Szerintem a főtéri szemafort elbaszták, aki ki akar térni a "fő útra", az van amit várjon s ott állandóan torlódás van mert alig pár másodpercet zöld a lámpa. Régebb többet volt s jobb volt a közlekedés. A másik, hülyeség a mángézinál a szemafor beállitása. Aki jobbra akar kitérni az állomás utcára, annak elméletileg állandóan villogó zöld kéne legyen a lámpa, közben lóf*szt, mert egyszerre vált a balra térők lámpájával, pedig külön van. A postarétre meg ha le akarsz térni megúnod az életed. Ha mégis sikerült, akkor a postarét végénél szopsz, mert alig lehet kitérni balra a vásárhelyi útra, mert ugyebár a körforgalmat a billa útjára kellett csinálni, ahol elméletileg senki sem kéne kitérjen aki nem a billatól vagy a negyedből jön. Ehelyett mindenki (én is) az állomás utcából vagy az uniriból a kicsi piacnál megy át, a "szabaccság elvtársak" negyeden keresztül, hogy vásárhely felé térjen. S azon az úton alig fér el 2 kocsi egymás mellett.
Tehát ami szerintem idiótaság:
billa körforgalom - értelmetlen azon a helyen, a postarét kijáratához kellett volna, a billa kapja be
hülyén beállitott lámpák a főtéren és az állomás utcán
kamionokat az állomás és a ierbus utcára terelni, mikor a hid után alig tudnak letérni
állomás utcán folytonos vonalat tenni, hogy a 20-al haladó kamiont ne lehessen kielőzni
főtéren minden átjáróhoz tettek lámpát, szerencsére még nem mennek. Ha elinditják és nem lesznek szinkronizálva (ami biztos, mert Romániában szinte sehol sincsenek), akkor láss majd gyúródást a főtéren.
...még biztos eszembe jut valami marhaság, mert nap mint nap látok ilyeneket