Szerző Téma: Közlekedés és radarok  (Megtekintve 5975 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető NOKID

• Fórumfüggő
Re: Közlekedés és radarok
« Válasz #15 Dátum: 2009 szeptember 28, 11:56:50 am »
 :-\ Hát elgondolkoztató. Meg kéne kérdezni Videanu-t, nincs kizárva, hogy meg tudná magyarázni. :D

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #16 Dátum: 2010 január 14, 10:08:34 pm »
A tavaly karácsonyi otthonlétem alatt azt tapasztaltam hogy a közlekedési morál mintha elmozdult a "csipkerózsika" állapotából. De azok a dugók !!!!!  Egyesülés negyed - Vitéz Mihály negyed autóval, délelőtt 11 körül, jó 20 percbe telt.Gyalog hamarabb felértem volna.

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #17 Dátum: 2010 január 15, 09:48:33 am »
A tavaly karácsonyi otthonlétem alatt azt tapasztaltam hogy a közlekedési morál mintha elmozdult a "csipkerózsika" állapotából. De azok a dugók !!!!!  Egyesülés negyed - Vitéz Mihály negyed autóval, délelőtt 11 körül, jó 20 percbe telt.Gyalog hamarabb felértem volna.
Mert hülyén vannak beállitva a lámpák.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #18 Dátum: 2010 január 15, 10:42:35 am »
Mert hülyén vannak beállitva a lámpák.

Nem hiszem. Szerintem sok az autó és kicsi a város. Ez a gond.Plussz hogy a főtéren vonultak Hévíz fele a Moldáv eperszedők konvojban akik nem ismerik a közlekedési szabályokat. Akkor felteszem a kérdést hogy miért vannak a rendőrök az utcán!!! Ilyenkor a szabálytalankodókat nem veszik észre vagy nem akarják észrevenni. 

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #19 Dátum: 2010 január 15, 11:04:41 am »
Szerintem a főtéri szemafort elbaszták, aki ki akar térni a "fő útra", az van amit várjon s ott állandóan torlódás van mert alig pár másodpercet zöld a lámpa. Régebb többet volt s jobb volt a közlekedés. A másik, hülyeség a mángézinál a szemafor beállitása. Aki jobbra akar kitérni az állomás utcára, annak elméletileg állandóan villogó zöld kéne legyen a lámpa, közben lóf*szt, mert egyszerre vált a balra térők lámpájával, pedig külön van. A postarétre meg ha le akarsz térni megúnod az életed. Ha mégis sikerült, akkor a postarét végénél szopsz, mert alig lehet kitérni balra a vásárhelyi útra, mert ugyebár a körforgalmat a billa útjára kellett csinálni, ahol elméletileg senki sem kéne kitérjen aki nem a billatól vagy a negyedből jön. Ehelyett mindenki (én is) az állomás utcából vagy az uniriból a kicsi piacnál megy át, a "szabaccság elvtársak" negyeden keresztül, hogy vásárhely felé térjen. S azon az úton alig fér el 2 kocsi egymás mellett.

Tehát ami szerintem idiótaság:

billa körforgalom - értelmetlen azon a helyen, a postarét kijáratához kellett volna, a billa kapja be
hülyén beállitott lámpák a főtéren és az állomás utcán
kamionokat az állomás és a ierbus utcára terelni, mikor a hid után alig tudnak letérni
állomás utcán folytonos vonalat tenni, hogy a 20-al haladó kamiont ne lehessen kielőzni
főtéren minden átjáróhoz tettek lámpát, szerencsére még nem mennek. Ha elinditják és nem lesznek szinkronizálva (ami biztos, mert Romániában szinte sehol sincsenek), akkor láss majd gyúródást a főtéren.

...még biztos eszembe jut valami marhaság, mert nap mint nap látok ilyeneket
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #20 Dátum: 2010 január 15, 12:12:30 pm »
Szerintem a főtéri szemafort elbaszták, aki ki akar térni a "fő útra", az van amit várjon s ott állandóan torlódás van mert alig pár másodpercet zöld a lámpa. Régebb többet volt s jobb volt a közlekedés. A másik, hülyeség a mángézinál a szemafor beállitása. Aki jobbra akar kitérni az állomás utcára, annak elméletileg állandóan villogó zöld kéne legyen a lámpa, közben lóf*szt, mert egyszerre vált a balra térők lámpájával, pedig külön van. A postarétre meg ha le akarsz térni megúnod az életed. Ha mégis sikerült, akkor a postarét végénél szopsz, mert alig lehet kitérni balra a vásárhelyi útra, mert ugyebár a körforgalmat a billa útjára kellett csinálni, ahol elméletileg senki sem kéne kitérjen aki nem a billatól vagy a negyedből jön. Ehelyett mindenki (én is) az állomás utcából vagy az uniriból a kicsi piacnál megy át, a "szabaccság elvtársak" negyeden keresztül, hogy vásárhely felé térjen. S azon az úton alig fér el 2 kocsi egymás mellett.

billa körforgalom - értelmetlen azon a helyen, a postarét kijáratához kellett volna, a billa kapja be
kamionokat az állomás és a ierbus utcára terelni, mikor a hid után alig tudnak letérni
állomás utcán folytonos vonalat tenni, hogy a 20-al haladó kamiont ne lehessen kielőzni
főtéren minden átjáróhoz tettek lámpát, szerencsére még nem mennek. Ha elinditják és nem lesznek szinkronizálva (ami biztos, mert Romániában szinte sehol sincsenek), akkor láss majd gyúródást a főtéren.

apad a hibas...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #21 Dátum: 2010 január 15, 12:30:14 pm »

apad a hibas...

;D ;D ;D

Így van...neked vannak "piláid" ott.. ;)
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #22 Dátum: 2010 január 15, 02:34:51 pm »
Már mondtam neki, hogy hülyék
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #23 Dátum: 2010 január 15, 02:49:50 pm »
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető sico01

• Veterán
    • szabadorszag
« Válasz #24 Dátum: 2010 január 31, 12:43:54 pm »
Már mondtam neki, hogy hülyék
;D ;D ;D
Milyen új idiótaságot akarnak már nálatok bevezetni ezzel az új elektronikus útadó rendszerrel? csak le ne másolják az SMS ország (Szlovákia) találmányát.
Megszűnt már a román szonda? egyszer hazafelé Borsnál beterelt benünket a rendőr egy benzinkúthoz,behajolt a vezetőablaknál és a sofőr felől maga felé legyezte a levegőt. Hallottunk erről előtte így nem lepődtünk meg,csupán hihetetlen volt a valóságban megtapasztalni a módszert.Itthon elmesélve általános derültséggel hallgatta mindenki.

-Más: nem tudjátok milyenek az útviszonyok Nagylak-Temesvár-Lugos környékén? A fiam barátjának ma este kellene kamionnal Lugosra indulnia. Aki tud valamit jelezze, szépen kérem.
« Utoljára szerkesztve: 2010 január 31, 02:02:27 pm írta sico01 »

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
    • www.avonconnects.com.ro/
« Válasz #25 Dátum: 2010 január 31, 06:53:24 pm »
Temesváron  nincs hó ..most néztem meg egy temesvári webkamerát .... több info privát üzenetben van .
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #26 Dátum: 2010 január 31, 11:13:25 pm »
Hát a román rendőrök idiótaságairól biztos lehetne egy pár kötetes regényt irni. Múltkor az egyik idióta a rendőrségen töltötte az űrlapot. Valami ilyesmi volt a mondat amit ki kellett egészitsen: ...incidentul s-a produs in localitatea......... Erre az okos beirta a pontozott helyre, hogy LOCALITATE, mert ugyebár a városban történt :wall: :wall: :2funny: A biztositónál nem birták ki röhögés nélkül, mikor bevittem a papirt  :2funny:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #27 Dátum: 2010 február 22, 12:23:10 am »
A régen rendőrök egyre többet radaroznak a Raului utcán. Az agroval szemben szoktak megbújni abba a kis mellékutcába. Asszem 2 hét alatt 2szer kaptam el őket.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #28 Dátum: 2010 február 22, 10:30:54 am »
A régen rendőrök egyre többet radaroznak a Raului utcán. Az agroval szemben szoktak megbújni abba a kis mellékutcába. Asszem 2 hét alatt 2szer kaptam el őket.

Amíg te kapod el őket, addig nincs gond... ::)
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető pancho

• Veterán
« Válasz #29 Dátum: 2010 március 05, 07:52:21 pm »
A Regeni rendorseg ahogy hallottam kapott 4 uj performans radart ... biztos akarjak a draga Logannak triplazni az arat ...meg gondolom ezzel mar a szunyogot is megfogjak buntetni ...szerintem most a Kaufland elott kene aljanak mert biztos azon a jo uton nagyon gyorsan mennek az autok