vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Dátum: 2009 március 13, 09:00:35 am » |
|
A román közlekedési szabályok szerint: Art.71. - (1) Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si a animalelor izolate sau în turma pe drumurile nationale, în municipii si pe drumurile la începutul carora exista indicatoare de interzicere a accesului. Úgyhogy menjetek máshol, s a geci rendőrők, akik radaroznak, s mellettük elmegy a szekér s meg se basszák meg kapják be az lónak a faszát! Hülye cigány szekeresek, akik még mindig lopják a vasat mindenhonnan, úgy megvannak rakodva, hogy 4 méter szélesek minimum. Összevissza lógnak oldalt a vasbeton szálak, s ha elkarcolod a kocsit baszhatod.  Ruményija, Réghin sziti
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009 március 13, 09:05:12 am » |
|
te hohanyo... ezek szerint ma mentel Petelere es 170 radaroztak mergedbe a Fogaras elott akartal elozni de szembol jott valaki s nekimentel kiszaltal az autobol s elutott 1 szeker... vagy miert vagy ilyen ideges 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
|
Kata
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009 március 13, 09:08:15 am » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009 március 13, 09:10:23 am » |
|
Nem vagyok, csak már idegesit mennyi hülyeség tud van egy helyen. Valaki le kell már irja is ezeket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009 március 13, 09:18:58 am » |
|
Mellékes kérdés, ki tudja: ezeknek a "gabarit depasitoknak", sárga villogóval mióta van elsőbbségük, mint a rendőrség, mentő s tűzoltóknak?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009 március 13, 10:25:05 am » |
|
en tudom en tudom...
amiota Teodor a sofor vagy Gheorghe de la Hodac 2.5 osztalyal... neki mindig elsobsege van...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009 március 13, 11:24:16 am » |
|
en tudom en tudom...
amiota Teodor a sofor vagy Gheorghe de la Hodac 2.5 osztalyal... neki mindig elsobsege van...
Valami Passat kisérőautó volt és utána egy nagy dög kamion. A Passatos tért be az Uniriihoz a hidnál (a kamion még a hid előtt volt akkor), és velem szembe jött, telerakva sárga villogóval és egy világitó pálcával, az én sávomon. Én lelámpáztam s káromkodtam, hogy húzzon a faszba, ő meg belém akart jönni s kirakta az ablakon a pálcát, hogy húzzak félre. Végül nem adtam elsőbbséget s kitértem a kamion előtt és elmentem haza. A Passat nem rendőrautó volt, és csak sárga villogója volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009 március 13, 11:28:22 am » |
|
RUUUUMENYIA....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
k_timi
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009 március 13, 08:19:46 pm » |
|
A román közlekedési szabályok szerint: Art.71. - (1) Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si a animalelor izolate sau în turma pe drumurile nationale, în municipii si pe drumurile la începutul carora exista indicatoare de interzicere a accesului. Úgyhogy menjetek máshol, s a geci rendőrők, akik radaroznak, s mellettük elmegy a szekér s meg se basszák meg kapják be az lónak a faszát! Hülye cigány szekeresek, akik még mindig lopják a vasat mindenhonnan, úgy megvannak rakodva, hogy 4 méter szélesek minimum. Összevissza lógnak oldalt a vasbeton szálak, s ha elkarcolod a kocsit baszhatod.  Ruményija, Réghin sziti  Be vagy indulva kemenyen te Imre.... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
You can´t live in fear !
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009 július 01, 11:35:33 pm » |
|
szeker meg szeker , de a kedvensem mostanaban a lovag , Janos Vitez kutya fasza olyanok melett akik az E60 -on reggel hatkor lovagolnak... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009 július 02, 07:27:07 am » |
|
szeker meg szeker , de a kedvensem mostanaban a lovag , Janos Vitez kutya fasza olyanok melett akik az E60 -on reggel hatkor lovagolnak...   te azok a vadnyugati cowboyok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009 július 02, 02:37:02 pm » |
|
inkabb indianok mert nyereg helyett szonyeg van...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|