Szerző Téma: Hűlyeségek...a nettről  (Megtekintve 22289 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Hulyesegek...a nettrol
« Válasz #195 Dátum: 2009 Július 06, 04:09:29 pm »
Anyja erotikus fotóit tette közzé egy tinédzser

Furcsa módon akart elégtételt venni egy 18 éves új-zélandi fiatalember az anyjával folytatott vita után: a tinédzser interneten kínálta megvételre a mama erotikus fotóit.

A beszámoló szerint a fiúnak ki kellett volna rámolnia a garázst, a fölösleges holmikat pedig eladnia egy internetes oldalon. Vita kerekedett belőle, a gyerek pedig anyukája korábban készült aktfotóit bocsátott árverésre.

Az internetes oldal üzemeltetői - amint észlelték a turpisságot - levették a fotókat. Időközben az anya is megtudta azonban, hogy csemetéje mit is akar eladni a világhálón. Jennifer, aki nem akarta vezetéknevét elárulni, azt mondta: először dühös lett a fiára, de később megtetszett neki is az ötlet. Szerinte a fotók "művésziek, semmi szégyellnivaló nincs rajtuk." Így aztán, immár anyai beleegyezéssel, ismét eladásra kínáltak a Trade Me nevű oldalon néhány képet. Ezúttal az édesanya alsóneműben pózolt.

A mama elmondta: megegyeztek a fiával, hogy osztoznak a bevételen. A honlap üzemeltetői azonban ismét törölték az oldalról a képeket. Szerintük ugyanis azok tartalma "nem megfelelő." A cég szóvivője azt mondta: nem szeretnék, ha a honlap olyan hellyé változna, "ahol az emberek anyjuk fehérneműs fotóit árulják." (AFP, hirado.hu)
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #196 Dátum: 2009 Július 06, 08:59:49 pm »

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #197 Dátum: 2009 Július 09, 06:05:12 pm »
elegge katasztrofa duma ugyis de a legjobb hogy a Pro TV "HIREKEN" fujjak  :wall:

Cel mai puternic vagin din lume! A ridicat 14 kilograme!

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/cel-mai-puternic-vagin-din-lume-a-ridicat-14-kilograme.html

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #198 Dátum: 2009 Július 11, 12:25:59 am »
elegge katasztrofa duma ugyis de a legjobb hogy a Pro TV "HIREKEN" fujjak  :wall:

Cel mai puternic vagin din lume! A ridicat 14 kilograme!

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/cel-mai-puternic-vagin-din-lume-a-ridicat-14-kilograme.html
Jajj istenem.... :o:
You can´t live in fear !

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #199 Dátum: 2009 Július 19, 01:59:30 am »
http://www.bild.de/BILD/regional/hamburg/aktuell/2009/07/18/bettler/jetzt-benutzen-sie-babys.html

sirankoznak a nyemetek hogy a rumanyok koldulnak es most mar kicsi gyerekekkel az olukbe , de nincs mit csinalni mert hat jeuropai unio...

epp eleg hogy szep nevet csinaljon az orszag...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #200 Dátum: 2009 Július 28, 01:44:50 am »

Sokk: eltűnt Michael Jackson orra!

A Rolling Stones információi szerint csak egy sötét lyuk tátongott a popkirály orra helyén, amikor a halottasházba vitték.

Egy amerikai zenei lap nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a június végén elhunyt Michael Jackson műorra eltűnt. A Rolling Stones augusztus 6-án megjelenő számában - amelyből már a hétvégén több lap is részleteket közölt - azt írja: amikor a sztár holttestét a Los Angeles-i halottasházba vitték, csak egy sötét lyuk tátongott az orra helyén. A meg nem erősített információk szerint "hiányzott az orrprotézise, így láthatóvá váltak a porcdarabok a sötét lyuk körül."

Jacko egykori háztartási alkalmazottja, Adrian McManus azt mesélte a lapnak, hogy a sztár szekrényében egy egész befőttesüvegnyi műorrot tartott. Mint mondta: Michael orra mindig is problémás volt. Ragtapaszt viselt rajta, hogy elrejtse vagy még jobban az arcához ragassza a műorrot. "Nekem azt mesélte, azért tartja ott a műorrokat, hogy azokkal álcázza magát"- tette hozzá McManus.

Michael Jackson 1979-ben műttette meg először az orrát, miután egy színpadi balesetben eltörte azt. Majd következő évben ismét kés alá feküdt, s az évek folyamán számtalanszor átszabatta az orrát. Ennek végül az lett a következménye, hogy teljesen tönkrement a szaglószerve. Emiatt viselt orrprotézist.

Azt, hogy hova tűnt Jacko műorra a halottasházból, nem lehet tudni. (hirado.hu/FH)

milyen stupid marhasag...

tolem a fel segge tunt volna el mit szamit ? ? ?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #201 Dátum: 2009 Július 31, 03:01:34 pm »

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #202 Dátum: 2009 Augusztus 01, 03:09:04 am »

16 éven át barlangban élt a szökésben lévő gyilkos

A férfi megtalálásakor úgy nézett ki, mint Robinson Crusoe, egy kutyával osztotta meg barlangját.

Tizenhat éven ált bujkált barlangokban az a portugál férfi, akit emberölésért 10 év börtönre ítéltek. Az egykori pásztornak még hét éve lett volna hátra a büntetéséből, amikor megszökött, azóta bujkált.

Az 54 éves Manuel Cruzt hosszú szakállat növesztett és azokban az erdős hegyekben találták meg, ahol korábban pásztorként élt. Nem volt valami jó erőben, de nem is volt nagyon rossz állapotban. Úgy nézett ki, mint Robinson Crusoe - mondta a Carlos Gomes nyomozó. Gomes 11 rendőr segítségével cserkészte be a barlangi férfit, az akció fedőneve Cro-Magnon volt.

Az egykori pásztor egy kutyával osztotta meg életét, az állat figyelmeztette, ha valaki a rejtekhelye felé közeledett. A férfinak fegyvere is volt, ezt azonban nem sütötte el, amikor elfogták. Először nagyon agresszív volt, de miután elfogtuk, megnyugodott - tette hozzá Gomes nyomozó.

Cruz tízéves büntetésének harmadik évében szökött meg, pontosabban nem tért vissza hétvégi eltávozásáról. A pásztort emberölés miatt ítélték el, a kecskék feletti vita hevében ellökte az egyik falubéli asszonyt, aki beverte a fejét és meghalt.

A szökés után a férfi otthona közelében, Lisszabontól 400 kilométerre északra bujkált, a barátságtalan, zord hegyekkel tarkított vidéken húzta meg magát. Leginkább gyümölcsön élt, de a hírek szerint családja is rendszeresen vitt neki ételt. Csendes ember volt, nem bántott senkit. Az emberek szerették őt. Azt mondta a falubélieknek, hogy fél a börtöntől, és nem akar visszamenni - mondta az anissói községi tanács elnöke.

A rendőrök visszaszállították Cruzt a Bragában található börtönébe, ahol le kell töltenie a büntetéséből még hátralévő hét évet. (MTI/hirado.hu)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #203 Dátum: 2009 Augusztus 01, 04:46:05 pm »
http://wazoo.ru/news_4072_Instrumenti_dantistov_proshlogo.html

jjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #204 Dátum: 2009 Augusztus 01, 07:38:24 pm »
Ez egészen profi, Lóri! Még jó, hogy nem a középkorban élek  :D
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #205 Dátum: 2009 Augusztus 02, 12:51:42 am »
csak ne mutasd meg a gyerekeidnek mert akkor biztos nem viszed oket tobbet fogorvoshoz...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #206 Dátum: 2009 Szeptember 03, 06:44:03 am »
te eszel hust ?

hat mondjam ugy vegetarianusok az en etelem etelet eszik meg  ;D

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #208 Dátum: 2009 Szeptember 28, 06:07:37 am »
Juliska 21 évvel idösebb a gyerekénél. 6 év múlva éppen ötször annyi  lesz, mint a gyereke. Mit csinál most apuka?:)

;D

erdekes a megoldas habar nem is olyan konnyü mind ahogy gondoltam/tünik  ...
« Utoljára szerkesztve: 2009 Szeptember 28, 06:17:22 am írta El Barto »

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #209 Dátum: 2009 Szeptember 28, 07:25:08 am »
Mit csinál most apuka?:)

;D

a komaasszonyt dugja