Szerző Téma: Esti mese....nem csak gyerekeknek  (Megtekintve 10565 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
    • www.avonconnects.com.ro/
Re: Esti mese....nem csak gyerekeknek
« Válasz #75 Dátum: 2009 március 23, 05:12:22 pm »
...de milyen maradiak vagyunk. :o ....nem gondoltunk arra hogy a modern technika segithet neki vissza találni.   ;)..nem kell a mohikán módszert alkalmazni ....mert ott van a GPS  ;D
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
    • www.avonconnects.com.ro/
« Válasz #76 Dátum: 2009 augusztus 04, 10:40:02 pm »
...a mokás fiú és az erdőlakók elmentek szabadságra  a tengerpartra nyaralni   :atv: ......a faodúba lehet üzenetet hagyni nekik,ugyanis Rigó Jancsi a postás   beadta a felmondását Medve Marcinak ....
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető NOKID

• Fórumfüggő
« Válasz #77 Dátum: 2009 augusztus 07, 11:53:52 am »
  Medve Marci pedig egyedül maradt a rengetegben. Ezért elhatározta, hogy utánamegy a társaságnak a csodálatos és feledhetetlen tengerpartra, megkeresi a mókas fiút és felfogadja az erdőlakók lelki szemétládájának, hogy legyen kin kitölteni a depresszió okozta mellékhatásokat, amelyek általában a szabadságolás lejártával jelentkeznek a felhőtlen és felelősségek nélküli életbe belekóstoló egyéneken.
  Szerencse kiserte, ugyanis alighogy megérkezett, kicsillagászta a mókas fiút egy tengerparti cocktail-bar teraszán, amint éppen egy Hollywood-i science-fiction film forgatókönyvirójával társalog. Meghivták asztalukhoz egy jégkockákkal dúsitott mézes süritett-murokszörpre. Időközben fény derűlt arra, hogy a mókás fiú bőrében most tulajdonképpen a Mókás Fiú időzik és előkerült a mókasfiú nevű kishuga is, akit a világ minden kincséért sem szabad bántani, különben a filmhősökkel meggyülik a baja a bántó félnek.(rosszabb esetben a dublőrök segitsége is igényelhető).  :angel: :knuppel2: