0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Bici, már megint elővetted a nőgyűlölő szingliellenes dumádat . Pedig ha valakinek, akkor neked imádni kellene a szingli nőket:-)
Idézetet írta: El Barto - 2009 Május 04, 05:08:29 amha igy haladunk lessz Kid in a Bottle csak kicsi vizet kell ra onteni s megvan , szint , nemet es minden mas opciot is lehet valasztani... na de most mar komolyan ha nincs kedved 9 honapot terhes lenni illetve nem engeded meg magadnak mert star vagy hat akkor adoptalj egy gyereket hanyan vannak azarva hazba...de mar epp igy... ez megerdemel egy egesseges -t és egyes szingli picsák : sarah igy csnál, csináljak én is úgy ....van egy szingli ismerősőm : ki tudtam olvasni rendesen, hogy azon a héten mit fog csinálni, ha megnéztem a Szex és New York aktuális részét...
ha igy haladunk lessz Kid in a Bottle csak kicsi vizet kell ra onteni s megvan , szint , nemet es minden mas opciot is lehet valasztani... na de most mar komolyan ha nincs kedved 9 honapot terhes lenni illetve nem engeded meg magadnak mert star vagy hat akkor adoptalj egy gyereket hanyan vannak azarva hazba...de mar epp igy... ez megerdemel egy egesseges -t
na szóval, a TV2 egyik esti müsőrában a következők hangoztak el :Jack Nicholson 9000 nőt dugott meg. A magyar rekordot Komár László vezeti 2000 nővel.
Nem hiszem semmifelekeppen....
Idézetet írta: k_timi - 2009 Május 09, 09:06:48 pmNem hiszem semmifelekeppen.... pedig bizti hogy nem kevés, mégha nem is olyan rengeteg, mint amennyit állít)színész, híres, nem nézzett ki rosszul, pénzben sem szűkölködött. sok nőt megbolondít az ilyesmi.
Idézetet írta: Kata - 2009 Május 09, 09:09:16 pmIdézetet írta: k_timi - 2009 Május 09, 09:06:48 pmNem hiszem semmifelekeppen.... pedig bizti hogy nem kevés, mégha nem is olyan rengeteg, mint amennyit állít)színész, híres, nem nézzett ki rosszul, pénzben sem szűkölködött. sok nőt megbolondít az ilyesmi.Hat nem is mondom...biztos sok nöje volt...de 9000... vagy akar a fele is....szerintem tulzott erösen..
Idézetet írta: k_timi - 2009 Május 09, 09:15:34 pmIdézetet írta: Kata - 2009 Május 09, 09:09:16 pmIdézetet írta: k_timi - 2009 Május 09, 09:06:48 pmNem hiszem semmifelekeppen.... pedig bizti hogy nem kevés, mégha nem is olyan rengeteg, mint amennyit állít)színész, híres, nem nézzett ki rosszul, pénzben sem szűkölködött. sok nőt megbolondít az ilyesmi.Hat nem is mondom...biztos sok nöje volt...de 9000... vagy akar a fele is....szerintem tulzott erösen.. ki kéne számolni, napi szinten mennyit tesznek ki lehet azért van már ennyire lestrapálva bocs...)
Az egyik magyar diva mondotta : Ő még azzal is megélegedne, ha tudná, hogy Jack Nicholson karjaiba lett volna. Nem a szex minősége számit, hanem, hogy ott volt.Pedig valami 30 év külőnbség meglenne.És azt hiszem, hogy nem az egyedüli...