Szerző Téma: Strand.  (Megtekintve 19443 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Strand.
« Válasz #60 Dátum: 2007 Augusztus 08, 02:04:44 pm »
azert a penzert inkabb tennenek 1 oriasi filtert a marosba...       :crazy:

Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #61 Dátum: 2007 Augusztus 08, 02:05:37 pm »
vagy megyek a bisztra patakba furdeni de egessz fel mert ha nem a pasztor (cioban) belepisil... :drak:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #62 Dátum: 2007 Augusztus 16, 11:07:01 am »
A napokban átadják a szászrégeni strandot

A szászrégeni strand építési munkálatait várhatóan a napokban veszi át a polgármesteri hivatal illetékes bizottsága, miután a kivitelezô cég értesíti a hivatalt a beruházás befejezésérôl. Az átvételre második nekifutásra kerül sor, augusztus 3-án ugyanis már készült jegyzôkönyv az elvégzett munkákról. Nagy András polgármester lapunknak elmondta, az átvételt akkor azért kellett elhalasztani, mivel befejezetlen volt a medencék burkolata és nem készült el teljesen a kismedence sem, ugyanakkor a mûködési rendszer nem volt leellenôrizhetô. A polgármester hozzátette: csak akkor írja alá az átvételi jegyzôkönyvet, ha a munkálatokat befejezték és a strandon minden berendezés mûködôképes. A beruházás mintegy 3 millió lej értékû.
Népújság

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #63 Dátum: 2008 Március 28, 09:53:50 am »

A szászrégeni strand építési munkálatait várhatóan a napokban veszi át a polgármesteri hivatal illetékes bizottsága, miután a kivitelezô cég értesíti a hivatalt a beruházás befejezésérôl. Az átvételre második nekifutásra kerül sor, augusztus 3-án ugyanis már készült jegyzôkönyv az elvégzett munkákról. Nagy András polgármester lapunknak elmondta, az átvételt akkor azért kellett elhalasztani, mivel befejezetlen volt a medencék burkolata és nem készült el teljesen a kismedence sem, ugyanakkor a mûködési rendszer nem volt leellenôrizhetô. A polgármester hozzátette: csak akkor írja alá az átvételi jegyzôkönyvet, ha a munkálatokat befejezték és a strandon minden berendezés mûködôképes. A beruházás mintegy 3 millió lej értékû.
Népújság
a mindenit mar egy ev eltelt  de en meg nem furodtem    :2funny: :wall: :2funny:

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #64 Dátum: 2008 Március 28, 11:38:31 am »
a mindenit mar egy ev eltelt  de en meg nem furodtem    :2funny: :wall: :2funny:
Ne félj mert a pipások sem :D
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #65 Dátum: 2008 Március 28, 06:26:00 pm »

Népújság

.. addig is tiszta a víz!!!!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #66 Dátum: 2008 Június 11, 11:00:10 pm »
Hét végére megnyílik a szászrégeni strand

A szászrégeniek hét végén már az Ifjúsági parkban levô, felújított strandon fürdôzhetnek. A közel 3 millió lejes beruházással korszerűsített strandon csúszdás élményfürdô és úszómedence várja a kikapcsolódásra vágyókat. A tavaly befejezett és haszonbérbe adott strandra a belépôjegy a helyi tanács határozata értelmében hét közben 10, hét végén 15 lej.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Június 14, 06:13:03 pm írta Andy »

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #67 Dátum: 2008 Június 12, 10:10:52 am »

A szászrégeniek hét végén már az Ifjúsági parkban levô, felújított strandon fürdôzhetnek. A közel 3 millió lejes beruházással korszerûsített strandon csúszdás élményfürdô és úszómedence várja a kikapcsolódásra vágyókat. A tavaly befejezett és haszonbérbe adott strandra a belépôjegy a helyi tanács határozata értelmében hét közben 10, hét végén 15 lej.

:great: lessz ahol fürödni...!!! be jooooo!! nagyon kivancsi vagyok hogy milyen az uj strand... :icon_confused: a jövö heten megyünk haza es meglatogatjuk..!!  ;)
You can´t live in fear !

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #68 Dátum: 2008 Június 12, 09:24:03 pm »

A szászrégeniek hét végén már az Ifjúsági parkban levô, felújított strandon fürdôzhetnek. A közel 3 millió lejes beruházással korszerûsített strandon csúszdás élményfürdô és úszómedence várja a kikapcsolódásra vágyókat. A tavaly befejezett és haszonbérbe adott strandra a belépôjegy a helyi tanács határozata értelmében hét közben 10, hét végén 15 lej.

hm vajon 2009 ben megint fogom mondani hogy eltelt 1 ev s semmi  :buck2:???

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #69 Dátum: 2008 Június 12, 09:49:51 pm »
Ma voltunk arra, nem néz ki rosszul. A nagy bazinból 2 kisebb lett, meg még van egy vmilyen előrébb és egy egész kicsi pureceknek. Tettek vmi kis csúszdákat is, napozópadokat, s elég fasza fű van egész körbe, lenyirva szépen.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #70 Dátum: 2008 Június 12, 09:57:00 pm »
Ma voltunk arra, nem néz ki rosszul. A nagy bazinból 2 kisebb lett, meg még van egy vmilyen előrébb és egy egész kicsi pureceknek. Tettek vmi kis csúszdákat is, napozópadokat, s elég fasza fű van egész körbe, lenyirva szépen.
s sampon van a romaknak es a tarsadalom also reszenek?
de mind1 mert hogy menjen a strand 40 rendort kene ott tartani...  :icon_smile:

Nem elérhető pancho

• Veterán
« Válasz #71 Dátum: 2008 Június 13, 07:30:56 am »
Szerintem fedett strand jobb lenne, az dragabb s a kiS budossek nem mennenek oda ... nekik kell a nap, hogy barnuljanak :D :D

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #72 Dátum: 2008 Június 13, 01:05:02 pm »
hat az jol hangzik akkor... :ok: megyünk egyet fürödni a jövö heten..?? :icon_confused:
You can´t live in fear !

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #73 Dátum: 2008 Június 13, 01:30:45 pm »
Megyünk :)
hat az jol hangzik akkor... :ok: megyünk egyet fürödni a jövö heten..?? :icon_confused:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #74 Dátum: 2008 Június 13, 04:50:16 pm »
inkabb nem nem akarok vmi gombat osszeszedni  :segg: