0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
aval biztos lehet fogyizni
most mar mind szidjuk a regeni vizet de ha elgondolom itt sem sokkal jobb az ivoviz...miota itt lakom aligha iszok teat mert olyan ize van mindha mar megmostam volna a labam benne
Idézetet írta: El Barto - 2009 április 12, 05:45:46 ammost mar mind szidjuk a regeni vizet de ha elgondolom itt sem sokkal jobb az ivoviz...miota itt lakom aligha iszok teat mert olyan ize van mindha mar megmostam volna a labam benne jaj Lóri... ne a lábad áztasd bele, hanem a teafiltert bocs))
Idézetet írta: Kata - 2009 április 12, 08:26:49 pmIdézetet írta: El Barto - 2009 április 12, 05:45:46 ammost mar mind szidjuk a regeni vizet de ha elgondolom itt sem sokkal jobb az ivoviz...miota itt lakom aligha iszok teat mert olyan ize van mindha mar megmostam volna a labam benne jaj Lóri... ne a lábad áztasd bele, hanem a teafiltert bocs))hat igen...de tenyleg pocsek a viz...
Idézetet írta: El Barto - 2009 április 13, 12:36:57 amIdézetet írta: Kata - 2009 április 12, 08:26:49 pmIdézetet írta: El Barto - 2009 április 12, 05:45:46 ammost mar mind szidjuk a regeni vizet de ha elgondolom itt sem sokkal jobb az ivoviz...miota itt lakom aligha iszok teat mert olyan ize van mindha mar megmostam volna a labam benne jaj Lóri... ne a lábad áztasd bele, hanem a teafiltert bocs))hat igen...de tenyleg pocsek a viz...elhiszem.szerintem nem is nagyon van már tiszta, egészséges víz... max a hegyekben.
na en nem latom ennyire peszimista szempontbol szerintem par dolog nem tudja tartani a fejlodesi ritmust es ido fog kelleni ameddig behozza a lemaradast...a multkor olvastam egy erdekes dumat hogy majd a nagy varosokba az eso vizzel fogjak megoldani a viz ellatast... erdekesnek tunt az otlet...
Az szuper lessz...s majd úgy árulják a boltba: bubis viz, bubi nélküli viz, és kombi viz...