Szavazás

Mi a véleményed a www.szaszregen.ro -ról?

Tetszik
37 (92.5%)
Nem tetszik
2 (5%)
Nem érdekel
1 (2.5%)

Összes szavazó: 34

Szerző Téma: www.szaszregen.ro  (Megtekintve 10003 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
Re: www.szaszregen.ro
« Válasz #60 Dátum: 2009 április 01, 07:25:45 pm »
Taknyos fiatal és opportunista hozzáállás  :2funny: :poke: ::)
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #61 Dátum: 2009 április 01, 08:05:37 pm »
nem kérdem hogy miért, mert úgysem válaszolsz Piros  :poke: ::)

woh... isteni idő volt ma  :) igazi Tavasz!!!
már ideje)

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #62 Dátum: 2009 április 01, 10:29:24 pm »
Köszönöm Piros...ez nagyon jol esett....
You can´t live in fear !

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #63 Dátum: 2009 április 01, 10:55:47 pm »

ne vedd magadra Timi) szerintem nekem szólt  ;D

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #64 Dátum: 2009 április 01, 11:05:31 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D

csak semmi durvasság lányok... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #65 Dátum: 2009 április 01, 11:09:39 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D

csak semmi durvasság lányok... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
En helyetted nem bujnak bele a lanyok dolgaba.... :drak:
You can´t live in fear !

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #66 Dátum: 2009 április 01, 11:30:09 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D

az iszapbirkózás biztos jobban tetszene  :2funny:

Nem elérhető piros

• Rezidens
« Válasz #67 Dátum: 2009 április 02, 03:04:53 pm »
Na, azért mégis válaszolok, mert félig komolyan és félig tréfásan mondtam, hogy opportunisták vagytok a nagy életörömötökkel, de mint tudjuk, minden viccnek fele való.
Amennyiből lehet, persze, örülni kell, én sem vagyok az orrok lógatásának nagy hive, de nem mindig lehet.
Vannak olyan periodusok az életünkben, amikor fejreállhatsz és a legszebb mosolyodat teheted ki a vitrinbe, mégsem tudsz semminek örülni. És, ez, sajnos, az idő múlásával egyre szaporodik: nem mintha az idősebbeknek több bajuk lenne, mint a fiataloknak, hanem, mert már nem elég rugalmasak, azaz nem tudják alkalmazni Timi amúgy nagyonis egészséges szlogenjét.
Másrészt meg... Lehetnek olyan helyzetek, amikor nem a könnyebb út a jobb út - és akkor lehet, hogy nem örülni kell, vagyis nem arra koncentrálni, ami pillanatnyi jó, hanem kiállni valamiért, és a pillanatnyi rosszat választani a hosszútávú jó reményében.
Timi, eszem ágában sem volt megsérteni téged, csak talán kicsit túl komolyan elgondolkodtam a te heves és vidám felkiáltásodon. Ne haragudj.  :kiss2:

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #68 Dátum: 2009 április 03, 12:04:39 am »
Na, azért mégis válaszolok, mert félig komolyan és félig tréfásan mondtam, hogy opportunisták vagytok a nagy életörömötökkel, de mint tudjuk, minden viccnek fele való.
Amennyiből lehet, persze, örülni kell, én sem vagyok az orrok lógatásának nagy hive, de nem mindig lehet.
Vannak olyan periodusok az életünkben, amikor fejreállhatsz és a legszebb mosolyodat teheted ki a vitrinbe, mégsem tudsz semminek örülni. És, ez, sajnos, az idő múlásával egyre szaporodik: nem mintha az idősebbeknek több bajuk lenne, mint a fiataloknak, hanem, mert már nem elég rugalmasak, azaz nem tudják alkalmazni Timi amúgy nagyonis egészséges szlogenjét.
Másrészt meg... Lehetnek olyan helyzetek, amikor nem a könnyebb út a jobb út - és akkor lehet, hogy nem örülni kell, vagyis nem arra koncentrálni, ami pillanatnyi jó, hanem kiállni valamiért, és a pillanatnyi rosszat választani a hosszútávú jó reményében.
Timi, eszem ágában sem volt megsérteni téged, csak talán kicsit túl komolyan elgondolkodtam a te heves és vidám felkiáltásodon. Ne haragudj.  :kiss2:
Nem haragszok Piros es megtudom erteni a fentieket....Persze mindenkinek vannak nehezebb pillanatai az eletbe amikor nem tunik semmi se rozsasnak...Csak en hiszek az optimizmusba...Ez van...Gyogyithatatlan optimista vagyok es habar nem mondom hogy nincsenek nekem is pillanataim amikor letorok,azert mindig a dolgok jo felet szeretem latni...Es az a felfogasom hogy igy normalis....Minden rosszban megkapni a jot es nem forditva....Ying es Yang....optimista szemekkel nezve... :icon_smile: Ugyhogy ez vagyok en....remelem turheto es elfogadhato... :crazy2:  ;)
You can´t live in fear !

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #69 Dátum: 2009 április 03, 12:28:40 pm »
Hm... nem emlékszem, hogy valaki emlitette volna, hogy a GAGA rádió-nak Régenben is van studiója...
A tegnap - átutazóban voltam- Kodolányi Imola müsőrát hallgattam... és elég jó, nem csöpőgös zenéket dobott be...

Nem elérhető piros

• Rezidens
« Válasz #70 Dátum: 2009 április 03, 10:18:05 pm »
mindig a dolgok jo felet szeretem latni...Es az a felfogasom hogy igy normalis....Minden rosszban megkapni a jot es nem forditva....Ying es Yang....optimista szemekkel nezve... :icon_smile: Ugyhogy ez vagyok en....remelem turheto es elfogadhato... :crazy2:  ;)
Mi az hogy! Több ilyen emberre lenne szükség manapság. Csak, bár én is ilyennek tartom magam, volt olyan pillanatom (eltartott vagy egy évig, másfélig  ;D), amikor nem tudtam őszintén mosolyogni, mert bármennyire nem akartam, a negativumok elnyomtk a jó dolgokat. Bár lehet, ezen egyszer kell túlesni, és ha túléled aztán jöhet bármi, mindig fenn leng a zászló  ;)

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #71 Dátum: 2009 április 04, 08:49:48 pm »
mindig fenn leng a zászló  ;)
UGY VAN !!!!!  :great: :jump2_125:
You can´t live in fear !

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #72 Dátum: 2009 április 08, 01:18:21 am »
Hihetetlen ez a Google Adsense. Magyar tartalomra meglepően idiótán működik.
Ami még hihetetlenebb, hogy 1 és fél hónap alatt kemény 79 cent bevételt generált. Nem ér egy szart, ki fogom dobni. Pedig több, mint 100 látogató van naponta, a szokásos tagokon kivül. De ki a hóhér klikkel holland reklámra? Még a román talán elmegy...
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #73 Dátum: 2009 április 08, 02:51:06 am »
Hihetetlen ez a Google Adsense. Magyar tartalomra meglepően idiótán működik.
Ami még hihetetlenebb, hogy 1 és fél hónap alatt kemény 79 cent bevételt generált. Nem ér egy szart, ki fogom dobni. Pedig több, mint 100 látogató van naponta, a szokásos tagokon kivül. De ki a hóhér klikkel holland reklámra? Még a román talán elmegy...
engem idegesit...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #74 Dátum: 2009 április 13, 09:12:17 pm »
Hm... nem emlékszem, hogy valaki emlitette volna, hogy a GAGA rádió-nak Régenben is van studiója...
A tegnap - átutazóban voltam- Kodolányi Imola müsőrát hallgattam... és elég jó, nem csöpőgös zenéket dobott be...

Ha nem csal a memóriám akkor én annak idején megemlítettem vagy a fórumban vagy a vendégkönyvben.