Szerző Téma: Útak, utcák  (Megtekintve 22087 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
Re: Útak, utcák
« Válasz #315 Dátum: 2009 Szeptember 02, 09:46:41 pm »
:)

s megis...

....sikerül álmodni?...azt hiszem megébred ....kinyilik a szeme ha akarja ,ha nem ....amikor a gödröket probálja kikerülni...katasztrofa milyen rossz az út ...ma délután voltam ott ,kár hogy nem csináltam egy pár felvételt a telefonnal ...

Melyik részén voltál? Mert azért elég hosszú....
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #316 Dátum: 2009 Szeptember 02, 10:03:39 pm »
Mindegy hogy honnan közelíted meg a Váralja utcát, a Pandurok utcából vagy az Unirii mindhárom kijáratánál, nem rosszból de mintha egy másik világba toppanna be az autós.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #317 Dátum: 2009 Szeptember 02, 10:07:59 pm »
Mindegy hogy honnan közelíted meg a Váralja utcát, a Pandurok utcából vagy az Unirii mindhárom kijáratánál, nem rosszból de mintha egy másik világba toppanna be az autós.

Csak azért tettem fel a kérdést, mert amikor az otthoniakkal beszéltem, akkor közölték, hogy elkezdtek dolgozni az utca felújitásán...azt tudom, hogy sokáig fog tartani...de valahol itt a fórumon már egyszer tervként meg volt hirdetve.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #318 Dátum: 2009 Szeptember 02, 10:23:59 pm »

Csak azért tettem fel a kérdést, mert amikor az otthoniakkal beszéltem, akkor közölték, hogy elkezdtek dolgozni az utca felújitásán...azt tudom, hogy sokáig fog tartani...de valahol itt a fórumon már egyszer tervként meg volt hirdetve.

Mi van veled? emigráltál?

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #319 Dátum: 2009 Szeptember 02, 10:25:24 pm »

...a "Profi "  üzlet mellett levő első útcán betértem, s kb 100 m után az elsőn ,ki is mentem a Pandurok utjára ....de az a  pár méter is alig akart már véget érni ...a bekötőút ,csak kavicsos ,de az is jobb mint a te utcád ....
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #320 Dátum: 2009 Szeptember 02, 10:37:44 pm »

...a "Profi "  üzlet mellett levő első útcán betértem, s kb 100 m után az elsőn ,ki is mentem a Pandurok utjára ....de az a  pár méter is alig akart már véget érni ...a bekötőút ,csak kavicsos ,de az is jobb mint a te utcád ....

Hát hidd el, hogy az én utcámon sokkal jobb az út...úgyanis én a Vár utcában lakom... ;) Össze sem hasonlitható a Váralja utcával.  :yeah:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #321 Dátum: 2009 Szeptember 02, 10:38:05 pm »

Mi van veled? emigráltál?

Két hétig még igen... :D

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #322 Dátum: 2009 Szeptember 03, 12:31:15 am »

Hát hidd el, hogy az én utcámon sokkal jobb az út...úgyanis én a Vár utcában lakom... ;) Össze sem hasonlitható a Váralja utcával.  :yeah:
;D hogy te ezt mindig ala kell huzzad  :P
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #323 Dátum: 2009 Szeptember 03, 09:27:02 am »

;D hogy te ezt mindig ala kell huzzad  :P

Hát itt a lényeg...nem szar, mert kaka... ;D

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #324 Dátum: 2009 Szeptember 22, 10:47:27 pm »
...Szászrégen.....egy kis város autós forgalma ...délután 2 -kor
« Utoljára szerkesztve: 2009 Szeptember 22, 10:49:07 pm írta rózsa »
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #325 Dátum: 2009 Szeptember 22, 11:03:59 pm »
Hát igen...mondhatjuk lassacskán befejezik a munkálatokat a hidnál..habár még kisebb simitásokat a mai nap is végeztek.

Ugyebár a forgalom a Posta rét utcán most egyirányú lett...nos a legnagyobb gond az amikor ki kell jönni erről az utcáról, s rá kell térni a Vásárhely fele vezető főutra. Ugyebár a bal oldalról érkező forgalmat nagyon nehezen lehet láttni a leparkolt autók miatt, s ne mondjam milyen forgalom szokott ott lenni, s mennyit kell várjon egy sofőr ameddig sikerül kijönnie (lásd a fenti képet...).  :D

Jelző lámpa sem lenne jó, hisz körforgalom után lenne, ami baromság...én szerintem vissza kellene vezetni a forgalmat a másik utra (Agro licem fele)...

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #326 Dátum: 2009 Szeptember 22, 11:13:02 pm »
...a legjobb ha beálsz a körforgalom felé vezető sávra, s akkor elsöbbséged van onnan kijönni a Vásárhely felé vezető utra ...ma is dolgoztak festették(ragasztották)a csikokat   ...estefele még a polgármester is besegitett nekik ...mert már ideje lenne hogy átadjak a forgalomnak
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #327 Dátum: 2009 Szeptember 22, 11:22:56 pm »
 ...estefele még a polgármester is besegitett nekik ...

ő is festette az utat ?

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #328 Dátum: 2009 Szeptember 22, 11:32:46 pm »
...a legjobb ha beálsz a körforgalom felé vezető sávra, s akkor elsöbbséged van onnan kijönni a Vásárhely felé vezető utra ...ma is dolgoztak festették(ragasztották)a csikokat   ...estefele még a polgármester is besegitett nekik ...mert már ideje lenne hogy átadjak a forgalomnak

Igazad van Rózsa...körforgalom fele menni...csak itt közben jön egy másik érdekes dolog amit az utóbbi napokban már többször láttam...a drága tehetséges sofőrök nem tudják, hogy milyen szabályokat kell betartani a körforgalomban... :D

Lennék én egy napot rendőr....fél Régen-nek nem lenne jogositványa....jah, meg ne mondjam a kedvencemet: amikor a kurva telefonjukat nem tudják elvenni a fülüktől, ugyebár ők annyira fontos emberek, hogy non-stop beszélniük kell. S ugyebár ez meglátszik a vezetésen is...

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #329 Dátum: 2009 Szeptember 22, 11:35:12 pm »
wuuuuuuuussssszzzzzzzaaaaaa.....  :fumator:
You can´t live in fear !