalni a polgarmesteri szekbe HuhHuh szilvaizet fozni?Huh

Naplózva

Ha van meg valami szep , tiszta, ezen a romlott vilagon , azt sehol nem talalom , csak a lanyom szemebe latom
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

« Válasz #9 Dátum: 2008 június 04, 07:03:58 am »

minden feminista hasmenest kap ha ezt olvassa...

en a TVR-n neztem egy musort ahol Dobre es Lokodi beszeltek es nekem nagyon is ertelmesnek tunt a neni  Smiley
en orvendek hogy megnyerte igaz hogy hatranyos rmdsz esnek lenni mert kevesebb penz folyik akkor de meg lehet probalni kulfoldrol penzt hozni pont ugy ahogy Andras is csinalja...    (kerlek ne gyertek ilyen no ellenes dumakkal mert mar reg emancipalodtunk)
most meg mit nem akarnatok , ha jobb vezetoi kepesegekkel rendelkezunk mi ferfiak ti nem is kene valasszatok spaz
Naplózva

Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
pancho
Veterán

« Válasz #10 Dátum: 2008 június 04, 07:24:25 am »

Nu shtyu !?! lehet jo lessz majd bevallik
Naplózva
k_timi
Kloss Timea
Rezidens

« Válasz #11 Dátum: 2008 június 04, 08:27:38 am »

Szerintem is  Lokodi-ne csak a vizeket fogja zavarni(vagy meg azt se , atveszi a helyet es varja a jo nagy fizetest)......Dobre , ami az ove az ove  , sok penzt szerzett a megyenek , aktiv es  odaado volt az utolso 4 evbe , en sajnalom ..... dehat ez van....bar csalodnek
     Nem tudom mert , de nem bizok egy noszemely vezetoi kepessegeibe , tanacsosnak jok vagyunk de be kellene lassuk hogy egy ferfi kemeny kezere  szukseg van a kormanyzasba....Maria is mit akart csinalni a polgarmesteri szekbe HuhHuh szilvaizet fozni?Huh

szerintem van eleg nö vezetöi kepesseggel ugy ahogy van eleg ferfi is anelkül...mindket taborba kerül ilyen is es olyan is ugyhogy nem kene eliteljük a nöi vezetöi kepessegeket..egy kicsit bizzunk magunkba !! mert egyenlöknek születtünk... ok
Naplózva

You can´t live in fear !
hajni
kiraly hajni
Junior
**

« Válasz #12 Dátum: 2008 június 04, 08:51:21 am »

Kedves El Barto , eloszor is antifeminizmusrol szo sincs  , nem lehet , mert en is no vagyok..... itt arrol volt szo , hogy mindenki el kellene ismeje az embertarsa erdemeit , es Dombrenak vannak erdemei.... bar csak Lokodine tobbet tenne a megyenkert , a kovetkezo valasztasokig lessz ideje bizonyitani  es akkor le a kalappal elotte ....lehet EN MARADIBB VAGYOK  amert  egy not erzekenyebbnek , finomkabbnak , torekenyebnek  tartok mind egy ferfit  es egy megye erdekeit  kepviselni nem semmi .....
     A lenyeg a kovetkezo (szerintem) ,megvalasztottak  , aljon talpra ( nem tusarokra) es ne okozzon csalodast a valasztoinak ... a tervek valjanak valora es a megkezdett munkakat fejezze be  Smiley s ha nem kepes ra , idobe adja at a helyet masnak  Megbök
Naplózva

Ha van meg valami szep , tiszta, ezen a romlott vilagon , azt sehol nem talalom , csak a lanyom szemebe latom
milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Fuck the Free World!

« Válasz #13 Dátum: 2008 június 04, 10:17:41 am »

Ezzel a Máriás dologgal van egy kis hozzáfűzni valóm...lehet nem tudjátok, de ebben a kampányban ő csak egy bábuként volt oda kitéve...mert ha sikerült volna megnyerni a választásokat, akkor nem ő marad az élen...hanem Dan Doru Rus...ami azért kegyetlen lett volna, hogy egy magyar polgármester után egyből egy Nagy Románia pártos kerüljön az élre...
Naplózva

Nigga's try to be the king, but the Ace is back...
k_timi
Kloss Timea
Rezidens

« Válasz #14 Dátum: 2008 június 04, 10:34:44 am »

Ezzel a Máriás dologgal van egy kis hozzáfűzni valóm...lehet nem tudjátok, de ebben a kampányban ő csak egy bábuként volt oda kitéve...mert ha sikerült volna megnyerni a választásokat, akkor nem ő marad az élen...hanem Dan Doru Rus...ami azért kegyetlen lett volna, hogy egy magyar polgármester után egyből egy Nagy Románia pártos kerüljön az élre...
hat ezt en tenyleg nem tudtam...honnan veszed hogy igy lett volna?? icon_confused akarhogy en Mariat se akartam es nem neztem jo szemmel mert nagy roman parti es az utolso dolog ami hianyzott volna Regennek az egy prm-s polgarmester lett volna... wall
Naplózva

You can´t live in fear !
Oldalak: [1] 2 3 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás: