Szerző Téma: Süket duma  (Megtekintve 21404 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Süket duma
« Dátum: 2006 Február 20, 11:54:02 pm »
Ma kaptam ezt az üzenetet(privátban):
Idézetet írta: bicikli
Nem tudom ismet mukodik az a kibaszott kommunista cenzura?  :great:miert nem lehet  a hontalansagrol temat nyitni?vagy felsz? :icon_confused: nem lesznek ott a nacionalistak,ne felj,kisocsem.Van valami fogalmad a szociologiarol?Mert latom ertelmes emberke lehetsz, mert Kolozsvarra jarsz az egyetemre.akkor van. Halottal mar elotanulmanyrol?
Na legyszi tedd fel a folapra. KOSZIKE,
                                                       PORTIK LACI
Ez a válaszom rá(kiment üzenetbe is):

Idézetet írta: vmlinuz
A faszom kivan azokkal, akik igy kezdik. Nem tudom, hogy mennyire ismered a fórumokat.  :bash: Vannak témakörök és témák és moderátorok, akik ezeket kezelik. Ha egy téma nem jó helyre került, azt át szokták helyezni bazmeg és nem olyan helyre irni, ahol nincs köze a főtémához. Te szépen bevágtad a legelsőbe, hogy úgyis azt nézik a legtöbben, holott az a weboldallal kapcsolatos észrevételeknek van, nem másra. :uglystupid2: És nem félek, ha olvastad volna a vendégkönyvet régebb, akkor tudnád, hogy szarok rá arra, hogy ki mit mond. A honlap fenntartása nem a te költségeden történik, úgyhogy kuss.(a hangnem azért ilyen, mert igy kezdted)

Szerintetek nem kellett volna áthelyezni a témát(www.szaszregen.ro témakörből az Egyéb-be), vagy én vagyok hülye már megint?
Megjegyzem még azt, hogy átirányitótémát is hagytam neki az eredeti helyen.
« Utoljára szerkesztve: 2006 Február 21, 12:00:40 am írta vmlinuz »
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Süket duma
« Válasz #1 Dátum: 2006 Február 21, 12:10:26 pm »
Biciklinek:  Te érzel is valamit amikor azt mondod,h hontalanság? Ha igen akkor áruld el nekünk is!!!! :-\

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
  • Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
    • Myspace
« Válasz #2 Dátum: 2006 Február 21, 02:00:37 pm »
Bicikli csak jót akart ... de egy picit túl érzékeny, és hát ezért :2guns: egyből

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
  • Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
    • Myspace
« Válasz #3 Dátum: 2006 Február 21, 02:02:01 pm »
Jajj, majdnem elfelejtettem ... Egy kicsit paraszt is...

hawkeye

• Vendég
« Válasz #4 Dátum: 2006 Február 21, 06:37:07 pm »
Hat gyerekek. A forum azert van hogy egymasnak tisztelettel irhasatok nem itt ilyen ocsmany beszedekkel foglalkozunk. Bicikli...ne legyel te sem olyan ideges  :noway: ilyen dolgok nem szepek egy ilyen szep barati korben......

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #5 Dátum: 2006 Február 21, 07:33:58 pm »
Ok.A kemenyebb szavak nem a moderatornak szoltak....hanem egy stilusnak.szomoru,hogy maganak tulajdonitotta.legenyek,semmi ertelme a gennyes beszednek,egymast cseszegetni.tehat:engem nem erdekel,ki mukodteti a lapot ki nem,de feldobtam egy temat,mert ugy ertettem van lehetoseg ra-vagy tevedtem?, es persze kiborit,ha cenzurazva erzem magam, azt,hogy mi a belsorenditek en azt nem tudom ,mert nekem nincs idom egyfolytaban a halon logni.DE.Jo  neven vennem,ha egymast tisztelnek gyerekek,mar csak a korkulombseg miatt is. No szent  BEKE?

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #6 Dátum: 2006 Február 21, 08:14:52 pm »
Bicilkinek:  Válaszolj a kérdésemre? 

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #7 Dátum: 2006 Február 21, 08:32:56 pm »
Ok.A kemenyebb szavak nem a moderatornak szoltak....hanem egy stilusnak.szomoru,hogy maganak tulajdonitotta.legenyek,semmi ertelme a gennyes beszednek,egymast cseszegetni.tehat:engem nem erdekel,ki mukodteti a lapot ki nem,de feldobtam egy temat,mert ugy ertettem van lehetoseg ra-vagy tevedtem?, es persze kiborit,ha cenzurazva erzem magam, azt,hogy mi a belsorenditek en azt nem tudom ,mert nekem nincs idom egyfolytaban a halon logni.DE.Jo  neven vennem,ha egymast tisztelnek gyerekek,mar csak a korkulombseg miatt is. No szent  BEKE?
Látom még mindig nem érted: rossz helyre nyitottad a témádat. Nem volt semmi törölve, csupán áthelyeztem máshova, mivel nem a weboldal működésével kapcsolatos. Ha valaki akar bele irni, nyugodtan irhat. Egyszerűen egy fórum témákra van osztva, és nem kell ezeket egymás között keverni, mert akkor nehezen kereshető és olvasható lesz. Ha egy téma nincs kapcsolatban a témakörrel, akkor az át lesz helyezve a megfelelő helyre.
Itt van: http://www.szaszregen.ro/forum/index.php?topic=23.0
« Utoljára szerkesztve: 2006 Február 21, 08:36:35 pm írta vmlinuz »
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Tilcsi

• Junior
  • **
« Válasz #8 Dátum: 2006 Február 23, 03:18:31 pm »
Te kis akkárki!
A hangnemed az csapnivaló, és kikérem magamnak.Igenis Régenben élnek magyarok,igaz kevesebben mint '90-ben,de ők is,meg mi is akik azóta nem ott élünk pontosan tudjuk kik mentek Vásárhelyre.Lehet,hogy te annyira fiatal vagy,hogy csak hallottál róla,sajnos én át is éltem.Mesélhetek ha kiváncsi vagy.
Ami a hontalanságot illeti,hát nem tudom.Jelenleg két helyen érzem magam otthon.Soha nem éreztem azt,hogy hontalan lennék.Azért kiváncsi lennék te mit gondolsz róla.

hawkeye

• Vendég
« Válasz #9 Dátum: 2006 Február 23, 03:35:51 pm »
Hontalan az......................... :uglystupid2: te huje...nezz a faszad utan bicikli mert felidegesitettel......bocsanat az ocsmany beszedert de eggyes emberek kiszednek a sodrombol........ :2guns:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #10 Dátum: 2006 Február 23, 04:02:53 pm »
Te kis akkárki!
A hangnemed az csapnivaló, és kikérem magamnak.Igenis Régenben élnek magyarok,igaz kevesebben mint '90-ben,de ők is,meg mi is akik azóta nem ott élünk pontosan tudjuk kik mentek Vásárhelyre.Lehet,hogy te annyira fiatal vagy,hogy csak hallottál róla,sajnos én át is éltem.Mesélhetek ha kiváncsi vagy.
Ami a hontalanságot illeti,hát nem tudom.Jelenleg két helyen érzem magam otthon.Soha nem éreztem azt,hogy hontalan lennék.Azért kiváncsi lennék te mit gondolsz róla.

Ha lehet akkor ne keverjük a dolgokat...a vendégkönyvbe ceausescu irt, ő irta azt, hogy Régenben nincsenek  magyarok, itt, ebben a témában peddig másról volt szó...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
« Válasz #11 Dátum: 2006 Február 23, 04:06:23 pm »
Nem tudom ki hogy van vele,de attol függetlenül hogy nagyon régóta nem élek Régenbe,én itt is ott is otthon érzem magam.Az aki hontalannak érzi magát bárhol is,az jegyezze meg,hogy ahol éppen él ott van az otthona!!! :bigok_125:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #12 Dátum: 2006 Február 23, 04:08:35 pm »
Az egész onnan indult ki, hogy bicikli rossz helyre nyitotta a témát és ezért vm áthelyezte egy más témakörbe...mondjuk milyen lenne ha én is irnák a bulikról az Fc Szászrégen témakörbe... :o:
Persze ez biciklinek nem tetszett és ezért privát üzenettet irt, amit ti is láttatok.
Itt semmi 90-es dologról nem volt szó, csak bicikli egy olyan témát nyitott, melynek valóban helye van itt a fórumon, mondjuk egy kicsit durva a cime (hontalanság).
Ő csak véleményeket akart megtudni, hogy ki miért hagyta el a szűlőhelyét stb.

A vendégkönyvbe, peddig egy másik személy ir, ceasusecu ( jó öreg lehet már ceau bácsi...) aki azt irja, hogy Régenben nincsenek magyarok és, hogy mi támadtuk Vásárhelyt....baromság. :wall:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #13 Dátum: 2006 Február 23, 04:10:15 pm »
Ezentúl megkérlek, hogy amit a hontalanságról irni akartok azt irjátok a hontalanság témába: http://www.szaszregen.ro/forum/index.php?topic=23.0

hawkeye

• Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2006 Február 23, 04:18:55 pm »
Kikene titlani azokat a tagokat amelyikek csak ilyen kotekedesekkel foglalkoznak. Ne mint gondolja mindenki magat okosabbnak mint mas azzal hogy helyesiti a masik szavait. Itt nem a helyesirasrol van szo hanem egy baratikorol.

Uzenetet azoknak a tagoknak akik helyesirassal baszogassak az emberek.....Kilesztek tiltva es aztan  :cya:.........