Szerző Téma: Champions League  (Megtekintve 13785 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
Re: Champions League
« Válasz #15 Dátum: 2008 szeptember 07, 12:12:08 pm »

Hoppá! Nem Oleg Protaszov, hanem Maurizio Trombetta a Kolozsvári CFR új edzője

A bajnokcsapat szakvezetőjét a klub tegnapi sajtótájékoztatóján mutatták be a közönségnek.

Trombetta két hónapja dolgozik a klubnál, az előző időszakban Andone vezetése alatt másodedzőként tevékenykedett.

A szakember kinevezése némiképpen meglepő, hiszen tegnap kész tényként közölték, hogy a Dnyepr Dnyepropetrovszk kispadjáról frissen menesztett Oleg Protaszov érkezik a Gépész utcai csapat élére.

Akarom Andonet vissza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem bizok ebbe a Trombettaba egyaltalan !!!!!!  :nu: :nu: :nu:
You can´t live in fear !

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #16 Dátum: 2008 szeptember 16, 10:19:57 pm »
HAJRA CFR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125:
You can´t live in fear !

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #17 Dátum: 2008 szeptember 16, 11:51:13 pm »
a legszebb jateka vaegyszer Kolozsvarnak !!!  :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: szuper jatek egy szuper csapattol...!!! igazabol több mint 100 % -ba megerdemeltek a nyeresseget !!!!!!!!!!  :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125: :jump2_125:
hajra fiuk !!!!!!!!! csak igy tovabb !!!!  :jump2_125: :jump2_125: mellettettek vagyunk !!!!!!!!!!!!  :great: :great: :great: :great: :great: :great:
You can´t live in fear !

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #18 Dátum: 2008 szeptember 16, 11:58:03 pm »
hat en nem almodtam volna ilyen szep meccset soha...
szebben nem tudom ha lehetne jatszani...
gratulalok CFR !!!
 :great: :great: :great:

mit mondjak ?

az ugy volt hogy en a nagy CFR szurkolo fogadtam a felesegemmel  akkor ha nyer a CFR kell vegyek neki 1 kurvara draga farmert...
hat holnap megyek vasarolni...

ha holnap a Steaua 7 golt kap tokeletes lessz minden...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #19 Dátum: 2008 szeptember 17, 12:34:51 am »
Hajrá KVSC 1907!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Le a kalappal elöttük. Éljen Pászkány Árpád a csapat tulajdonosa aki 6 évvel ezelött vásárolta meg a csapatot a III. ligában.Ez nem mindennapi teljesítmény.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #20 Dátum: 2008 szeptember 17, 07:20:30 am »
gratulalok CFR !!!

mit mondjak ?

az ugy volt hogy en a nagy CFR szurkolo fogadtam a felesegemmel akkor ha nyer a CFR kell vegyek neki 1 kurvara draga farmert...

Akkor visszaveszik a farmert ?

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #21 Dátum: 2008 szeptember 17, 07:29:22 am »
Öszintén megmondom, hogy mérkőzés elött, azt hittem, hogy a Roma rúg 2 gólt, és aztán beáll, hogy huzza az időt, mert nem akarja megalázni a kolozsváriakat.
Mindenesetre annak örvendek, hogy a kolozsváriak megcáfolták a bukarestieket, akik azzal verték a mellüket,hogy ők többet fognak nyújtani, és ők lesznek azok akik nem fognak szégyent vallani ebben a kiirásban, mert van tapasztalatuk. Ami elvárható volt az erdályi csapattól, azt teljesitettek.Ezentúl minden pont, az már bonusz.
Egy másik dolog ami nagyon tetszett : nem játszottak tipikus román focit.Ha nagy ellenféllelel szembesülnek, jellemző, hogy csak a védekezésre összpontositanak. Tetszett a merész foci, a higgadt játék, a nagy fegyelem, a figyelés.
Igaz, "féltem", hogy a játékosok elfáradnak, és nem fognak figyelmesek lenni.
Gratula Kolozsvár !!!

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #22 Dátum: 2008 szeptember 17, 09:41:05 am »
Öszintén megmondom, hogy mérkőzés elött, azt hittem, hogy a Roma rúg 2 gólt, és aztán beáll, hogy huzza az időt, mert nem akarja megalázni a kolozsváriakat.
Mindenesetre annak örvendek, hogy a kolozsváriak megcáfolták a bukarestieket, akik azzal verték a mellüket,hogy ők többet fognak nyújtani, és ők lesznek azok akik nem fognak szégyent vallani ebben a kiirásban, mert van tapasztalatuk. Ami elvárható volt az erdályi csapattól, azt teljesitettek.Ezentúl minden pont, az már bonusz.
Egy másik dolog ami nagyon tetszett : nem játszottak tipikus román focit.Ha nagy ellenféllelel szembesülnek, jellemző, hogy csak a védekezésre összpontositanak. Tetszett a merész foci, a higgadt játék, a nagy fegyelem, a figyelés.
Gratula Kolozsvár !!!

22 argentin-spanyol-portugál, hogy játsszon román focit??? Vagy ez egy újabb hullám? A Román foci...:)
Erről egy jó kis könyvet lehetne irni.

Szép meccs volt, megérdemelten nyertek a Kolozsváriak...oda kerültünk, hogy hamarosan több a női személy aki követi a mérközéseket (pl. Timi, Odette... ;) ).

El Barto...ne fogadj, mert pénz nélkül maradsz!!!  ;D
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #23 Dátum: 2008 szeptember 17, 09:50:03 am »
Tipikis román foci : autobaza a 16-os környékén. Lásd amint Steaua játszik nagy csapatokkal... vagy egyszerübb a válogatott mérkőzései. Még a román "aranycsapat" is  a kontrák által lettek nagyok. Pozicionális támadosok hiánya.
Igazad van...erről könyvet lehet irni  :)
És a tv-ben kevesebb ál "szakduma". Nagyon zavaró volt, hogy a kolozsvár nyert, és valahogy csak a Steaua szereplése számit.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #24 Dátum: 2008 szeptember 17, 10:10:01 am »
Tipikis román foci : autobaza a 16-os környékén. Lásd amint Steaua játszik nagy csapatokkal... vagy egyszerübb a válogatott mérkőzései. Még a román "aranycsapat" is  a kontrák által lettek nagyok. Pozicionális támadosok hiánya.
És a tv-ben kevesebb ál "szakduma". Nagyon zavaró volt, hogy a kolozsvár nyert, és valahogy csak a Steaua szereplése számit.

Én ezen már nem csodálkozom, egy "Becali fertőzőtt TV adó"-ról van szó.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #25 Dátum: 2008 szeptember 17, 11:53:39 am »
Gratula Kolozsvár !!!

22 argentin-spanyol-portugál, hogy játsszon román focit??? Vagy ez egy újabb hullám? A Román foci...:)
Erről egy jó kis könyvet lehetne irni.

Szép meccs volt, megérdemelten nyertek a Kolozsváriak...oda kerültünk, hogy hamarosan több a női személy aki követi a mérközéseket (pl. Timi, Odette... ;) ).

El Barto...ne fogadj, mert pénz nélkül maradsz!!!  ;D

meg az en otletem volt nagy buszken 1-0 nal azt mondtam meg egyelnonel is TImi nyer s azon gondolkoztam hogy 2 gol kulonbsegre fogadjunk de szerencsere befogtam a buta szamat  :2funny:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #26 Dátum: 2008 szeptember 17, 08:29:49 pm »

Én ezen már nem csodálkozom, egy "Becali fertőzőtt TV adó"-ról van szó.

Az én is észrevettem az este a Pro "békáli" Tv-én hogy a mecs végén volt 2 x 10 perc reklám két rövid interjú és aztán Vége.Nagyon fáj nekik hogy a Kolozsvár pozitívan kezdte a szereplést.Biztos vagyok benne hogy ma este a Steoaia mecs után jóval bővebb lesz a műsor a mecs után függetlenűl az eredménytől.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #27 Dátum: 2008 szeptember 18, 08:40:53 am »
hat meg volt az is
Steaua - Bayern München 0-1
vekeony de megis 3 pont a Bayernnak  :yeah:

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #28 Dátum: 2008 szeptember 20, 03:31:17 pm »
gratulalok CFR !!!

mit mondjak ?

az ugy volt hogy en a nagy CFR szurkolo fogadtam a felesegemmel akkor ha nyer a CFR kell vegyek neki 1 kurvara draga farmert...

Akkor visszaveszik a farmert ?
Arrol nem volt szo...  :) Amit mar megnyertem nem adom vissza...  :icon_smile:
You can´t live in fear !

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #29 Dátum: 2008 október 01, 11:38:59 pm »
 :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great: :great:

HAJRA CFR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       KOLOZSVAR RULEZ...