0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Itt Nemetorszagba össze-vissza tenyleg kb. csak 5 percet nem volt kep,de volt hang....
kivancsi vagyok ki fog nyerni ma este...en szemelyesen a spanyolokra tippelek,de nem lehett tudni soha..az oroszok meglepöek voltak eddig...ugyhogy nem kell leertekeljük öket se..
Idézetet írta: k_timi - 2008 június 26, 02:31:31 pmkivancsi vagyok ki fog nyerni ma este...en szemelyesen a spanyolokra tippelek,de nem lehett tudni soha..az oroszok meglepöek voltak eddig...ugyhogy nem kell leertekeljük öket se.. Főleg mikor meglepik majd a németeket a döntőben....
Idézetet írta: milan - 2008 június 26, 02:57:34 pmIdézetet írta: k_timi - 2008 június 26, 02:31:31 pmkivancsi vagyok ki fog nyerni ma este...en szemelyesen a spanyolokra tippelek,de nem lehett tudni soha..az oroszok meglepöek voltak eddig...ugyhogy nem kell leertekeljük öket se.. Főleg mikor meglepik majd a németeket a döntőben.... nincs ahogy meglepjek öket ... nincs ahogy meglepje valaki öket..
Idézetet írta: k_timi - 2008 június 26, 03:11:59 pmIdézetet írta: milan - 2008 június 26, 02:57:34 pmIdézetet írta: k_timi - 2008 június 26, 02:31:31 pmkivancsi vagyok ki fog nyerni ma este...en szemelyesen a spanyolokra tippelek,de nem lehett tudni soha..az oroszok meglepöek voltak eddig...ugyhogy nem kell leertekeljük öket se.. Főleg mikor meglepik majd a németeket a döntőben.... nincs ahogy meglepjek öket ... nincs ahogy meglepje valaki öket.. Hát ha olyan gyengén szerepelnek mint a tegnap....akkor nem kizárt...
Idézetet írta: milan - 2008 június 26, 04:04:32 pmIdézetet írta: k_timi - 2008 június 26, 03:11:59 pmIdézetet írta: milan - 2008 június 26, 02:57:34 pmIdézetet írta: k_timi - 2008 június 26, 02:31:31 pmkivancsi vagyok ki fog nyerni ma este...en szemelyesen a spanyolokra tippelek,de nem lehett tudni soha..az oroszok meglepöek voltak eddig...ugyhogy nem kell leertekeljük öket se.. Főleg mikor meglepik majd a németeket a döntőben.... nincs ahogy meglepjek öket ... nincs ahogy meglepje valaki öket.. Hát ha olyan gyengén szerepelnek mint a tegnap....akkor nem kizárt...If you say so... összeszedik magukat meglatod..erre vartak..erre tartottak magukat..
Ejnye....támad a Kloss familia...