0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ma este Horvátország - Törökország.Horvátok szimpatikus csapat, "törökök" pedig mocskok. De azért én rájuk tippeltem, mert fanatikusan tudnak játszani.jah, és kőltői kérdés : miért kell meccset nézni, ha tudjuk ki a nyertes?
Egy biztos : németek döntősök.
Idézetet írta: bici - 2008 Június 21, 12:38:00 amEgy biztos : németek döntősök. Egy biztos....nem ertesz a focihoz....ilyent kijelenteni szegyen....
Idézetet írta: milan - 2008 Június 21, 09:47:28 amIdézetet írta: bici - 2008 Június 21, 12:38:00 amEgy biztos : németek döntősök. Egy biztos....nem ertesz a focihoz....ilyent kijelenteni szegyen.... Te Milan !!! Csak gondolkozz normálisan.Német-Török elődöntő lesz.Törökökkel már háromszor csoda történt.Negyedszer már nem lesz.Ez tutti biztos.
Fociban ?Ugyan.... és a hollandok túl szépen játszonak, hogy az olaszokat kétszer legyűrjék.és az olaszok a spanyolokat kiütik.
Idézetet írta: bici - 2008 Június 21, 12:28:19 pmFociban ?Ugyan.... és a hollandok túl szépen játszonak, hogy az olaszokat kétszer legyűrjék.és az olaszok a spanyolokat kiütik. 1 et ertek veled tokeletesen felig mert biztos Nemet donto lessz de meg nem tudom kivel (vagy olasz vagy spanyol)
Idézetet írta: El Barto - 2008 Június 21, 05:45:07 pmIdézetet írta: bici - 2008 Június 21, 12:28:19 pmFociban ?Ugyan.... és a hollandok túl szépen játszonak, hogy az olaszokat kétszer legyűrjék.és az olaszok a spanyolokat kiütik. 1 et ertek veled tokeletesen felig mert biztos Nemet donto lessz de meg nem tudom kivel (vagy olasz vagy spanyol)akkor már ketten vagyunk akik nem értünk a focihoz...Milán szerint. aha...most már leesett a tantusz..Milan a hollandokkal tart..., mert Van Basten AC Milan játékos volt.Ezért akar holland döntőt.Ezért nem lesznek a hollandok döntősök
A hollandok hamarabb kiestek amint gondoltam.Kár értük.Milan...sajnálom...Most már tényleg a németekkel kell tartsak.
Idézetet írta: bici - 2008 Június 22, 10:27:14 amA hollandok hamarabb kiestek amint gondoltam.Kár értük.Milan...sajnálom...Most már tényleg a németekkel kell tartsak. Engem ne sajnálj...nincsa amiért...Ez nem jött össze, majd következő alkalommal...Amúgy nem tudom miket beszéltek de a hollandok ott vannak az elődöntőben...vagy Guus Hiddink nem holland??? Davai Russia!!!