Szerző Téma: Champions League  (Megtekintve 14409 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Champions League
« Válasz #180 Dátum: 2011 Május 31, 12:19:44 am »
Nekem nem csak a játék tetszett, hanem a FAIR PLAY mentalitás, amikor átvették a kupát.
Nem hiszem, hogy ez a Milan-nál , vagy a Real-nál megtörtént volna.
Szerintem,ekkor látszott a CSAPATSZELLEM.

Egy másik érdekes tény :Messi messzemenően jelenleg a világ legjobb játékosa, és megsem ő a csapatkapitány.

Így van...akkora parasztok a Milan játékosai, hogy ők belehánytak volna a kupába... :idiot2:
... s aztan kiittak volna az egesszet...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #181 Dátum: 2011 Május 31, 10:42:36 am »
Nekem nem csak a játék tetszett, hanem a FAIR PLAY mentalitás, amikor átvették a kupát.

Egy másik érdekes tény :Messi messzemenően jelenleg a világ legjobb játékosa, és megsem ő a csapatkapitány.

Így van...akkora parasztok a Milan játékosai, hogy ők belehánytak volna a kupába... :idiot2:

Jelen állás szerint a Barca még legalább 5 évet uralni a fogja a BL-t.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #182 Dátum: 2011 Május 31, 03:34:05 pm »

Őszintén kétlem. Az egy dolog, hogy szép focit játsszanak, meg több, mint valószínű, hogy mindig ott lesznek valahol az elődöntőben, ha nem a döntőben, de azért nem akkora az előnyük, hogy a többieknek ne legyen esélyük.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #183 Dátum: 2011 Május 31, 06:29:32 pm »
szerintem van 6-7 csapat a "majdnem" Barcelona szinten csak nalluk talal minden ...    egy kicsi valtozas es beeshetnek a real madrid semaba ... manchester city semaba stb... csomo szuper jatekos s nem nyernek semmit... nem is hianyzik sok , megveszi a city 200 mioert messit , elmegy guardiola leserül xavi ... es vege...

attol eltekintve , hogy nem minden meccsen jatszodnak jol...   a Schalke megverte az Intert habar nem is lehet osszehasonlitani a ket csapatot tehat a Barca is kikaphat pl: Dortmundtol...

nem hiaba nem nyerte senki az utobbi idobe ketszer a BL-t egymasutan...
szerintem a Barcelona sem fogja megnyerni a következöt....
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #184 Dátum: 2011 Május 31, 09:43:45 pm »

Őszintén kétlem. Az egy dolog, hogy szép focit játsszanak, meg több, mint valószínű, hogy mindig ott lesznek valahol az elődöntőben, ha nem a döntőben, de azért nem akkora az előnyük, hogy a többieknek ne legyen esélyük.

Nem vagyok én Barca drukker, de ebben az idényben ők voltak a legkonstansabbak, vagyis nem volt nagy hullámvölgyük.Kíváncsi vagyok, hogy jövőben melyik csapat tud keresztbe tenni neki.