Szerző Téma: Orvosi ellátás  (Megtekintve 7463 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
Orvosi ellátás
« Dátum: 2009 március 14, 02:50:08 pm »
Gondolom, ott sem jobb, mint itt, legalább a szidásban fogjunk össze, világ (beteg) proletárjai! Röviden: a gyerekeim háziorvosának :finger: :2finger: :shockwhore_125: :bash: :avid: :nu: :noway: :hanyas: :lehany: :crossbones: :knuppel2:... Nah, több asszem nincs... De azért: kapja be! És: bunkó picsa!
 :2funny:
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Orvosi ellátás
« Válasz #1 Dátum: 2009 március 14, 03:57:08 pm »
piiiiiiiiros mi ez a foldalatti kifejezes  :D
mit is csinaltk a doki ?
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #2 Dátum: 2009 március 14, 04:59:36 pm »
Hát én személyesen nagyon rég nem voltam orvosnál, s ha minden rendben, akkor egyhamar nem is gazdagitom őket...

Elegem van a sok okosból...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető piros

• Rezidens
« Válasz #3 Dátum: 2009 március 14, 09:38:36 pm »
Lóri, egészen pontosan: semmit sem csinált. 40 fokos lázzal odamegyek a gyerekemmel 8-ra, merthogy akkor kezdődik a munkaideje. Megérkezik fél 9-re, és szépen megnéz, ahogy ott ülök, ölemben a kinyúlt, nyöszörgő gyerekkel - és beül kávézni 9-ig. Hétfőn elviszem a gyerekek papirjait tőle, és keresek egy másik orvost, tényleg nagyon kiborultam rá. Mire fogadni méltóztatott, már csak azért nem voltam vele ennyire "alvilági", mert sajnáltam volna a lányomat mégegyszer egy ilyen várakozásnak kitenni. Ehelyett sirógörcsöt kaptam, és hozzá se szóltam egész végig. Csak fejmozdulatokkal válaszoltam a kérdéseire, és majd lehánytam, amikor láttam, mennyire "igyekszik jóvátenni" a hülyeségét. Fúúú, azt hiszem, utoljára exemre voltam ennyire kiborulva, és neki évekbe telt, mig kihozta belőlem. Igaz, a dolinak is... Úgy látszik, nekem 6 év a türelmi időszakom  ;D

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #4 Dátum: 2009 március 14, 10:09:45 pm »
Lóri, egészen pontosan: semmit sem csinált. 40 fokos lázzal odamegyek a gyerekemmel 8-ra, merthogy akkor kezdődik a munkaideje. Megérkezik fél 9-re, és szépen megnéz, ahogy ott ülök, ölemben a kinyúlt, nyöszörgő gyerekkel - és beül kávézni 9-ig. Hétfőn elviszem a gyerekek papirjait tőle, és keresek egy másik orvost, tényleg nagyon kiborultam rá. Mire fogadni méltóztatott, már csak azért nem voltam vele ennyire "alvilági", mert sajnáltam volna a lányomat mégegyszer egy ilyen várakozásnak kitenni. Ehelyett sirógörcsöt kaptam, és hozzá se szóltam egész végig. Csak fejmozdulatokkal válaszoltam a kérdéseire, és majd lehánytam, amikor láttam, mennyire "igyekszik jóvátenni" a hülyeségét. Fúúú, azt hiszem, utoljára exemre voltam ennyire kiborulva, és neki évekbe telt, mig kihozta belőlem. Igaz, a dolinak is... Úgy látszik, nekem 6 év a türelmi időszakom  ;D

OOOOOh te Piros...  :kiss2:  Sajnalom komolyan hogy ilyesmin kell atmenj amikor a gyereked megbetegszik....Egyszeruen felhaborito hogy min kell atmenjen egy szulo addig amig a beteg gyereket megviszgalja egy orvos...Es sajnos meg a szulo orvendhet ha minden varas es jarkalas utan egy jo orvos vizsgalja meg a gyermeket es nem egy inkompetens szerencsetlen,amelyik csak azt lesi hogy egy kis csubukott tudjon csinalni a betegek hatan...Szegyelhetik magukat...ha van egyaltalan szegyenuk... :finger:
You can´t live in fear !

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #5 Dátum: 2009 március 15, 07:08:34 am »
...mi az a csubuk?  ???

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #6 Dátum: 2009 március 15, 11:53:02 am »
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető piros

• Rezidens
« Válasz #7 Dátum: 2009 március 15, 03:00:01 pm »
Ne aggódj, Timi, dokinénink nemcsak ignoráns és hülye, hanem inkompetens is. Még nem fordlt elő, hogy egy rendesebb kivizsgálás előzte volna meg a véletlenszerűen kiválasztott antibiotikum felirását... Benéz a torkába, megnézi a kórlapját, és egy másik antibiotikumot ir fel, mint azelőtt. Ebben áll a praxisa...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #8 Dátum: 2009 március 15, 05:14:10 pm »
...mi az a csubuk?  ???

....amit egy fehér borítékban az orvos zsebébe kell tenni úgy mintha ő nem látná.....

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #9 Dátum: 2009 március 15, 06:55:32 pm »
aham... értem, köszi) így még nem hallottam...
háth, a miénk nem ad annyit ellátásban, amiért érdemesnek tartanám hogy kiegészítsem a fizuját...
bunkóságban viszont élen jár.
azt nem értem, miért választanak sokan olyan pályát, amihez nincs türelmük. nem láttam még példát a hivatástudatra.

Nem elérhető piros

• Rezidens
« Válasz #10 Dátum: 2009 március 15, 08:31:57 pm »
Én igen. Az én háziorvosom nagyon lelkiismeretes és jól érti a dolgát. Tudja,  az ő dolga, és mindig elküld szakorvoshoz, ha kell. Csak, sajnos, nem vállal gyerekeket. Azaz nem vállalt. Az enyémeket most elvállalta. A vidéki kis hirnév apró előnyei...

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #11 Dátum: 2009 március 15, 08:34:57 pm »
Én igen. Az én háziorvosom nagyon lelkiismeretes és jól érti a dolgát. Tudja,  az ő dolga, és mindig elküld szakorvoshoz, ha kell. Csak, sajnos, nem vállal gyerekeket. Azaz nem vállalt. Az enyémeket most elvállalta. A vidéki kis hirnév apró előnyei...

ritka és szerencsés eset) ...szerintem.
nem nagyon hallani ilyesmiről. mifelénk legalábbis

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #12 Dátum: 2009 március 15, 08:57:07 pm »
Ne aggódj, Timi, dokinénink nemcsak ignoráns és hülye, hanem inkompetens is. Még nem fordlt elő, hogy egy rendesebb kivizsgálás előzte volna meg a véletlenszerűen kiválasztott antibiotikum felirását... Benéz a torkába, megnézi a kórlapját, és egy másik antibiotikumot ir fel, mint azelőtt. Ebben áll a praxisa...
:shockwhore_125:  :twak_125:
You can´t live in fear !

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #13 Dátum: 2009 június 06, 08:50:47 am »
sajnos ez is Régen...
vagy
ez még Régen...

http://www.gandul.info/viata/un-veceu-la-sapte-gravide-in-maternitatea-reghin.html?3931;4490969

kérdésem : mi hallatszik az új korház felépitéséről ?
mikor lesz az orvosi ellátás legalább egy átlagos Romániai szinten ?

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #14 Dátum: 2009 június 06, 10:26:18 am »
sajnos ez is Régen...
vagy
ez még Régen...

http://www.gandul.info/viata/un-veceu-la-sapte-gravide-in-maternitatea-reghin.html?3931;4490969

kérdésem : mi hallatszik az új korház felépitéséről ?
mikor lesz az orvosi ellátás legalább egy átlagos Romániai szinten ?

Ez az átlagos Romániai szint....
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!