0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Idézetet írta: Feri - 2009 január 25, 08:09:16 pmIdézetet írta: piros - 2009 január 25, 01:57:17 pmFeri, én a világválság helyett inkább valami pasit kérek, ha lehet... S nem is akármilyent! Milyet kersz az alabbiak kozul:a.) Arnold Schwaizenegger profilbolb.) Brad Pitt egyenesbolc.) Bruce Willis amerikabol.U.i. "Oly nehez a valasztas." Idezet az Illestol.Feri, nem kaphatnék valami rendes pasit? Muszj valami műanyaggal beérnem?? Mondtál volna egy Rózsa Sándort, egy hirességet, mittudomén, monnyuk... Teller Edét, vagy, ha már szinészről van szó, Kabos Gyulát...PPP
Idézetet írta: piros - 2009 január 25, 01:57:17 pmFeri, én a világválság helyett inkább valami pasit kérek, ha lehet... S nem is akármilyent! Milyet kersz az alabbiak kozul:a.) Arnold Schwaizenegger profilbolb.) Brad Pitt egyenesbolc.) Bruce Willis amerikabol.U.i. "Oly nehez a valasztas." Idezet az Illestol.
Feri, én a világválság helyett inkább valami pasit kérek, ha lehet... S nem is akármilyent!
Idézetet írta: vmlinuz - 2009 január 27, 06:52:10 pmBici: van még hó a Hargitán? Lehet sizni?holnap megnézem, mert arra felé megyek...Annyit tudok, hogy Keresztúron, meg Udvarhelyen TAVASZ van
Bici: van még hó a Hargitán? Lehet sizni?
Idézetet írta: bici - 2009 január 27, 07:18:28 pmIdézetet írta: vmlinuz - 2009 január 27, 06:52:10 pmBici: van még hó a Hargitán? Lehet sizni?holnap megnézem, mert arra felé megyek...Annyit tudok, hogy Keresztúron, meg Udvarhelyen TAVASZ vanA Hargitán, jelenleg nincs síelésre alkalmas hó. De ma este 6 óra felé Csikszereda- Udvarhely útvonalon ,Hargitafürdő magasságában -kb 5 km-es szakaszon ,havazott.Egyébként nagyon vékony szél fújt ma egész nap.
Egyetertek!
Feri, számodra is van egy jó hirem: mindenek ellenére még élsz. És ez azt mutatja, hogy a világban az emberek egyre toleránsabbak, türelmesebbek embertársaik iránt...
bici, hogy te milyen naiv vagy... Hát nem látod, hogy nincsenek???
Megmondom a megoldást: NEM KELL FOGLALKOZNI VELE!!!! Csak arra a hozzászólására reagáljunk ami normális.
7 napig Feri mentes fórumunk lesz, elküldtem kussolni.