0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mit akarsz Imbre!!Végre ezt is elértük . maradj nyugodtan mert a mokányok el fogják emelni onnan nemsokára.
Mi abban a jó, ha lefilmeznek húgyozás közben?Idézetet írta: Andy - 2009 november 29, 12:12:26 amMit akarsz Imbre!!Végre ezt is elértük . maradj nyugodtan mert a mokányok el fogják emelni onnan nemsokára.
Ezeket nem lehetne feljeleneteni?
Nem tudom mennyire legális, de pofátlanság az biztos.Szászrégen, Molnár 2, úgyhogy vigyázzatok, mert a tulajdonos biztos meg akarja győzni a feleségét, hogy az övé a legnagyobb.
Idézetet írta: vmlinuz - 2009 november 28, 11:59:25 pmNem tudom mennyire legális, de pofátlanság az biztos.Szászrégen, Molnár 2, úgyhogy vigyázzatok, mert a tulajdonos biztos meg akarja győzni a feleségét, hogy az övé a legnagyobb. Melyik a molnár 1? hogy akkor oda menjek pisilni, ha a molnár 2-nél vagyok:))
Idézetet írta: metatron - 2009 december 29, 01:44:56 pmIdézetet írta: vmlinuz - 2009 november 28, 11:59:25 pmNem tudom mennyire legális, de pofátlanság az biztos.Szászrégen, Molnár 2, úgyhogy vigyázzatok, mert a tulajdonos biztos meg akarja győzni a feleségét, hogy az övé a legnagyobb. Melyik a molnár 1? hogy akkor oda menjek pisilni, ha a molnár 2-nél vagyok:))Egyáltalán ez a faluvégi molnároké?