0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Milan will Schweini!a Gazetta de lo sporte ) szerint kene nekik Schweini de uita
Idézetet írta: El Barto - 2008 Június 22, 12:40:58 pmMilan will Schweini!a Gazetta de lo sporte ) szerint kene nekik Schweini de uita Hát nekem nem kellenek disznópásztorok a csapatba...Galliani üljön le a seggére, s vegye meg Drogbát...más nem kell....Esetleg védelembe még egy-két ember....
Idézetet írta: bici - 2008 Június 21, 12:38:00 amEgy biztos : németek döntősök. Egy biztos....nem ertesz a focihoz....ilyent kijelenteni szegyen....
Egy biztos : németek döntősök.
Idézetet írta: milan - 2008 Június 21, 09:47:28 amIdézetet írta: bici - 2008 Június 21, 12:38:00 amEgy biztos : németek döntősök. Egy biztos....nem ertesz a focihoz....ilyent kijelenteni szegyen.... PS..... igaz mergesit hogy kiestek a hollandok...?? csak ugy egy kicsit??
Idézetet írta: milan - 2008 Június 22, 12:57:38 pmIdézetet írta: El Barto - 2008 Június 22, 12:40:58 pmMilan will Schweini!a Gazetta de lo sporte ) szerint kene nekik Schweini de uita Hát nekem nem kellenek disznópásztorok a csapatba...Galliani üljön le a seggére, s vegye meg Drogbát...más nem kell....Esetleg védelembe még egy-két ember.... jo hogy "Szar" (Kaka) megfelel a kozeppalyan... .... maskepp remelem nem kerul Schweini a Milanhoz... harag nelkul...
Idézetet írta: k_timi - 2008 Június 22, 07:56:45 pmIdézetet írta: milan - 2008 Június 22, 12:57:38 pmIdézetet írta: El Barto - 2008 Június 22, 12:40:58 pmMilan will Schweini!a Gazetta de lo sporte ) szerint kene nekik Schweini de uita Hát nekem nem kellenek disznópásztorok a csapatba...Galliani üljön le a seggére, s vegye meg Drogbát...más nem kell....Esetleg védelembe még egy-két ember.... jo hogy "Szar" (Kaka) megfelel a kozeppalyan... .... maskepp remelem nem kerul Schweini a Milanhoz... harag nelkul...Jó azért most ne csináljunk ilyen összehasonlitásokat, hogy Kaka - Schweinsteiger...mert nincs értelme.
A múlt pénteken éjjel egy kellemes meglepetés ért engen régenbe. Láttam a Török Szúrkolókat civilizáltan ünnepelni a mecs után. Az autóikkal járták a várost dudáltak énekletek stb. és lobogtatták a Török zászlót.Mindenki nézte őket és civilizáltan viselkedett. senki sem kiabált vissza stb stb.Vajon Szászrégen a civlizáció lépcsőfokán egy fokkal fennebb került???Vajon ugyan úgy viselkedtek volna ha pl. más zászlót lobogtatnak a szúrkolók!!!!!!!!!!!!