Feri, én most nekiállok tanitani téged, ha meg nem haragszol.
1.ElBarto hozzám szólt, arra utalt, hogy ha meg vagyok elégedve veled, az azt jelenti, kevesebbet várok, mint korábban, igy te is feléred a szintet.
2. a megjegyzésre te válaszoltál, hogy ez nem igy van, holott ezt EGYEDÜL ÉN TUDHATOM - szóval az én nevemben beszéltél.
3. A hasonló dolgokért mondja bici, hogy az ő nevében beszélsz.
Kérlek: amikor elolvasol egy hozzászólást, gondold meg, kinek szól, és ha nem a tied, vagy nincs valami ÚJ hozzászólni valód, ne mondj semmit. Ettől nem fogsz butábbnak tűnni, nekem elhiheted. Tudod, ha túl sokszor értesz egyet minden aprósággal, mint ahogyan mostanig szoktál, azt gondoljuk rólad, hogy nyalsz. Ha meg folyton ellenkezel, akkor azt, hogy egy kekeckedő üresfejű alak vagy. Azt gondolom, az elolvasott könyvek és a megtanult tananyag hatására most már ideje lenne elgondolkodnod a világ dolgain és kialakitanod egy véleményt róluk. Nem úgy, hogy valami szimpatikus, és azt elhiszed, aztán jön egy másik szimpatikus megfogalmazás, és akkor azt hiszed el, hanem egyszer olvasss el valamit, gondolkodj rajta, aztán gondold meg/olvasd el az ellenkezőjét, aztán juss valahogy egy valamilyen konszenzusra. A gyerek abban különbözik a felnőttől, hogy befolyásolhatóbb és a döntései nem véglegesek, illetve érzelmeken alapulnak. Neked most kellene elkezdened eligazodni a világban, hát rajta...