0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az utóbbi időben egyre nagyobb a szar és fingszag a vásárhelyi kijárat felé, főleg a Petrom környékén. Nem szeretnék ottlakni. Régebb mintha nem lett volna ilyen büdös, de most a régi gernyeszegi szagokat is messze túlszárnyalja,
Idézetet írta: vmlinuz - 2009 március 13, 10:09:31 amAz utóbbi időben egyre nagyobb a szar és fingszag a vásárhelyi kijárat felé, főleg a Petrom környékén. Nem szeretnék ottlakni. Régebb mintha nem lett volna ilyen büdös, de most a régi gernyeszegi szagokat is messze túlszárnyalja, ...nagyon rossz ma a hangulatod)
Idézetet írta: Kata - 2009 március 13, 10:10:44 amIdézetet írta: vmlinuz - 2009 március 13, 10:09:31 amAz utóbbi időben egyre nagyobb a szar és fingszag a vásárhelyi kijárat felé, főleg a Petrom környékén. Nem szeretnék ottlakni. Régebb mintha nem lett volna ilyen büdös, de most a régi gernyeszegi szagokat is messze túlszárnyalja, ...nagyon rossz ma a hangulatod)Korán keltem, s arany helyett csak szarszag van.
Idézetet írta: vmlinuz - 2009 március 13, 10:11:23 amKorán keltem, s arany helyett csak szarszag van. nem jó a széljárás)))
Korán keltem, s arany helyett csak szarszag van.
ki Veres ?
Idézetet írta: Kata - 2009 március 13, 10:12:56 amIdézetet írta: vmlinuz - 2009 március 13, 10:11:23 amKorán keltem, s arany helyett csak szarszag van. nem jó a széljárás)))Ja, Abafáján csak fuszulykát esznek
Gyerekek...szarban van a város...s ez most szó szoros értelemben...tegnap reggel az egész városban, olyan szarszag volt, hogy huhhhhhhhhhhh.... Lehet robbantottak a szargyárban...
Idézetet írta: milan - 2009 március 13, 10:31:30 amGyerekek...szarban van a város...s ez most szó szoros értelemben...tegnap reggel az egész városban, olyan szarszag volt, hogy huhhhhhhhhhhh.... Lehet robbantottak a szargyárban... csak az agyatokat el ne öntse itt a hétvége, ránduljatok föl a hegyekbe
Idézetet írta: Kata - 2009 március 13, 10:32:45 amIdézetet írta: milan - 2009 március 13, 10:31:30 amGyerekek...szarban van a város...s ez most szó szoros értelemben...tegnap reggel az egész városban, olyan szarszag volt, hogy huhhhhhhhhhhh.... Lehet robbantottak a szargyárban... csak az agyatokat el ne öntse itt a hétvége, ránduljatok föl a hegyekbe Hát ezen a hétvégén nem lessz hegyekbe rándulás...