Bici, remek gondolat. Csakugyan változtatnod kellene a mentalitásodon...

Köszi a biztatást...
s méghogy az én mentalitásom...

na figyelj csak egy pillanatra , mai sztori:
Egy keresztúri cégnek szereztem megrendelést (hamár van cégem legyen valami tevékenység, ha még egyelőre nincs pénzem se), valami termékből ( ez nem a reklám helye) , aminek darabja 16 lej, havi 10 ezer darabos megrendelést, egy éven át.Az havi 160.000 lej, régi pénzben egy milliárd hatszáz milliót. A 16 lejt a termelő mondta.
Ma találkoztunk, és mondom, hogy megvan a kliens, és irjunk alá egy szerződést, hogy én megkapom a munkadijamat. Mert szóbeli igéretekből a padlásom tele van ( hogy ne használjak csúnyább ) szót. Erre ő : mondjam meg ki a kliens, és majd megfizeti nekem a jutalékom, de ő nem ir alá semmi papirt. S tudod, hogy mikor fizetne ki ? Sohanapján !!! Addig nem kap klienst ameddig nem irja alá a szerződést.Raktárra termel már egy hónapja. Sajnálja azt a 1,00%-ot,amelyet ilyen esetekben minimálisan szoktak fizetni...
S itt jön a képbe a mentalitás változat.
Panaszkodnak , hogy krizis van,senkinek nem kell semmi , stb. stb, stb. de azt nem nézik, hogy még 5 embernek munkát tudnak adni ,és még ők is jól megélhetnek (habár őket nem kell sajnálni,de a legjobban a gazdag réteg panaszkodik).
A szomorú az aki épitőjelleggel lép fel, azt vagy kinevetik vag elküldik a bús p***ba.
S tudod ? sokkal könnyebb CSAK KRITIZÁLNI , LEBŐGNI valamit - ez volt a mai nap leckéje.
Mondtam már neked, hogy tudom aljasnak és gazembernek meg disznónak kell lenni...de valahogy nem tudtam az lenni...
S mégis, annak kell lennem !!!
Na ez a mentalitás váltás.