Szerző Téma: Segitsetek Picinek!  (Megtekintve 16684 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető hadex

• Junior
  • **
Re: Segitsetek Picinek!
« Válasz #30 Dátum: 2008 Június 28, 06:52:50 pm »
TISZTELT HITETLENKEDŐK!!!
Ha van olyan olyan ember aki kétségbe próbálja vonni ennek az adakozásnak nevezett nemes gesztusnak a jogszerűségét, annak nagyon szívesen felsorolok néány diagnózist "MAGYARUL!!!", hogy megértsék, ok???

1.SZÍVTÁGULAT-idiopátiás dilatativ kardimiopátia
 2.SÚLYOS SZÍVELÉGTELENSÉG (NIHA II/III)... (ez már magában is... hááát, nehezen túlélhető...)
 3.MÁSODLAGOS SZÍVRITMUS ÉS INGERÜLETVEZETÉSI ZAVAROK!!!
 4.THALASEMIA-MINOR-veleszületett vérszegénység, ami sajnos növeli egy esetleges műtétnél a kockázati tényezőt!!!

Amennyiben még ez sem lenne elég, tudtommal a honlap készítői rendelkeznek a kórházi zárójelentések másolataival, valamint a karitativ b.számla nyitásához is kell a polgármesteri hivatal engedélye, orvosi ajánlólevél, minden családtag jövedelem igazolása,.... stb, stb.

SUMMA-SUMMARUM: Én csak azt tudom üzenni mindenkinek aki nem ismeri ezt a Pici lányt, mielött elkezdene bárrkinek a becsületébe gázolni: INFORMÁLODJON!!!! ... ha már a világhálón pásztázik... NEM?

Aki pedig valamiféle csalás gyanúját vélte volna esetleg felfedezni, annak csak egy apróságot szeretnék üzenni:

NE MAGADBÓL INDULJ KI!!! JA? És soha ne kerülj ilyen szituációba... Hát ennyi a véleményem...

Akkor az orvosi igazolást, és bármilyen doksit ami használható tegyétek be a lapba , és ne okitsátok az embert, és ne okoskodjatok!!!
Mert enélkül aki külföldőn próbál pénzt szerezni , azt csalónak nézik.
És ne velem veszekedjetek, OK ?

Ez nem okoskodás, nem veszekedés hanem talán ugyanúgy szabad véleménynyilvánítás, mint a Tied is. Érted, ugye?
NEVER SAY NEVER!

Nem elérhető hadex

• Junior
  • **
« Válasz #31 Dátum: 2008 Június 28, 07:05:08 pm »
TISZTELT HITETLENKEDŐK!!!
Ha van olyan olyan ember aki kétségbe próbálja vonni ennek az adakozásnak nevezett nemes gesztusnak a jogszerűségét, annak nagyon szívesen felsorolok néány diagnózist "MAGYARUL!!!", hogy megértsék, ok???

1.SZÍVTÁGULAT-idiopátiás dilatativ kardimiopátia
 2.SÚLYOS SZÍVELÉGTELENSÉG (NIHA II/III)... (ez már magában is... hááát, nehezen túlélhető...)
 3.MÁSODLAGOS SZÍVRITMUS ÉS INGERÜLETVEZETÉSI ZAVAROK!!!
 4.THALASEMIA-MINOR-veleszületett vérszegénység, ami sajnos növeli egy esetleges műtétnél a kockázati tényezőt!!!

Amennyiben még ez sem lenne elég, tudtommal a honlap készítői rendelkeznek a kórházi zárójelentések másolataival, valamint a karitativ b.számla nyitásához is kell a polgármesteri hivatal engedélye, orvosi ajánlólevél, minden családtag jövedelem igazolása,.... stb, stb.

SUMMA-SUMMARUM: Én csak azt tudom üzenni mindenkinek aki nem ismeri ezt a Pici lányt, mielött elkezdene bárrkinek a becsületébe gázolni: INFORMÁLODJON!!!! ... ha már a világhálón pásztázik... NEM?

Aki pedig valamiféle csalás gyanúját vélte volna esetleg felfedezni, annak csak egy apróságot szeretnék üzenni:

NE MAGADBÓL INDULJ KI!!! JA? És soha ne kerülj ilyen szituációba... Hát ennyi a véleményem...

Ok , értem én...

Ezt a szöveget felteszed az emliett cikk hozzászólásában is ?
Akár oda is felkerülhet! gondolom nem kell szégyenkeznem a véleményem miatt...
NEVER SAY NEVER!

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #32 Dátum: 2008 Június 28, 08:30:40 pm »
Sőt... fel is kell tenni...
Én már feltettem...  ;D ;D ;D

De az egész olyan ott úgy, mintha csak saját magammal beszélek... Érted ?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #33 Dátum: 2008 Június 28, 09:05:01 pm »
na jo szerintem 1 dolog biztos mindenki jot akar picinek s ez a fontos nem mi s a hulye "veszekedesunk" hanem pici es az hogy minel hamarab meggyogyuljon...  :ok:
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #34 Dátum: 2008 Június 28, 09:06:35 pm »
na jo szerintem 1 dolog biztos mindenki jot akar picinek s ez a fontos nem mi s a hulye "veszekedesunk" hanem pici es az hogy minel hamarab meggyogyuljon... :ok:

Igy igaz.

Nem elérhető hadex

• Junior
  • **
« Válasz #35 Dátum: 2008 Június 28, 10:26:39 pm »
na jo szerintem 1 dolog biztos mindenki jot akar picinek s ez a fontos nem mi s a hulye "veszekedesunk" hanem pici es az hogy minel hamarab meggyogyuljon... :ok:

Igy igaz.
Köszi. Végigolvastam a hozzászólásokat a virtuson, hogy teljesen képben legyek és örülök, hogy felkerültek az itteni vélemények is!
    SŐT. Azért is örülök, mert még alig kezdtem el néhány napja írni a Fórumra és máris sikerült olyan vitában keveredni, ami látszólag rajtam kívül még elég sok embert felvillanyozott. Ha igazán tárgyilagosak akarunk lenni, azért ott is több a pozitiv vélemény, nem igaz? Remélem felkerülnek a weboldalra mielöbb azok a "bizonyos" dokumentumok és akkor mindenki leszakad erről a fránya gyanúsítgatós témáról!
NEVER SAY NEVER!

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #36 Dátum: 2008 Június 28, 10:35:01 pm »

Igy igaz.
Köszi. Végigolvastam a hozzászólásokat a virtuson, hogy teljesen képben legyek és örülök, hogy felkerültek az itteni vélemények is!
 SŐT. Azért is örülök, mert még alig kezdtem el néhány napja írni a Fórumra és máris sikerült olyan vitában keveredni, ami látszólag rajtam kívül még elég sok embert felvillanyozott. Ha igazán tárgyilagosak akarunk lenni, azért ott is több a pozitiv vélemény, nem igaz? Remélem felkerülnek a weboldalra mielöbb azok a "bizonyos" dokumentumok és akkor mindenki leszakad erről a fránya gyanúsítgatós témáról!

na épp ezért esett nekem rosszul az egész.
Persze, hogy vannak pozitiv visszajelzések... mert másképp nem irtam volna ide a negativokat is.
De a lényeg, hogy egyik virtus tag, megigérte, hogy alapitványokat is megtud keresni....

Nem elérhető hadex

• Junior
  • **
« Válasz #37 Dátum: 2008 Június 28, 10:53:53 pm »

Igy igaz.

na épp ezért esett nekem rosszul az egész.
Persze, hogy vannak pozitiv visszajelzések... mert másképp nem irtam volna ide a negativokat is.
De a lényeg, hogy egyik virtus tag, megigérte, hogy alapitványokat is megtud keresni....
Remélem Ő is sikerrel fog járni, jobbanmondva eljárni. sajnos az óra ketyeg, kegyetlenül...
NEVER SAY NEVER!

Nem elérhető hadex

• Junior
  • **
« Válasz #38 Dátum: 2008 Június 29, 08:12:00 am »
Sőt... fel is kell tenni...
Én már feltettem...  ;D ;D ;D

De az egész olyan ott úgy, mintha csak saját magammal beszélek... Érted ?
Újra felmentem a virtusra, és végigpásztáztam az összes véleményt... Újra és újra...
Köszönöm, hogy csatoltad az itten anyagokat remélem, hogy elöbb vagy utobb belátják, hogy tévedtek azok akik eddig kételkedtek.
Hidd el nem olyan, "mintha csak magaddal beszélnél"! BÍzom benne, hogy meg lesz a gyümölcse :great: :great: :great:
NEVER SAY NEVER!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #39 Dátum: 2008 Június 29, 11:50:46 pm »
TOTAL (2008.06.27)    11.665,00 RON    1015,00 EURO    22.000,00 HUF   150 USD

hat ez tenyleg szep osszeg de ami meg szebb hogy 11065 latogatoja volt eddig a Sitenak igen 11065   gratulalok a webmesternek es azoknak akik terjesztik biztos jol esik picinek hogy tudja hanyan melette vannak...   :ok:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #40 Dátum: 2008 Június 30, 04:59:20 pm »
Egy kérdés: Honnan jön ez a 150-200 ezer eurós operáció? Külföldön kell megoperálni?

Aki tudja erre a választ az irjon, mert amint hallotam Pici, Benedek orvosnál van...s ez a bizonyos Benedek nagyon hires doki (jó sok negativ vélemény van róla...).

Ezzel a feltett kérdéssel én nem kételkedni akarok, csak segiteni...hátha olcsóbban jön ki ez a műtét.

Meg egy másik ajánlatt: nem lenne jobb esetleg más klinikán, mondjuk Pesten megvizsgálni??

Én őszintén nem bizznák meg egy diagnózisban.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #41 Dátum: 2008 Június 30, 06:18:25 pm »
hat szerintem nem kell mi mondjuk neki hogy mit csinaljon mert biztos tudjak es megerdeklodtek...
arrol az orvosrol en is rosszakat hallottam... 

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #42 Dátum: 2008 Június 30, 07:46:53 pm »
Lehet, hogy az. Az apám peacemakerének a beültetése is ingyenes volt, az orvos majdnem leharapa a fejünket, kétszer is. Először, amikor megkérdeztük, hogy mennyibe kerül: "Mit képzelnek, itt nem a piacon vagyunk!!!" Másodszor meg, amikor dadogás nélkül bejelentette, hogy mennyi "figyelmességért" hajlandó elvégezni a műtétet..
Harmadszor, amikor apám már nem élt, egy orvosi "szokványbaleset" következményeként, nos, akkor hallgatott...
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #43 Dátum: 2008 Június 30, 10:04:51 pm »
ezeket a dolgokat Picitöl kellene megkerdeni...miert nem mennek mas orvoshoz is? mennyire erdeklödtek meg az egesz dolgot...?? en nagyon sajnalom hogy ebbe a helyzetbe van es epp ezert javasolnak en is egy masodik velemenyt...
You can´t live in fear !

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #44 Dátum: 2008 Június 30, 10:16:19 pm »
Szombaton este, 2008 junius 8.-an 112 es TITAN jotekonysagi koncert lesz a Crinul-ban. A belepo jegy ara 10 RON, de ezen kivul is lehet adomanyozni a helyszinen.

junius 28-an (huszonnyolcadikan!)

Milyen volt a Jótékonysági est? Képek?