0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
szerintem az utolso evek leggyengebb dontoje volt...a Bayern nem volt kepes tobbre de azert azt mondani hogy egy csapat amelyik 71% nem lassa a labdat megerdemli a nyereseget.....inkabb jutott volna a Barcelona a döntöbe mert akkor legalabb 3-1 , 4-1 lett volna az eredmeny es a szep foci nyert volna...azert mely tiszteletem az olasz tatkika elött mert ennyire bezarni tudni kell...
Nem vagyok én nagy Murinho szurkoló de szerintem sokan az Inter játékát a BL meccsek alapján ítélik el.Ne felejtsük el hogy itt nem a szép játékon vagy a lényeg hanem a továbbjutáson. A mai foci már annyira a taktikára épül hogy egy pár éven belül nem is nagyon fogunk látni úgymond szép meccseket. Murinho ő az úttörő.Sokan fogják követni még.Visszatérve az Interre ők teljesen más focit játszottak az Olasz bajnokságban.Ha visszapillantunk az elmúlt szezonra a Seria A-ban azt vesszük észre hogy az Inter nagyon sok mérkőzést az utolsó 5-10 percben lőtt góljaival nyerte meg.Ezt nem lehet azzal elérni hogy "csak védekezünk és tördeljük a játékot."
nem mintha szeretnem az ac milant de ok szepen jatszodva is nyertek es regebb a Juventus is...en remelem hogy meg olyan dontok is lesznek mind a milan-liverpool...
Bajnokok Ligája sorsolásCsütörtökön megtörtént a Bajnokok Ligája csoportjainak sorsolása. A CFR az E csoportba került a Bayern München, az AS Róma és az FC Basel csapataival. Szeptember 15-én hazai pályán játssza első mérkőzését az FC Basel ellen.Lóri barátom: Hogy s Kivel?
Idézetet írta: Andy - 2010 augusztus 27, 10:17:26 pm Bajnokok Ligája sorsolásCsütörtökön megtörtént a Bajnokok Ligája csoportjainak sorsolása. A CFR az E csoportba került a Bayern München, az AS Róma és az FC Basel csapataival. Szeptember 15-én hazai pályán játssza első mérkőzését az FC Basel ellen.Lóri barátom: Hogy s Kivel?19.10 mar rendeltem jegyet 1 rangut meghozza
Idézetet írta: El Barto - 2010 augusztus 28, 01:57:42 pmIdézetet írta: Andy - 2010 augusztus 27, 10:17:26 pm Bajnokok Ligája sorsolásCsütörtökön megtörtént a Bajnokok Ligája csoportjainak sorsolása. A CFR az E csoportba került a Bayern München, az AS Róma és az FC Basel csapataival. Szeptember 15-én hazai pályán játssza első mérkőzését az FC Basel ellen.Lóri barátom: Hogy s Kivel?19.10 mar rendeltem jegyet 1 rangut meghozza Gondolom hogy a kolozsvári szurkoló szektorba